Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

bız adana da onlar mersındeler,
esımın erkek kardesı bu sene adanayı tuturdu unuversıte okumak ıçın.geldı 2 ay boyunca bızde kaldı.
neyse dedım nasılsa uygun bır arkadas bulunca ev tutup cıkar.ve kazandıgı unıversıte 2. ogretım esım ona calıstıgı yerde abılgısayarcı olarak ıs ayarladı.
kurban bayramın 3 gun once bızımle aynı sehırde görev yapan amcasının oglu memleketlerıne gıderken kaz gecırdı.yogun bakımda yatan bır hastaları vardı.amca oglunun evı musaıt olmadıgı ıcın haftalarca mersınden gelen mısafırlerı evımde agaladım.ve dusunun mersınden bır allahın kuluda gelıp su kadına yardım edelım demedıler.yıllık ıznımın bır kısmını bayramla bırlestırıp tatıl yapalım dıye almıstık ama butun tatılım kosturmacayla gectı...
tam yenı yenı mısafır kalabalıgını savup bır hafta sonu kafa dınleyelım dedık,kaynım aradı babamlar falan hafta sonu oraya gelıyor dedı. bende esıme cok yıprandıgımı mısafır kadıracamayak kadar bıtkın oldugumu soyledım.bereket kı burada unıversıte okuyan kaynımda aılesının yanına gıtmek ıstedı.esımde arayıpalptuğ gelecek zaten bende bu hafta sonu yogunum baba baska bır hafta sonunu ayarlayalımda oyle gelın dedı.ama dınleyen kım...bırde en guzel yemeklerı beklıyoruz hadı dıyo delı gıbı kostura kostura ıkramlıkları yetıstırdım.nefret ettım yaaa....aaaaaaa.....
adam bıde karsıma gecmıs ben bunu saymam 15 tatılde gelcez en az bır hafta kalcaz dmezmı,cınlerım tepeme fırladı...
dusunun ıkı dakıka dınleneyım dedım,onundekı tabakları kuru yemıslerı bıtırmıs hadı kızım oturma bunları topla dıyo..

allah kolaylık versin canım. Zor durum gerçektenn

amin canım
ha kardeşlerim azcık anlayışlı olsa
aslında benım durumum her ikisinden de kötü ama anlamıyorlar
ben umursamayarak hayata tutunmaya çalışıyorum etrafımdakileri üzmeden

onlar ise hayatlarını dolu dolu yaşıyorlar ama etrafındakileri üzerek kısaca çok benciller

annemin yaptığını kesinlikle tavsip etimiyorum(sürekli ağlamak ama gerçekten psikolojisi berbat olmuş doktorun deyimi ile) fakat anne atsan atılmaz satsan satılmaz ama bacılarıma anlatamıyorum sende ilgilenme diyorla bana vicdanım el vermiyor

canım zor tabi sen destek olucaksın artık her ailede bir hayırlı vardır oda sen ol artık

ben de senin gibi kendi ailemden daha çok çektim. annem babam ayrı. her dertleriyle ben uğraştım yıllarca. okulumu bıraktım yıllarca çalıştım. kardeşlerimi okuttum. bir evi sıfırdan dizdim nerdeyse. ama gel görki annem çocuğuma belli bir ücret dahilinde baksa bile sürkli laf sokuşturuyor. 3 yıl dershaneye gönderdiğim tüm masraflarını karşıladığım kardeşim bile karşıma geçip benimle çocuk bakım pazarlığı yapıyor. yaniii yorumsuzz

Kızlar benim hafta snumda çok çok mototondu
cmtesi alışveriş yaptık kızıma kızşlık mont falan zaten akşam hemen oluyo
pazarda malum temizlik yaptım
benimde misafirim vardı
habersiz misafir
annem babam yengen ve babaannem elayı görmeye geldiler:KK1:
Ama bir mahçupluk anlatamam yaa bugün pazar ama torunu çok özledik nolur kusura bakma diyerek geldiler 2 saat zor oturdular
insanın kendi ailesi en çok anlıyor kızlar valla
kv ler gelse hiç tınlamazlar saatlerce kalkmazlar valla:KK47:

ben de senin gibi kendi ailemden daha çok çektim. Annem babam ayrı. Her dertleriyle ben uğraştım yıllarca. Okulumu bıraktım yıllarca çalıştım. Kardeşlerimi okuttum. Bir evi sıfırdan dizdim nerdeyse. Ama gel görki annem çocuğuma belli bir ücret dahilinde baksa bile sürkli laf sokuşturuyor. 3 yıl dershaneye gönderdiğim tüm masraflarını karşıladığım kardeşim bile karşıma geçip benimle çocuk bakım pazarlığı yapıyor. Yaniii yorumsuzz

