Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

ben izinlerimi genelde ramazan ayına denk getiritorum
çünkü dini görevim olarak orucumu aksatmamadan tutmaaya çalışıyorum o yüzden yazın buralarda durulmuyor bende yayla ya gidiyorum

ramazan başlamadan birde bittikten sonra çoğu zaman hafta sonları buraya 1 saat uzaklıkta adrasan diye bir yer var oraya gidiyorum sakın sessiz çok güzl bir yer doğa ile baş başa

ne güzel canımmm maşallah,bende bugün oruçluyum yazdan kalan borçlarımı ödemeye çalışıyorum Allahım kabul etsinnn inşallah

günaydınnn güzel arkdaslarımmm :KK16:

saat 11.30 da doktordan randevumuz var ,inşaallah ilk defa kalp atışlarını görücezzz :21::21:

sonra saat 13 de ver elini ankaraya memleketime gidicem ,çok mutluuyummm ,hava ne kadar kapalıysa benimde içim bir o kadar açık bugünnnn :KK76::KK76::KK76::KK76:

saat 11.30 da doktordan randevumuz var ,inşaallah ilk defa kalp atışlarını görücezzz :21::21:

sonra saat 13 de ver elini ankaraya memleketime gidicem ,çok mutluuyummm ,hava ne kadar kapalıysa benimde içim bir o kadar açık bugünnnn :KK76::KK76::KK76::KK76:

hadi bakalım cici anne :)

güzel haberler ii tatiller olsunnn..

canım benim çok güzel bir duygu ve heyecan,,insan çok duygulanıyor...hayırlı yolculuklar şimdiden,sevdiklerinle güzel vakit geçirmen dileğimle tatlım

ANKARADA HAVA ÇOK SOĞUK VE SİSLİ Maalesef sabah -4 c idi sorabilirmiyim hangi semte geliyorsunuz

ben izinlerimi genelde ramazan ayına denk getiritorum
çünkü dini görevim olarak orucumu aksatmamadan tutmaaya çalışıyorum o yüzden yazın buralarda durulmuyor bende yayla ya gidiyorum

ramazan başlamadan birde bittikten sonra çoğu zaman hafta sonları buraya 1 saat uzaklıkta adrasan diye bir yer var oraya gidiyorum sakın sessiz çok güzl bir yer doğa ile baş başa

çok şanslısın antalya gibi bir yede yaşadığın için:)sürekli tatil modundasınızdır:)

bugün çok anlamsız bi şekilde yoğunluğum var kızlar

işte yapıom sayılmaz ama anlamıyorum yaniii.

yüzüp çıkarken,dalıp çıııkıııyo
vak vaka vak vak vak
vik viki vik vik vik
pelerinlerinden inciler akııııyooo
vak vaka vak vak vak
viki viki vik vik vik
gagası uzun kuyruğu kısa
vak vaka vak vak vak
vik viki vik vik vik
yüzüp çıkarken dalıp cıkıyo
vak ........
kızımın okulda son öğrendiği sarkı teyzelerı.dün evde o kadar cok söyledıkı benımde dılıme doladı....
yanıma yaklasan ınsanlar yuzume boyle bakıyo :KK53:
bu kadın nıye ördek gıbı vak vaklıyo kı dıye....:KK24:

yüzüp çıkarken,dalıp çıııkıııyo
vak vaka vak vak vak
vik viki vik vik vik
pelerinlerinden inciler akııııyooo
vak vaka vak vak vak
viki viki vik vik vik
gagası uzun kuyruğu kısa
vak vaka vak vak vak
vik viki vik vik vik
yüzüp çıkarken dalıp cıkıyo
vak ........
kızımın okulda son öğrendiği sarkı teyzelerı.dün evde o kadar cok söyledıkı benımde dılıme doladı....
yanıma yaklasan ınsanlar yuzume boyle bakıyo :KK53:
bu kadın nıye ördek gıbı vak vaklıyo kı dıye....:KK24:

çocuk demek hergün yeni bir macera demek:KK70:

bizimki de kutu kutu diyo anne kalk baba kalk kutu kutu diyip dönüp duruyor

X