- 4 Eylül 2012
- 4.674
- 3
dusunsenıze anteplı bırı olarak kılo almak ıstıyorum ve 54 un uzerıne cıkamıyorum yaaa...
acı dan o acı dan. acı yiyenlerin bir çoğu öyle.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dusunsenıze anteplı bırı olarak kılo almak ıstıyorum ve 54 un uzerıne cıkamıyorum yaaa...
çaktırmaaa... bulundugum ılı farklı yazmam gerekıyodu...
kendıme gore haklı sebeplerım var,açıklayabılırım yanıı....
(ayy sankı baska yolu yokmuydu,su plakaları ıstemesenız olmazmıydı ....)
samsunlu da çok arkadaşım var vee on numara insanlar çok severim samsun ve insanlarını
:))))))))))))) benimde canım çekti:)) hadi toplanın antepe gidiyoruz:))
:)))) nasıl güldüm yaaa... ben bağırdım anteeep diye... :))) hani plaka olarak kalsa da olurdu:)))
ayyy valla hakketen haa bos verın kocıslerı,alın bebelerı atlayın gelın...
artık kıs dolmasımı ıstersınız,alı nazık mı,lahmacun mu,tepsı kebabı mı,ıçli kofte mı,baklava mı,burmalı kadayıf mı,şöbiyet mı....
neysse ben kalkıym da ısıme bakıym artık...
malum cok bırıktıler....
antalya'da bir akdeniz olarak favorim manavgat ve alanya'ya gittim.
Palmiyeye dayanamıyorum ben yaaa:d
merhaba hanımlar,
bende bir çalışan anneyim ikizlerim var 19 aylıklar ne güzel anlatmışsınız ben hiçbir düzen oturtamıyorum.işim evime uzak servisle gidiyorum sabah herkes uyurken ben çıkıyorum akşamda yine 1 saat en az yolda geçiyor akşam evde olmam 7-7,30 iyi ihtimalle.
çocukjlar beni özlemiş oluyor full onlarla igilen yedir içir oyan banyo yaptır eşim bankacı geç geliyor çoğunlukla birlikte bir akşam yemeği rutinimiz bile nerde kahvaltı edicez onuda belki h.sonu yaparız eğer eşimin eğitimi yada şube çalışması çıkmazsa:;(
bu konuda çok mutsuzum yani herkes dağınık saatlerde bir yerde olduğu için evdede bir düzenim oturmuyor ben çocuklarla hiçbir iş yapamıyorum bunun bir sırrı varsa yardımcı olurmusunuz deneyimli çalışan annelerden fikirlerini bekliyorum.
teşekkürler
merhaba hanımlar,
bende bir çalışan anneyim ikizlerim var 19 aylıklar ne güzel anlatmışsınız ben hiçbir düzen oturtamıyorum.işim evime uzak servisle gidiyorum sabah herkes uyurken ben çıkıyorum akşamda yine 1 saat en az yolda geçiyor akşam evde olmam 7-7,30 iyi ihtimalle.
çocukjlar beni özlemiş oluyor full onlarla igilen yedir içir oyan banyo yaptır eşim bankacı geç geliyor çoğunlukla birlikte bir akşam yemeği rutinimiz bile nerde kahvaltı edicez onuda belki h.sonu yaparız eğer eşimin eğitimi yada şube çalışması çıkmazsa:;(
bu konuda çok mutsuzum yani herkes dağınık saatlerde bir yerde olduğu için evdede bir düzenim oturmuyor ben çocuklarla hiçbir iş yapamıyorum bunun bir sırrı varsa yardımcı olurmusunuz deneyimli çalışan annelerden fikirlerini bekliyorum.
Teşekkürler
yapmayın şunu ya içli köfte ve lahmacuna dayanamammmmmmmmmmmmmmsiparişleri veriyorum
yuvalama çorbası
patlıcan kebabı
fırından yeni çıkmış acılı lahmacunlar
cevizli içli köfte
vee kapanışı kare baklava ile yapıomm
örenmişim antepi dimi amaa
bende antalyalıyımmmmmmmm
yapmayın şunu ya içli köfte ve lahmacuna dayanamammmmmmmmmmmmmm
merhaba hanımlar,
Teşekkürler
sende antalyalı çıktığına göre tek ist ben kaldım ortada
evet kapatsak mı zira içimizde yeşil çay içmek zorunda olanlar varr