Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

çaktırmaaa... bulundugum ılı farklı yazmam gerekıyodu...
kendıme gore haklı sebeplerım var,açıklayabılırım yanıı....
(ayy sankı baska yolu yokmuydu,su plakaları ıstemesenız olmazmıydı :KK9:....)

yakaladım seniiii? :KK70: kaçış yok boemmm

adanalı olan arkadaşa sesleniyorum (ismini açıklamıyorum heehehehe)

bende aslen 31 plakayım ama 34 de bulunuyorum :KK70:

her koşulda hemşehri sayılırızzz

:))))))))))))) benimde canım çekti:)) hadi toplanın antepe gidiyoruz:))

:)))) nasıl güldüm yaaa... ben bağırdım anteeep diye... :))) hani plaka olarak kalsa da olurdu:)))

ayyy valla hakketen haa bos verın kocıslerı,alın bebelerı atlayın gelın...
artık kıs dolmasımı ıstersınız,alı nazık mı,lahmacun mu,tepsı kebabı mı,ıçli kofte mı,baklava mı,burmalı kadayıf mı,şöbiyet mı....
neysse ben kalkıym da ısıme bakıym artık...
malum cok bırıktıler....

merhaba hanımlar,

bende bir çalışan anneyim ikizlerim var 19 aylıklar ne güzel anlatmışsınız ben hiçbir düzen oturtamıyorum.işim evime uzak servisle gidiyorum sabah herkes uyurken ben çıkıyorum akşamda yine 1 saat en az yolda geçiyor akşam evde olmam 7-7,30 iyi ihtimalle.

çocukjlar beni özlemiş oluyor full onlarla igilen yedir içir oyan banyo yaptır eşim bankacı geç geliyor çoğunlukla birlikte bir akşam yemeği rutinimiz bile nerde kahvaltı edicez onuda belki h.sonu yaparız eğer eşimin eğitimi yada şube çalışması çıkmazsa:;(

bu konuda çok mutsuzum yani herkes dağınık saatlerde bir yerde olduğu için evdede bir düzenim oturmuyor ben çocuklarla hiçbir iş yapamıyorum bunun bir sırrı varsa yardımcı olurmusunuz deneyimli çalışan annelerden fikirlerini bekliyorum.

teşekkürler

Antalya'da bir akdeniz olarak favorim Manavgat ve Alanya'ya gittim.

Palmiyeye dayanamıyorum ben yaaa:KK70:

ay kızlar yetişemiyorum sizlerre işler kudurdu resmen eee ayın başı yılın sonu offfffff bitmiyor yetişmiyor

maşallah türkiyeni her yerinden arkadaşlar varrrrrrrrrr

ayyy valla hakketen haa bos verın kocıslerı,alın bebelerı atlayın gelın...
artık kıs dolmasımı ıstersınız,alı nazık mı,lahmacun mu,tepsı kebabı mı,ıçli kofte mı,baklava mı,burmalı kadayıf mı,şöbiyet mı....
neysse ben kalkıym da ısıme bakıym artık...
malum cok bırıktıler....

siparişleri veriyorum

yuvalama çorbası
patlıcan kebabı
fırından yeni çıkmış acılı lahmacunlar
cevizli içli köfte
vee kapanışı kare baklava ile yapıomm

örenmişim antepi dimi amaa

merhaba hanımlar,

bende bir çalışan anneyim ikizlerim var 19 aylıklar ne güzel anlatmışsınız ben hiçbir düzen oturtamıyorum.işim evime uzak servisle gidiyorum sabah herkes uyurken ben çıkıyorum akşamda yine 1 saat en az yolda geçiyor akşam evde olmam 7-7,30 iyi ihtimalle.

çocukjlar beni özlemiş oluyor full onlarla igilen yedir içir oyan banyo yaptır eşim bankacı geç geliyor çoğunlukla birlikte bir akşam yemeği rutinimiz bile nerde kahvaltı edicez onuda belki h.sonu yaparız eğer eşimin eğitimi yada şube çalışması çıkmazsa:;(

bu konuda çok mutsuzum yani herkes dağınık saatlerde bir yerde olduğu için evdede bir düzenim oturmuyor ben çocuklarla hiçbir iş yapamıyorum bunun bir sırrı varsa yardımcı olurmusunuz deneyimli çalışan annelerden fikirlerini bekliyorum.

teşekkürler

düzen mi o ne ki :KK70:

ay ben kendimi zor topluyorum evde karar verdim 1 yardımcı 1 adet ben 2 günde evi ev haline ancak getirebiliriz

sende 2 adet baby Allah yardım etsin canımm

merhaba hanımlar,

Teşekkürler

öncelikle hoş geldin aramıza:)hani derler ya kelin ilacı olsa kendi başına sürer:KK3:.hepimiz aynı durumdayız ama tabii senin durumun bi tık fazla ikizlerin var ve çalışan bir annesin.tecrübelerimizi burada paylaşıyoruz.dertleşiyoruz az da olsa kendimizi ii hissediyoruz,kendini tanıtmakla başlaybilirsin

siparişleri veriyorum

yuvalama çorbası
patlıcan kebabı
fırından yeni çıkmış acılı lahmacunlar
cevizli içli köfte
vee kapanışı kare baklava ile yapıomm

örenmişim antepi dimi amaa
yapmayın şunu ya içli köfte ve lahmacuna dayanamammmmmmmmmmmmmm:KK50::KK50:

merhaba hanımlar,

Teşekkürler

hoşgeldin canım

boşver kapıyı kapatın mı iş falan kalmıyor
biz çalışanlar ne kadar zorlasakda anca olduğu kadar olur

X