Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

yanlış anlama ama. birazda iyi olmuş sen hiç utanma. eşinede ders olmuş. onlar utansın. eşinde seni bir daha bu duruma düşürmemek için haberli gelmeleri konusunda uyarır belki.

kesınlıkle katılıyorum,normal sartlarda bızı bulsaydılar bu kadar yankı yapmazdı kanaatımce...
bu arada esım uyardı ama nafıle bunlar bıldıklerınden sasmaz...
neyse konuyu tatlıya bagladık artık...
bu arada kendımı cok yarım akıllı hıssettım bır anda...

anlat canım anlatttt .

ağlama duvarı oldu zaten burası :KK70:

başı da ben çekiommmm:KK5:

yaa şimdi allta da gördügünz gibi 7 haftalık hamileyim .fakat bu bebek tamamen mucize ,şöyle ki eşimde bende henüz bebek istemiorduk,bu yüzden de korunuyorduk ,allahın işi iste... neyse.. şimdi bunu ailelere söylemedik.cünkü benim ailem bana asla 1-1.5 yıl cocuk düsünme kızım demislerdi .hatta bende gecenlerde agzını aradıgımda ,buraya gelirsin ,yani memleketime demek istior,aldırırız kızım nolcak demisti.düsünün yaniii tepkiyi ! leyyn ben şimdi nasıl dicem bunlara hamileyim diye .uufff stresten ölücem yaa. bu arada esimin ailesi cok sevinir.

canım burada hepimiz dökülüp rahatlıyoruz anlat tabi.

:) biz ilk tanıştığımızda ben sakın çiçek böcek alıp beni kandırmaya çalışma demiştim. Hala almaz. Onun yerine başka şeyler aldırırım. Yada k. Kartını ben alır kendime hediye alırım:)

hakkını yemeyim kocişimin öküzlüğü kadar romantikliği vardırdır. Aslında bende sevmem şu an masamda kurutulmuş beyaz güller var d.günmde yollamıştı ayy yazık kuruyup gidiyor alma diyorum.başka şeyler al ayakkabı olur çanta olur parfüm falan ama bu basitine gidiyo sanırım bir alo çiçek kapda

yaa şimdi allta da gördügünz gibi 7 haftalık hamileyim .fakat bu bebek tamamen mucize ,şöyle ki eşimde bende henüz bebek istemiorduk,bu yüzden de korunuyorduk ,allahın işi iste... Neyse.. şimdi bunu ailelere söylemedik.cünkü benim ailem bana asla 1-1.5 yıl cocuk düsünme kızım demislerdi .hatta bende gecenlerde agzını aradıgımda ,buraya gelirsin ,yani memleketime demek istior,aldırırız kızım nolcak demisti.düsünün yaniii tepkiyi ! Leyyn ben şimdi nasıl dicem bunlara hamileyim diye .uufff stresten ölücem yaa. Bu arada esimin ailesi cok sevinir.

onlara ne canım saçmalamasınlar
sen ve eşin istedikten sonra kimse karışamaz
neden istememe nedenleri ne peki

yaa şimdi allta da gördügünz gibi 7 haftalık hamileyim .fakat bu bebek tamamen mucize ,şöyle ki eşimde bende henüz bebek istemiorduk,bu yüzden de korunuyorduk ,allahın işi iste... neyse.. şimdi bunu ailelere söylemedik.cünkü benim ailem bana asla 1-1.5 yıl cocuk düsünme kızım demislerdi .hatta bende gecenlerde agzını aradıgımda ,buraya gelirsin ,yani memleketime demek istior,aldırırız kızım nolcak demisti.düsünün yaniii tepkiyi ! leyyn ben şimdi nasıl dicem bunlara hamileyim diye .uufff stresten ölücem yaa. bu arada esimin ailesi cok sevinir.

nasıl yani hayatım. senin bebeğinin olması neden bu kadar ilgilendiriyorki. yaşınmı küçük.