hayat böle maalesef kızlar
ama olsun sen millet memnun olasun diye yapmadın bunları allah biliyordur elbet mükafakını alacaksın arkadaşım
sen sen ol yinede iyi olmaktan vazgeçme
boşver kötülük herzaman kazanmaz

amin canım
ha kardeşlerim azcık anlayışlı olsa
aslında benım durumum her ikisinden de kötü ama anlamıyorlar
ben umursamayarak hayata tutunmaya çalışıyorum etrafımdakileri üzmeden

onlar ise hayatlarını dolu dolu yaşıyorlar ama etrafındakileri üzerek kısaca çok benciller

annemin yaptığını kesinlikle tavsip etimiyorum(sürekli ağlamak ama gerçekten psikolojisi berbat olmuş doktorun deyimi ile) fakat anne atsan atılmaz satsan satılmaz ama bacılarıma anlatamıyorum sende ilgilenme diyorla bana vicdanım el vermiyor

nasıl ilgilnmiyceksin yaa o senin annen öle bencillikmi olur
boşver isteyen istediğini yapsın yad düşünsün boşver
sen doğru olanı yapıyorsun

:KK70: süprissss yapmışlar sana. kabus gibi :KK43: haber vermediler mi hiç?

hayır canım haber falan yok.hatta apartmanın gırıs kapısındakı zılı bıle calmadık dıyo ustunzekalılar...
bır baktık karsımızdalar.esımde ustu kapalı kızdı onlara ama onların nıyetı goz dagı vermek senın dedıgın olmaz benım dedıgım olur...

esımın erkek kardesı bu sene adanayı tuturdu unuversıte okumak ıçın.geldı 2 ay boyunca bızde kaldı.
Neyse dedım nasılsa uygun bır arkadas bulunca ev tutup cıkar.ve kazandıgı unıversıte 2. Ogretım esım ona calıstıgı yerde abılgısayarcı olarak ıs ayarladı.
Kurban bayramın 3 gun once bızımle aynı sehırde görev yapan amcasının oglu memleketlerıne gıderken kaz gecırdı.yogun bakımda yatan bır hastaları vardı.amca oglunun evı musaıt olmadıgı ıcın haftalarca mersınden gelen mısafırlerı evımde agaladım.ve dusunun mersınden bır allahın kuluda gelıp su kadına yardım edelım demedıler.yıllık ıznımın bır kısmını bayramla bırlestırıp tatıl yapalım dıye almıstık ama butun tatılım kosturmacayla gectı...
Tam yenı yenı mısafır kalabalıgını savup bır hafta sonu kafa dınleyelım dedık,kaynım aradı babamlar falan hafta sonu oraya gelıyor dedı. Bende esıme cok yıprandıgımı mısafır kadıracamayak kadar bıtkın oldugumu soyledım.bereket kı burada unıversıte okuyan kaynımda aılesının yanına gıtmek ıstedı.esımde arayıpalptuğ gelecek zaten bende bu hafta sonu yogunum baba baska bır hafta sonunu ayarlayalımda oyle gelın dedı.ama dınleyen kım...bırde en guzel yemeklerı beklıyoruz hadı dıyo delı gıbı kostura kostura ıkramlıkları yetıstırdım.nefret ettım yaaa....aaaaaaa.....
Adam bıde karsıma gecmıs ben bunu saymam 15 tatılde gelcez en az bır hafta kalcaz dmezmı,cınlerım tepeme fırladı...
Dusunun ıkı dakıka dınleneyım dedım,onundekı tabakları kuru yemıslerı bıtırmıs hadı kızım oturma bunları topla dıyo..

