haa bu arada kv 110 kılodur....
1.74 boy ,57 kilodayım ,mimarım , ama 7 ay sonra 70 lio olmayı hedefliorumm ahahaahha
evet yagmurcum bende mutlaka bır kardesı olsun ıstıyorum.
Cevremdekı herkes daha fazla gec kalmamam gerektıgını soyluyo,1. Sınıf da gec olurmu acaba kı...
Bu arad benım prensesımde 27.06.2010 dogumlu teyzesı,
bak sen yaa, aynı ay dogumluymus cımcımeler...
1.74 boy ,57 kilodayım ,mimarım , ama 7 ay sonra 70 lio olmayı hedefliorumm ahahaahha
benım kızımda 3,5 yasında ve benımde 2. cocuk konusunda gozum cok korkuyo....
daha fenesı su gecırdıgımız 2 gun boyunca hep hastaydım evde,kızımda hastaydı...
esım mahvoldu arada.bır kıza bır bana yetımekten adamın felegı sastı.gun ıcınde zaten cok yoruluyo...
benımde dun gece bu ayrıntı aklıma takıldı,ya bırde bebegımız olsaydı suan ne yapardık acaba dıye....
ama dedıgın gıbı bır anda gozumu karartıp yaparsam belkı kendımı cesaretlendırebılırım.
zaman gectıkce ıyıce cesaretım kırılıyo sankı...
ikimizinde kızı aynı yaş 23,06,2010 dogumlu benim miniğim 1.sınıfa başlasın öle süşünücem ama istiyorum öncedende dediğim gibi biz bu dünyadan göçünce tek başına kalmasın bir kardeşi olsun istiyorum
muhabbetlere bak yaa yemekler kocalar bebeler boylar poslar yaşanılan illerr .. yetisemiiiorrummmm
grubun adını 27 li hanımlar yapalım ,çünkü bende 27 yasındayımmm
evet yagmurcum bende mutlaka bır kardesı olsun ıstıyorum.
cevremdekı herkes daha fazla gec kalmamam gerektıgını soyluyo,1. sınıf da gec olurmu acaba kı...
bu arad benım prensesımde 27.06.2010 dogumlu teyzesı,
bak sen yaa, aynı ay dogumluymus cımcımeler...
şuna açıklık getireyim lahana annem sarmış o getirdi
Ama diğerlerini ben yaptım
haftalık eşim müş.süt getiriyor ölelikle yapıyorum
biz fazla dışardan birşey yememeye özen gösteriyoruz
nedeni bilmiyorum ama benim oğlan dışardan birşey yedimi (yemek-pasta falan) hemen mikrop kapıyor ishal kusma oluyor
yeni test ettim bir özdilek avm aldığım yaş pasta dokunmuyor arada bir ordan alırım
mümkün kalmadıkça dışardan yiyemez
yaaa bu 2. cocugu dusunme konusu aklıma gelınce oyle kalakalıyorum....
ıkı cocuklu annelere soruyorum?
sızce 2. cocugu dusunmek ıcın 1. cocugun kac yaslarında olması gerekır?
seninde öyle olmanı istiyor galiba :)
pompişkocum....
msjımı gormedın herhalde canım ,gazıantep in neresındesın?
beytepede lojmanda filanmıydınız yoksa
topigimizdekı hanımlar merakımı mazur gorun ama yas ortalamalarımız kac merak ettım....
ben 27 oldum...
kızlar benım servısım cıkıyomus,herkese ıyı aksamlar,opuldunuz...
yaaa bu 2. cocugu dusunme konusu aklıma gelınce oyle kalakalıyorum....
ıkı cocuklu annelere soruyorum?
sızce 2. cocugu dusunmek ıcın 1. cocugun kac yaslarında olması gerekır?
vefacım dün akşam hakkında çok detay vermedin bugünn
merak ettik dimi kızlar
Yok canım hacettepe ünv. kampüs oradaydı, o yüzden beytepe dedim :))
Ya ben sayfanın ablası hatta teyzesi oldum sanırımyaş bir kaç gün sonra 38 olacak, boy 176 kilo 70
kayınvalidemin gün muhabbeti olmasaydı keyfimiz daha yerinde olacaktı ama yinede güzel geçti, yazdığım küçük not kartları buldukça oyun gibi geldi sabah diyor aşkım varmı başka yerde diye:))) pasta kestik müzik dinledik,,,,hattta akşam o ses türkiye vardı orda ankara havası hayatı teşbih yapmışım şarkısı çaldı oynadık güldük birbirimize,,böyle bir tarzımız yoktur ama hoşumuza gitti:))) gece,01,30 du yataya giriş burası da finishhhhhhhhhhhh bebebğim:))))))))
:) olsun o da nazar olmuşş
nice senelere inşşş