onlara ne canım saçmalamasınlar
sen ve eşin istedikten sonra kimse karışamaz
neden istememe nedenleri ne peki

valla bilmiorumm yaa,erken oldugunu düsünüolar. ama istemiolarr ,gercektn bu haberi verdigimde adım gibi eminim suratları düsecek .doğurana kadar söylemicem ,cocukla memlekete gidicemm dermisiiimmmm :KK52::KK52:

kızlar benim bi derdim var ve burda samimi bir ortam oldugu için paylasmak istiorum :KK43:

canım benim çok ince bir konu bu....ya nasıl düşünürler aldırma durumunu aklım almıyor,i,,bizimkilerde bana öyle dmişlerdi 1-1,5 yıl sonra düşün diye 10 aylık evliyken hamile kaldım annemde ilk söylediğimde tepki vermişti telde,çok üzülmüştüm ama Allah doğunca maddi manevi hep destek canım benim...

hakkını yemeyim kocişimin öküzlüğü kadar romantikliği vardırdır. Aslında bende sevmem şu an masamda kurutulmuş beyaz güller var d.günmde yollamıştı ayy yazık kuruyup gidiyor alma diyorum.başka şeyler al ayakkabı olur çanta olur parfüm falan ama bu basitine gidiyo sanırım bir alo çiçek kapda

oyle tabııı ozenle secılmıs bır parfum yada bır kıyafet,takı...
ama benımknın işi cok yogundur.ınanın o yogunlukta banabır kagıda yazılmıs duz bır notta gonderse cok mutlu olurum....
anladımkı benım uzuntulerımı es gecmıyo....

valla bilmiorumm yaa,erken oldugunu düsünüolar. Ama istemiolarr ,gercektn bu haberi verdigimde adım gibi eminim suratları düsecek .doğurana kadar söylemicem ,cocukla memlekete gidicemm dermisiiimmmm :KK52::KK52:

wuuu çok komik olur al bebeğini git o zman kıyamazlar
o zmana kadar gitme madem tepkililer yada 3,5 ayı geçince git aldıramassın

anladığım kadarıyla aile damadı benimsememiş mi acaba?

ya da daha önce tatsız bir olay mı oldu?

neden istemiolar ki enteresannn??

bide aldırırız ne demek öle yaa

valla bilmiorumm yaa,erken oldugunu düsünüolar. ama istemiolarr ,gercektn bu haberi verdigimde adım gibi eminim suratları düsecek .doğurana kadar söylemicem ,cocukla memlekete gidicemm dermisiiimmmm :KK52::KK52:

iyide buna kimse karar veremez. sen ve eşin dışında. bu sadece sizi ilgilendirir ve sizin vereceğiniz karar. ayrıca Rabbim bu güzelliği nasip etmiş, bir evlat için ne çareler arayanlar var.

yaş 27 :KK1::KK1::KK1::KK1::KK1: 19 değil yaniii :KK1::KK1:

kız ailesini çok iyi anlıyorum
evliliğiniz tam anlamıyla otursun,boşanma durumu olursa çocuk yokken ayrılmak daha kolay diye düşünürler
napıcaksın eskiler böle düşünüyor
çok takma kafana
oldu artık yapacak bişi yok
şimdi sana düşen stres yapmadan bebeğini içinde büyütmek
sonrada allahın izniyle kucagına almak
gerisi fasafiso

oyle tabııı ozenle secılmıs bır parfum yada bır kıyafet,takı...
ama benımknın işi cok yogundur.ınanın o yogunlukta banabır kagıda yazılmıs duz bır notta gonderse cok mutlu olurum....
anladımkı benım uzuntulerımı es gecmıyo....

evet evet kıymetini bil bence

ne kendini ne de eşini üz... ay çok duygulandımmmm..

iyide buna kimse karar veremez. sen ve eşin dışında. bu sadece sizi ilgilendirir ve sizin vereceğiniz karar. ayrıca Rabbim bu güzelliği nasip etmiş, bir evlat için ne çareler arayanlar var.

kesinlikle canım Allahım yokluğunu göstermesin evlat bir başka yahu,nasıl böyle bi kararı ve vebali söyleyebilir bir aile acaba,

X