Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

saol canım hepiniz memur olursunuz umarım
şu an tek arzum kadroya geçebilmek bakalım seçimleri bekliyoruz dua edin olurmu benim için.

allah gönlüne göre versin hayatım. benim için artık geç :)

ben çıkıyorum kızlar akşam trafiğe kalmayım. öpücük....

:) vaysss o da güzeell

yazarken bile ne kadar sert olursan ol yumuşacık kalbin belli buradan ben okurken gülümsedim....

ohhh ne iyi valla tatil yapıcaksın yani
bende yıllık izne çıkıcam ama kar yagsın diye bekledim biraz daha mı beklesem bu cuma ayrılsammı bilemedim

bende istiyorum bu beş yıl mevzuundan kesinlikle.

allah gönlüne göre versin hayatım. benim için artık geç :)

ben çıkıyorum kızlar akşam trafiğe kalmayım. öpücük....

herkese iyi akşamlar benim mesaim bitti kızlar yarın grsrz

kıszlar iii aksamlarrrr :))))

iyi akşamlar kendinize iyi bakın .....

en geç ben mi çıkıyorum acaba 6 da bitiyor mesaim

Son düzenleme:
ayyy siz şimcik kocalarınızın cocuklarınızın yanınızdasınızz, benimki bugun fabrikadan gec cıkıcakmıss,, artık gelene kadar 1 kilo cekirdek citlerim

Eki Görüntüle 883960

önce 500 gr tel kadayıf alıoyrsun 3 gün kurutuyorsun sonra elin ile ovuyorsun

sonrasında ise

3 yemek kaşığı tereyağ ile 1 su bardağı şekeri eritip 500 gr tel kadayıfını koyup sürekli karıştırarak kızartıyorsun (karıştırmazsan dipi tutuyor aynı zamanda topaklanıyorr)

kızartıktan sonra tahta kaşık ile biraz daha eziyorsun soğumaya bırakıyorsun

not:bu kadayıfı 3 kere kullanıyorsun artanı kavonaza koyrak buzdolapta muhafaza edebilirsin

muhalebi:
1 kg süt
1 su bardağı un
1 su bardağı şeker muhalebi yap bunları ocaktan alıcana yakın az sana yağ koy biraz daha karıştır soğumaya bırak

soğuyan muhalebi içine 1 paket labne peynir koyuyorsan 10 dk mikser ile çırpıyorsun

kare borcama

en altına kavurmuş olduğun tel kadayıfın birazını yay
üstüne muhalebiyi dök
en üste tel kadayıfını yay 1 gece dolapta beklet

Son düzenleme:

teşekkürler cnm hafta sonu denicem hbr veririm

ayyy siz şimcik kocalarınızın cocuklarınızın yanınızdasınızz, benimki bugun fabrikadan gec cıkıcakmıss,, artık gelene kadar 1 kilo cekirdek citlerim

ay sen burda çekirdek yazmışsın oturdum bende yedim normalde akşamları fazla birşey yememye özen gösterirdim

günaydın kızlar

bugun nasılsınız

hafta sonu yaklaştıkça enerjiniz ne durumda

günaydınnnn yasemincim,,,benim enerjim bugün güzelll şükür,,,

ee dün bir güzel haber aldım teyze oluyorum :) akşamda annemle babamla görüştüm pazar günü yanıma geliyorlar,1 ay kadar kalacaklar,,,yaşasınnnn saltanatım başlıyor:)))))

bişi sorcam tel kadayıfı küçük küçük kıyıyormuyum.yoksa ölece mi ayırıp kurutuyorum.

hadi bakalım gözün aydın canım
allah salıcakla kucağına almayı nasip etsin
teyze olmak çok güzel bir duygu benimde bir tanecik var evlerine hiç göndermesem gitmeyecek
ablam bazen kızım annen benim diyor oda biliyom annede işte kem küm diyor

Son düzenleme:
bişi sorcam tel kadayıfı küçük küçük kıyıyormuyum.yoksa ölece mi ayırıp kurutuyorum.

tepsinin üzerine yay sonra kuruduktan sonra parcalanıyor hemen

aslında hemen alınınca da yapılıyor ama zor oluyor topaklanıyor

ben önce kurutum 3 gün sonra kavurdum 2 gün sonra muhalebisini yaptım hem yorulmuyırsun hemde 1 kere yapacağım diye sığdırmıyorsun yavaş yavaş

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…