canım onu da denedik ama biz annemdir nasılsa bizden diye ikinci aydan sonra az verdik ya da vermedik, annem de ihtiyacım var benim bunu kesinliğe kavuşturalım veremeyecekseniz benim de ihtiyacım var işe girmem lazım dedi. karşılıklı oturtamadık para mevzusunu. olmadı yani. ama demek ki böyle olacağı varmış. şuan gittiği yere de oğluma bakmaya başladıktan sonra hafta sonu gidecek. böyle böyle 1000 küsüre tamamlanacak eline geçecek para. evet çok yorulacak ama ben dedim biz tamamlamaya çalışalım sen işi bırak temelli, güvenmedi. haklı da.
benim oğlumun abisi yani
rabbim sağlık sıhhat versin, hayırlı insanlarla karşılaştırsın hepsini
Amin canım inşallah onlar için çalışıyoruz daha alışamadı benim oğlum ise gitmemi istemiyo
o zaman devletin verdiğinin üstünü siz tamamlayacaksınız demi 1000 tl ye. ihmal etmeyin kadını . onun da ihtiyacı var .
belli bi yaş sonrası zaten kreş lazım.hanımlar hayat zor şartlar zor malesef
benim büyük de özel okula gidiyor
küçük de özel kreşe gidiyor.
bizde de anane bakıyordu ama geçen sene mart'ta rahatsızlanınca
ki kvdem de çok ısrar etti verme kreşe diye kimseyi dinlemedim
kreşin o kadar çok avantajı olduki
asla gözüm arkada değil o konuda da
benim küçüğüm de tam 3 yaşında geçen sene ağustos ayında başladık kreşe
Evet canım öyle alışkın değil bide çalışmama anne sen İse gitme babam ise gitsin diyoamin canım benim amin
kıyamam ona daha çok küçükler aslında ama her şey onlar için sonuçta
oğluşlar iyi kudurmaya devam. yaz geldi ya. sorma. dün eve gittim evde yoklar. bakan kadın demiş ki gitmeyin . annenize haber verelim . resmen kaçmışlar evden. site içinde de yoklardı. sitenin halı sahasına gitmişler.şekerim senin oğluşlar nasıllar
belli bi yaş sonrası zaten kreş lazım.
3 yaşa kadar evde bakılmalı çocuk ama 3 yaş sonrası kreş çok iyi . yarım gün olsa dahi
benim geldiğim yerde kız meslek lisesinin kreşi vardı. orası da güzeldi bak. uygulama okulu gibi bi şeydi. en büyük oğlanı yarım gün oraya vermiştim bi ara. ev hanımıydım o zaman ama gitsin dedim. o da her gün ağlaya zırlaya gitti. yapama paşama yapışa yapışa. ilk çocuklar böyle mi oluyor bilmiyorum ama çok zorlandım onunla kreş şeysinde
o zaman devletin verdiğinin üstünü siz tamamlayacaksınız demi 1000 tl ye. ihmal etmeyin kadını . onun da ihtiyacı var .
Canım senin. Uc Çocuk mu var ve çalışıyorsun öyle mi maşallah sanaoğluşlar iyi kudurmaya devam. yaz geldi ya. sorma. dün eve gittim evde yoklar. bakan kadın demiş ki gitmeyin . annenize haber verelim . resmen kaçmışlar evden. site içinde de yoklardı. sitenin halı sahasına gitmişler.
gittim bi sinirle aldım eve getirdim .
oruçluydum da. sinir tepeme çıktı. 1 saat suratım sirke sattı. yani batırdınız dedim akşamı . içine ettiniz .
cevap vermediler . sustular . zaten ben konuşurken tırsıyorlar çünkü çok çirkin bi şeye dönüşüyorum.
akılları varsa beni kızdırmasınlar .
iyi işte . oğluna vakit ayır diye kadın gelip yapmıyor mu o işi. sonuçta sana kalmıyor .bebeğim öyle deme dağılıyor . toz oluyor bende onu sevmiyorum. Yok annem yani eşimin annesi iki kat aşağımızda oturuyor Allah razı olsun. Oda işi sırf oğluna vakit ayırayım diye yapıyor zaten.
Evet canım öyle alışkın değil bide çalışmama anne sen İse gitme babam ise gitsin diyo
oğluşlar iyi kudurmaya devam. yaz geldi ya. sorma. dün eve gittim evde yoklar. bakan kadın demiş ki gitmeyin . annenize haber verelim . resmen kaçmışlar evden. site içinde de yoklardı. sitenin halı sahasına gitmişler.
gittim bi sinirle aldım eve getirdim .
oruçluydum da. sinir tepeme çıktı. 1 saat suratım sirke sattı. yani batırdınız dedim akşamı . içine ettiniz .
cevap vermediler . sustular . zaten ben konuşurken tırsıyorlar çünkü çok çirkin bi şeye dönüşüyorum.
akılları varsa beni kızdırmasınlar .
evet canım 3 tane . çok şükür .Canım senin. Uc Çocuk mu var ve çalışıyorsun öyle mi maşallah sana
Allah bağışlasın canım ne iş yapıyorsun peki küçük kız krese mi gidiyor dedinevet canım 3 tane . çok şükür .
10 yaşında . 6 yaşında iki oğlum var.
19 aylık da kızımız var .
Canım senin. Uc Çocuk mu var ve çalışıyorsun öyle mi maşallah sana
iyi işte . oğluna vakit ayır diye kadın gelip yapmıyor mu o işi. sonuçta sana kalmıyor .
kv ye bahane bulma.
toz sevmiyor musun . her gün toz almıyorsun sanıyorum . haftada 1 gün al yeter .
ben çoğu işimi cuma eve gidince yapıyorum . süpürüyorum zaten hafta içide hemen hemen her gün. 3 çocuk olunca her yer kağıt kesiği. kırıntı . döküntü.
toz almaya gelince artık haftada 1 kez. zaten konsol üstünü ve sehpa üstlerini boşalttım artık .toz olmasınlar diye. boş konsolu silmek çok kolay oluyor çünkü. konsol tepesine de çok çıkıyor benim oğlanlar. kız da öyle. o nedenle boşalttım. yatak odam olsun diğer yerler olsun . örtü yok. sermiyorum. artık uğraşamıyorum örtü ile vs . zaten örtüleri de boyuyorlar . tükenmez , pastel. onları da kurtarayım dedim .
ooooo @demirleke o bizim medar-ı iftarımız idolümüz
bir tanedir o
Evet canım ben iki çocuk olsa calisamam herhalde devlet para versin çocuk için o zaman olur :)
kız benim biraz erken oldu sanırım senin dediklerinin hepsini bende yaptım geçen sene
ama benimki üşengeçlikten uğraşmak gelmiyor işime
Çocuk yardımı yapıyo mu devlet canimöyle deme benim de 2 oğlum var 8 ve 3 yaşlarında
Çocuk yardımı yapıyo mu devlet canim
canım benim .ooooo @demirleke o bizim medar-ı iftarımız idolümüz
bir tanedir o
kız benim biraz erken oldu sanırım senin dediklerinin hepsini bende yaptım geçen sene
ama benimki üşengeçlikten uğraşmak gelmiyor işime
İnşallah canım hayırlısı olsun sen nerde calisiyosunözel sektör çalışanıyım malesef ki hayır canım
teşvik bizim okula bu sene verildi ama ben başvurmamıştım
bakalım eylül de tekrar başvuru yapacağım
inşallah özel okullar için teşvik den yararlanabiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?