takarsan üstüne düşer boşvereceksin.bende istemiyorummmmmm ama mecburun kızımda var abur cubur yemesin die sürekli ev yemeği yapıyorum
ayyyyyy keşke sen gibi olsam ben aşırı takıyorum hasta oluyorum((
hafta sonu üç günlüğüne gittim kv ameliyat oldu burnumdan aldılar 3 ü bir oluptakarsan üstüne düşer boşvereceksin.
konuşur konuşur sonra unuturlar millet agzindan yel ariyo.
ohhhhh maşallah valla baya benimsemiş napıcan be gülümmmmmmmbenim evde bakıyo ya kv evi çok benimsedi her gün birilerini agırlıyo
valla yüz mü verdim elli mi bilmem ama cahille uğraşmak zor bacımyüz vermeyeceksin baştan koysaydin tavrini.. sustukça bişey demedikçe üstüne çok düşüyor bak valla
valla napim ya bebelerim için katlanıyom kuzumohhhhh maşallah valla baya benimsemiş napıcan be gülümmmmmmm
zıkkım yiyin diyorumarada benimkide eleştiriyor(( 3 dakka daha pişexekmiş
yagı az
zeytin yağımı koydun buna sıvı giderdi zart zurt amannnn
ahh keşkeeeee haftasonu kv ameliyat oldu 3 übir araya geldi yapmadıklarını bırakmadılar anaları o haldeyken düşün
ahh canım benım aman takmıyorum eskiden oturur ağlardım şimdi çalışıyorum elimden gelen bu diyorumzıkkım yiyin diyorumkendin yap diyorum.. kuzumm sağolsunn anneeem eline sağlık çok güzel olmuş der çoğu zaman :) sen de hiç takma üzülme şu hayatı kendine iyice zorlaştırma topraam :)
kurban olsunlar boncuk gözlerine adilerahh canım benım aman takmıyorum eskiden oturur ağlardım şimdi çalışıyorum elimden gelen bu diyorum
çalışan insanım diyorum :) susuyor
oyyyyy canımsın sen benimmmkurban olsunlar boncuk gözlerine adiler
SENDE benim canımsınoyyyyy canımsın sen benimmm
Seni tanıyorum Fulyacım izinden geldim ben degeçmişi okumadım lakin sen 'buraya ne yazmıştık' yazınca dedim takip edeyim❤
Benim de 1 sene oldu dahaÇok sevindim canımburası kadınlar kulübünde uzun süre ve ilk yazdığım topic ilknhiz ağrısı denilebilir
Çok normal ben ikinciyi beklediğim 6 yıl içinde ilk iki yıl relaks idim inşallah mucizen seninde gelecek arkadaşımBenim de 1 sene oldu dahaoralarda buralardayım.. hala bekliyorum bi umut 2. Bebişim olur diye kafayı başka yönlere çevirmeye çalışıyorum lakin aklım hep orada
hiç sorma ne durumdayım
çok zor geçiyo iki çocukla bi de kv tripleri var ki hiç anlatmayım
kp vefat etti genelde bende kalıyo çocuklara bakıyorum ayagına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?