biz mükemmel ötesi varliklarızçalışan anne olmak bu kadar zor olabilir mi?
sinavlarr ev işlerr yemeklerrr çocuk koca bide iş...
herşeyin yükünü kalkıyorum. sirtımda agirlik var.
neden ben?
bilemiyorum çok donanimli bir kadin olduğumu düşünmeye başlıyorum.
çok şükür 10 parmagimda 10 marifetim var.
bide konfeksiyon okudum dikiş konusunda iyiym.:)
kıza nevresim diktim. dahada dikecegim.
kendimize çarşaf nevresim dikecegim.
bide camlari silecegim kaç aydir üşendim bi aksilik çikiyor.
başımda çocuk var. babaaneye gönderiyorum onu bazen işimi yapmak için
altlı üstlü olmak benim için büyük avantaj da var.
köşede oturup telefonda youtubeyi izlemek istiyorum. ( dikiş videolara)
evet herşeyi eşlerinden bekler.biz mükemmel ötesi varliklarız
bir andan 3 5 işi bir adada yapabiliryorken
erkekler tembihlediğin tek bir işi eline gözüne bulaştırır
zengin olsa kocalar çalışsın biz evde otursak.dünkü yaptığım işleri sana bir yazsam aklın hayalin durur
çünkü bir gün tatil günüm var,
yetmiyor
sanırım iş bakmaya başlayacagım
2 gün izni olan
cidden çok yoruldum,,
çocuklara vakit bile ayıramıyorum
selam canım gittim rahimden parça alalım dediler.Zeyno dra gittin mi gecikme stres ve mevsimsel de olabilir annen haan kaç yaşında menepoza girmiş
girusmeyeli nasılsın güzel kızın nasıl
Bizde de var yarım gün çalışma hakkı. Ben kullandım onu şimdi kaldırmış mi bilmiyorum 2017 de kullandım ardından 6 ay ücretsiz izine ayrildim
iki ay kullandim.Canım devlet memurunun ilk çocukta iki ay ikincide 4 ay üçüncü çocukta 6 ay yarım gün çalışma hakkımız var
Sen ne kadar kullandin
ya bişey sölecegim doğum sonrasi analik izini bitiminden sonra rapor almak için ne yapmaliyim. yarim gün izini sonraya aktarmak istiyorumCanım devlet memurunun ilk çocukta iki ay ikincide 4 ay üçüncü çocukta 6 ay yarım gün çalışma hakkımız var
Sen ne kadar kullandin
Benim bitti iznim kendi kadın doğum uzmanım rapor verdi 10ar günlük iki kere oda bitsin yıllık izin sonrası ücretsiz izin kullanacagim yarım gün izni iki yıl içinde kullanmak zorundayizya bişey sölecegim doğum sonrasi analik izini bitiminden sonra rapor almak için ne yapmaliyim. yarim gün izini sonraya aktarmak istiyorum
İlk çocuğun ise hakkin bitmiş ikinci çocuğun ise iki ay daha variki ay kullandim.
Çok geçmiş olsun canım durumdan haber etselam canım gittim rahimden parça alalım dediler.
annem 50 yi devirmişti.canım menopza girdiğinde.
banada giritor olabilirsin dedi fsh 114 çıkdı ama yumurtlama çok iyiymiş.
bilmiyorum canım hiçte önemli değil çünki kızım hasta şimdi hast geliyoruz sol böbrek toplama sisteminde sıkıntı var
yani 4 ay kullanilmiyor mu.?İlk çocuğun ise hakkin bitmiş ikinci çocuğun ise iki ay daha var
İkinci çocukta 4 ay hakkın var ilk çocukta iki ayyani 4 ay kullanilmiyor mu.?
tmm canım sağ olÇok geçmiş olsun canım durumdan haber et
teşekkür ederim ben işe hemen başlamak istemiyorumİkinci çocukta 4 ay hakkın var ilk çocukta iki ay
Ne kadarlık yavrun ne zaman doğum olduteşekkür ederim ben işe hemen başlamak istemiyorum
özel hastanelerde rapor verildiği duydum.
hayırısıyla bakalim
Ne kadarlık yavrun ne zaman doğum oldu
Ne kadarlık yavrun ne zaman doğum oldu
kızım 2 yaşında veNe kadarlık yavrun ne zaman doğum oldu
ayy bebeğim sorma motoru taktım hem evde hem işte koşturuyorum vallahi..sen nasılsın kuzucukların nasılvefa84 nerdesin gıııı
kesinlikle öyle sanki zaman yetmiyor ve ben hiç bişeye yetişemiyorgibiyim canım..sürekli bi temponun içerisindeyim5 AY oldu tekrar çalışan anne oldum
bu sefer 2 kız annesi olarak devam ediyorum
daha zor 2 çocukla çalışmak
sencevefa84 A anneveoglusu
lilyananın ismi değişti kuzum My SouL
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?