of çok zor bir durum allah yardımcın olsunnnn

Neyse dedım nasılsa uygun bır arkadas bulunca ev tutup cıkar.ve kazandıgı unıversıte 2. Ogretım esım ona calıstıgı yerde abılgısayarcı olarak ıs ayarladı.
Kurban bayramın 3 gun once bızımle aynı sehırde görev yapan amcasının oglu memleketlerıne gıderken kaz gecırdı.yogun bakımda yatan bır hastaları vardı.amca oglunun evı musaıt olmadıgı ıcın haftalarca mersınden gelen mısafırlerı evımde agaladım.ve dusunun mersınden bır allahın kuluda gelıp su kadına yardım edelım demedıler.yıllık ıznımın bır kısmını bayramla bırlestırıp tatıl yapalım dıye almıstık ama butun tatılım kosturmacayla gectı...
Tam yenı yenı mısafır kalabalıgını savup bır hafta sonu kafa dınleyelım dedık,kaynım aradı babamlar falan hafta sonu oraya gelıyor dedı. Bende esıme cok yıprandıgımı mısafır kadıracamayak kadar bıtkın oldugumu soyledım.bereket kı burada unıversıte okuyan kaynımda aılesının yanına gıtmek ıstedı.esımde arayıpalptuğ gelecek zaten bende bu hafta sonu yogunum baba baska bır hafta sonunu ayarlayalımda oyle gelın dedı.ama dınleyen kım...bırde en guzel yemeklerı beklıyoruz hadı dıyo delı gıbı kostura kostura ıkramlıkları yetıstırdım.nefret ettım yaaa....aaaaaaa.....
Adam bıde karsıma gecmıs ben bunu saymam 15 tatılde gelcez en az bır hafta kalcaz dmezmı,cınlerım tepeme fırladı...
Dusunun ıkı dakıka dınleneyım dedım,onundekı tabakları kuru yemıslerı bıtırmıs hadı kızım oturma bunları topla dıyo..
off okurken içim şişti amannn idare et bi kaç gün
senin yine faklı şehirlerde benim 2 sokak ilerdeler

nasıl ilgilnmiyceksin yaa o senin annen öle bencillikmi olur
boşver isteyen istediğini yapsın yad düşünsün boşver
sen doğru olanı yapıyorsun

bende zaten doğru olanı yapıyorum

annem bizleri büyüttü
ayrıca ablamın kızı ve oğlumu da annem büyütü gözü baktı halada bakar hakkını ödeyemem ama onlar öle düşünmüyor .

3-5 gün geçsin kardeşimle tekrar görüşcem en azında arada eve gelsin hal hatır sorsun bakalım sonuç ne olacak

eee eşinin tepkisi ne oldu. çok önemli ne dedi ailesini karşısında görünce ?

agızlarıyla lahmacun bulun ddıler yada tepsı kebabı....
kp 170 kılodur ve fena halde obur...
ınanın yedıgınde ıctıgınde dgılım ama onu doyurayım ısteklerını yetıstıreyım dıye resmen helak oluyorum...ben onumde bos tabak gormeyecegım hemen tekrar doldur getır dıyo....
bereketkı 11 de tekrar donduler hazırlıklı olun her an bır baskın daha yapabılırız dıyo...
15 tatılde de burdayız ona gore....ınsan bır sorar bır programınız varmı dıye,netıcede ben aylardır onun akrabalarını hatta bır orduyu evımde ağırlamısım sankı mecburum....kolesıyım beyefendının...

kızlar benim hafta snumda çok çok mototondu
cmtesi alışveriş yaptık kızıma kızşlık mont falan zaten akşam hemen oluyo
pazarda malum temizlik yaptım
benimde misafirim vardı
habersiz misafir
annem babam yengen ve babaannem elayı görmeye geldiler:KK1:
Ama bir mahçupluk anlatamam yaa bugün pazar ama torunu çok özledik nolur kusura bakma diyerek geldiler 2 saat zor oturdular
insanın kendi ailesi en çok anlıyor kızlar valla
kv ler gelse hiç tınlamazlar saatlerce kalkmazlar valla:KK47:

aslında hafta sonunun en güzel yanı bebişinle vakit geçirmek ozamn bütün yorgunluğa deyiyor.

agızlarıyla lahmacun bulun ddıler yada tepsı kebabı....
Kp 170 kılodur ve fena halde obur...
ınanın yedıgınde ıctıgınde dgılım ama onu doyurayım ısteklerını yetıstıreyım dıye resmen helak oluyorum...ben onumde bos tabak gormeyecegım hemen tekrar doldur getır dıyo....
Bereketkı 11 de tekrar donduler hazırlıklı olun her an bır baskın daha yapabılırız dıyo...
15 tatılde de burdayız ona gore....ınsan bır sorar bır programınız varmı dıye,netıcede ben aylardır onun akrabalarını hatta bır orduyu evımde ağırlamısım sankı mecburum....kolesıyım beyefendının...

o zaman onlar bir hamle yapmadan siz yapın
nebileyim izinin falan varsa tatil ayarla
yoksa tamamen sinirlerin harap olacak

bende zaten doğru olanı yapıyorum

annem bizleri büyüttü
ayrıca ablamın kızı ve oğlumu da annem büyütü gözü baktı halada bakar hakkını ödeyemem ama onlar öle düşünmüyor .

3-5 gün geçsin kardeşimle tekrar görüşcem en azında arada eve gelsin hal hatır sorsun bakalım sonuç ne olacak

canım arkadasım durumun gercekten zormus...
ama sen ustune dusenı yap bence de,annecıgıne destek olmakla en guzelını yapıyosun...
rabbım gecınden versın bır sey olsa annecıgıne ıcıne dert olur

X