yanlış anlama ama. birazda iyi olmuş sen hiç utanma. eşinede ders olmuş. onlar utansın. eşinde seni bir daha bu duruma düşürmemek için haberli gelmeleri konusunda uyarır belki.
saol canım,ıyıkı varsınız...
kız kardeslerımle bu kadar rahat muhabbet edemıuyorum valla...
anlat canım anlatttt .
ağlama duvarı oldu zaten burası
başı da ben çekiommmm
canım burada hepimiz dökülüp rahatlıyoruz anlat tabi.
:) biz ilk tanıştığımızda ben sakın çiçek böcek alıp beni kandırmaya çalışma demiştim. Hala almaz. Onun yerine başka şeyler aldırırım. Yada k. Kartını ben alır kendime hediye alırım:)
çalışan annelere kapımız açık isteyen istediği topikte takılır arkadaşım
kimse kıpramasın yerinden ben bi yeşil çay alıp geliommm.
isteyen var mı ????
ayy evet canım yaa bır burunlarını sokmadıkları ıc camasırım kalmıstı artık o da oldu...
yaa şimdi allta da gördügünz gibi 7 haftalık hamileyim .fakat bu bebek tamamen mucize ,şöyle ki eşimde bende henüz bebek istemiorduk,bu yüzden de korunuyorduk ,allahın işi iste... Neyse.. şimdi bunu ailelere söylemedik.cünkü benim ailem bana asla 1-1.5 yıl cocuk düsünme kızım demislerdi .hatta bende gecenlerde agzını aradıgımda ,buraya gelirsin ,yani memleketime demek istior,aldırırız kızım nolcak demisti.düsünün yaniii tepkiyi ! Leyyn ben şimdi nasıl dicem bunlara hamileyim diye .uufff stresten ölücem yaa. Bu arada esimin ailesi cok sevinir.
yaa şimdi allta da gördügünz gibi 7 haftalık hamileyim .fakat bu bebek tamamen mucize ,şöyle ki eşimde bende henüz bebek istemiorduk,bu yüzden de korunuyorduk ,allahın işi iste... neyse.. şimdi bunu ailelere söylemedik.cünkü benim ailem bana asla 1-1.5 yıl cocuk düsünme kızım demislerdi .hatta bende gecenlerde agzını aradıgımda ,buraya gelirsin ,yani memleketime demek istior,aldırırız kızım nolcak demisti.düsünün yaniii tepkiyi ! leyyn ben şimdi nasıl dicem bunlara hamileyim diye .uufff stresten ölücem yaa. bu arada esimin ailesi cok sevinir.
onlara ne canım saçmalamasınlar
sen ve eşin istedikten sonra kimse karışamaz
neden istememe nedenleri ne peki
kızlar benim bi derdim var ve burda samimi bir ortam oldugu için paylasmak istiorum
yaa şimdi allta da gördügünz gibi 7 haftalık hamileyim .fakat bu bebek tamamen mucize ,şöyle ki eşimde bende henüz bebek istemiorduk,bu yüzden de korunuyorduk ,allahın işi iste... neyse.. şimdi bunu ailelere söylemedik.cünkü benim ailem bana asla 1-1.5 yıl cocuk düsünme kızım demislerdi .hatta bende gecenlerde agzını aradıgımda ,buraya gelirsin ,yani memleketime demek istior,aldırırız kızım nolcak demisti.düsünün yaniii tepkiyi ! leyyn ben şimdi nasıl dicem bunlara hamileyim diye .uufff stresten ölücem yaa. bu arada esimin ailesi cok sevinir.
hakkını yemeyim kocişimin öküzlüğü kadar romantikliği vardırdır. Aslında bende sevmem şu an masamda kurutulmuş beyaz güller var d.günmde yollamıştı ayy yazık kuruyup gidiyor alma diyorum.başka şeyler al ayakkabı olur çanta olur parfüm falan ama bu basitine gidiyo sanırım bir alo çiçek kapda
nasıl yani hayatım. senin bebeğinin olması neden bu kadar ilgilendiriyorki. yaşınmı küçük.
valla bilmiorumm yaa,erken oldugunu düsünüolar. Ama istemiolarr ,gercektn bu haberi verdigimde adım gibi eminim suratları düsecek .doğurana kadar söylemicem ,cocukla memlekete gidicemm dermisiiimmmm
valla bilmiorumm yaa,erken oldugunu düsünüolar. ama istemiolarr ,gercektn bu haberi verdigimde adım gibi eminim suratları düsecek .doğurana kadar söylemicem ,cocukla memlekete gidicemm dermisiiimmmm
yaş 2719 değil yaniii
yaş 2719 değil yaniii
oyle tabııı ozenle secılmıs bır parfum yada bır kıyafet,takı...
ama benımknın işi cok yogundur.ınanın o yogunlukta banabır kagıda yazılmıs duz bır notta gonderse cok mutlu olurum....
anladımkı benım uzuntulerımı es gecmıyo....
iyide buna kimse karar veremez. sen ve eşin dışında. bu sadece sizi ilgilendirir ve sizin vereceğiniz karar. ayrıca Rabbim bu güzelliği nasip etmiş, bir evlat için ne çareler arayanlar var.