valla bilmiorumm yaa,erken oldugunu düsünüolar. ama istemiolarr ,gercektn bu haberi verdigimde adım gibi eminim suratları düsecek .doğurana kadar söylemicem ,cocukla memlekete gidicemm dermisiiimmmm
anladığım kadarıyla aile damadı benimsememiş mi acaba?
ya da daha önce tatsız bir olay mı oldu?
neden istemiolar ki enteresannn??
bide aldırırız ne demek öle yaa
sen 27 yaşındasın ve ailen senin bebeğin olması için erken olduğunu mu düşünüyor.?
wuuu çok komik olur al bebeğini git o zman kıyamazlar
o zmana kadar gitme madem tepkililer yada 3,5 ayı geçince git aldıramassın
yaa şimdi allta da gördügünz gibi 7 haftalık hamileyim .fakat bu bebek tamamen mucize ,şöyle ki eşimde bende henüz bebek istemiorduk,bu yüzden de korunuyorduk ,allahın işi iste... neyse.. şimdi bunu ailelere söylemedik.cünkü benim ailem bana asla 1-1.5 yıl cocuk düsünme kızım demislerdi .hatta bende gecenlerde agzını aradıgımda ,buraya gelirsin ,yani memleketime demek istior,aldırırız kızım nolcak demisti.düsünün yaniii tepkiyi ! leyyn ben şimdi nasıl dicem bunlara hamileyim diye .uufff stresten ölücem yaa. bu arada esimin ailesi cok sevinir.
eger sen evlılıgınızden ve esınden yana tereddut yasamıyorsan otesını bos ver.gecı ben her durumda bebek aldırmaya karsıyım.işim geregı kuretaj ıslemıne cok gırdım.yanı eger cıddı bır saglık problemı yasnmıyorsa asla derım...
bu arada benım annemde 2 yıl beklememı soyledı ama ben 8. ayımda hamıle kalmıstım.sımdı 3.5 yasında dunya tatlısı bır kızım var.
bana kalırsa aılenden saklaman kabahat ısledıgın ve pişman oldugun hıssını uyandırır.aksıne ne kadar ısteklı oldugunu ve bebegını kesınlıkle doguracagını karsılarına gec net bır sekılde soyle.aksını yaparsan senınde tereddut ettıgın fıkrıne kapılacaklardır.esınde onların yanında ne kadar ısteklı oldugunu hıssettırsın senı el bebek gul bebek yapsın kı,bebek fıkrının evlılıgınıze ne kadar olumlu bır etkı bıraktıgını onlarda gorsun...
evet evet kıymetini bil bence
ne kendini ne de eşini üz... ay çok duygulandımmmm..
kızlar bu arada yarın eşimin doğumgünü ,biraz maddi durumlardan bu kış boyu sıkıldık oda hersene benim doğumgününe bir şeyler yaptığımı bilir kutlarım,dün gece konuştuk,zaten çok borcumuz var hiç bir şey alma organizaasyon yapma neolur tatlı yüz huzur ver bana ben senden başka bir şey istemiyorum lütfen diye ısrar etti,biz iyi olalım yeter diyor
benimde içimde kaldı, bir şey alsam onun dediğini es geçmiş önem vermemiş olurum,ama manevi bir hediye bir şey yapayım farklı olsun emek olsun içinde istiyorum fikirleriniz var mı????
kızlar bu arada yarın eşimin doğumgünü ,biraz maddi durumlardan bu kış boyu sıkıldık oda hersene benim doğumgününe bir şeyler yaptığımı bilir kutlarım,dün gece konuştuk,zaten çok borcumuz var hiç bir şey alma organizaasyon yapma neolur tatlı yüz huzur ver bana ben senden başka bir şey istemiyorum lütfen diye ısrar etti,biz iyi olalım yeter diyor
benimde içimde kaldı, bir şey alsam onun dediğini es geçmiş önem vermemiş olurum,AMA MANEVİ BİR HEDİYE BİR ŞEY YAPAYIM FARKLI OLSUN EMEK OLSUN İÇİNDE İSTİYORUM FİKİRLERİNİZ VAR MI????
hanımlar kızım biraz huzursuzmuş. Eve gidicem. Yarın görüşürüz.
hanımlar kızım biraz huzursuzmuş. eve gidicem. yarın görüşürüz.
umarım bişiyi yoktur cnm
hanımlar kızım biraz huzursuzmuş. Eve gidicem. Yarın görüşürüz.
kendin yaş pasta yapabilirsin
katılıyorum kendın ozenerek bır pasta yapabıiırsın...
kendin yaş pasta yapabilirsin
bende parasız bi zamanımıda küçük küçük kagıtlara 20 ye yakın not yazmıştım. Işte sevgimi anlatan notlardı içinede ilk tanıştığımız gün çektiğimiz foto bide kızımın ilk patiğini koyup yollamıştım çok mutlu olmuştu
of ya muhabetti kaçırdım
ama ben hala ay kapatma ile mesgulum bitmedi işler
bir bakayım dedim ama sayfa ilerledikçe ilerlemiş
yarın görüşürüz bye
işleri bitmesi lazımmmmmmmmm
evet not olabilir....her notu farklı bir yere koyarak mesela olurmu montunun cebine,pantolonun cebine,cüzdanına ,eşofmanına gibi olurmu