yasoooooooooooooooooommmmmmmmmmmm nerdesin bitmedi dersler yavru bugün de 18.30 kadar dersim var![]()
burdayımmmmmmmm
sen çalışşşşş ben gideceğimmmm dişçiye az sonraa ordan ver elini sinemaya ohhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yasoooooooooooooooooommmmmmmmmmmm nerdesin bitmedi dersler yavru bugün de 18.30 kadar dersim var![]()
daha iyiyimmm binnn şükürrrr
ahhh karadenizin her yeri cennet,,bende samsunluyummm
kesinlikle katılıyorum...
Yakalasann ne olurr uleyynnn
İstanbulun neresinden cnm..
Az kalmış sabret..
Cinsiyeti ne bebişinn![]()
Ben sewilmicekk hatun değilim ki zatennn kıymetimi bilmeyenler war amaYakalarsam tık tık
Kız senin gibi öğrencim olsa böyle sen hem haylaz hem çalışkan bir tip gibi olurdun severim ben öyle sıpaları![]()
derse gidiyom ben yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa![]()
yeşilköydeydim..
bebişim mayısın 15 gibi gelecek inşallah heyecanla bekliyomm kızımıı :)))
senin çocuk varmı neler yapıyon
ohhh ne kadar güzel ne kadar
git şöyle bir kendine gel bebeğim
bende akşama anneme gideceğim aradı bize gelin dedi
bende de yemek var hatta annem arayınca gelmesek falan
dedim sonra vazgeçtim ona gidicem dursun yemekler
yarında dışarıdayız cumaya kaldılar
ayy bende bir daha şu baklagili az pişirmeyi bi becerebilsem ya,,,haftasonu nohut yemeği yapmıştım,,,keşkle haşladıktan sonra yarısını dondurucuya ayırsaydım,nebilemmm koca düdüklü yemek oldu ilk günü pirinç pilavıile yedik,,ikinci günü tarhana çorbasına karıştırdım nohutlu olsun diye,,,eşim akşama kesin bugurlu nohut pilavımı var dedi,,,evet dedimm,,,yanınada nohut salatası yap ben çok severim diyo:)))
Kızlar iyi akşamlar sizlere kendiznize iyi bakınnn
vefa kendini topla gelmeyem yanınaaaaaaaa
sen uzakta olsa yakında olsa yapacağın bişi yok sadece rabbime dua et tatlımm o duyar seniii
destek ol ablana uzakta olsaaa yeter ona bitanem öptümmmmmmmm
ayy bende bir daha şu baklagili az pişirmeyi bi becerebilsem ya,,,haftasonu nohut yemeği yapmıştım,,,keşkle haşladıktan sonra yarısını dondurucuya ayırsaydım,nebilemmm koca düdüklü yemek oldu ilk günü pirinç pilavıile yedik,,ikinci günü tarhana çorbasına karıştırdım nohutlu olsun diye,,,eşim akşama kesin bugurlu nohut pilavımı var dedi,,,evet dedimm,,,yanınada nohut salatası yap ben çok severim diyo:)))
ahahahah süpermiş kız ben alıyorum paketi haşlıyorum biraz sonra doğru dondurucuya
hazırda elimin altında oluyor kuzucum
:) çok güzel söylemiş eşinn
güzel yaklaşım
+1000000 genic modeli oldu :)
ay bende gelen olu yeriz diyorummm yenir gider diyorum sonuçç bu:)))
25 yaşındayım
5 yaşında oğlum war
ilaç firmasında çalışıyorum..
Bekarım (boşandım)
Allah ewladını hayırlısıyla kucağına almayı naspi etsin inşallah cnm![]()
amannn gelen olursa yanına birşey eklersin boşver sen kendi yiyeceğiniz kadar pişir
kalan buzluğa hoppppp
Hepinizi çok seviyorummmm,,,gerçekten bugünkiii destekleriniz için hepinizden allah razı olsun,,