canım başınız sağolsun senin işin baya zor k.valide iki çocuk evde oyyy diyorumhiç sorma ne durumdayım
çok zor geçiyo iki çocukla bi de kv tripleri var ki hiç anlatmayım
kp vefat etti genelde bende kalıyo çocuklara bakıyorum ayagına
senin panik atagını yirimmmmmselam kızlar bende 43 yasındayım 16 yasında bir kızçem var kocaelide yaşıyorum muhasebeciyim panik atak hastasıyım :)
canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm arkadaşımmmmm benımmmmmmmsenin panik atagını yirimmmmm
nasılsın canımmmcanımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm arkadaşımmmmm benımmmmmmm
hamd olsun canım iyiyim sen nasılsın prensim ve tatlı prensesimmmmmmm nasılnasılsın canımmm
iyiyiz çok şükür canım.işe başladım bir ay oldu .tempomuz hiç bitmiyor sağlık olsun napalımhamd olsun canım iyiyim sen nasılsın prensim ve tatlı prensesimmmmmmm nasıl
Canım senin kız nasıl olduhamd olsun canım iyiyim sen nasılsın prensim ve tatlı prensesimmmmmmm nasıl
kızım 2 yaşında ve
kardeş düşünüyorum
Canım senin kız nasıl oldu
çok şükür canım idrardaki protein kaçağı negatif oldu.Canım senin kız nasıl oldu
aminnnn canımmmm amin Allahımmmgeçmiş olsunFallenAngel aman yavrularımıza bişey olmasın kzum
Çok geçmiş olsun önemli birşey çıkmamasına sevindim Ömer Utku da iyi canımçok şükür canım idrardaki protein kaçağı negatif oldu.
böbrek deki genişleme önemsizmiş.
udak bir enfeksiyon varmış su an bir sorun yok rabbime şükürker olsun hamd olsn.
hayırlı kandiller bu arada
ömerim nasıl iyimi
İyiyim canım sen nasılsın çocuklukların nasılSLM KIZÇELER naparsınız
iyiyiz şükür canım kızların isimlerini yapıyım dedim olmuş muİyiyim canım sen nasılsın çocuklukların nasıl
Nick değişmiş
oyy yerim ben onun dişlerini minik kuzumun rabbim sağlık sıhhat versinÇok geçmiş olsun önemli birşey çıkmamasına sevindim Ömer Utku da iyi canım
Dişler yakında gelecek sanırım onun sıkıntısı var
işin zor canım valla ne diyimSlm hatunlar bn çok yoruldum ya bir yandan butik bir yandan tasinma bı yandan 10 aylık oğlum ve sıkı diyet teyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?