- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı cuma lar canım gunaydingünaydınlarrr hayırlı cumalar
genic canım annen nasıl kuzular nasıl
Hosbulduk canım nasılsın
canım benim .
benim de sanıyorum 2-3 yıldır yok örtüler . ve biblo vs ler . üşengeçlik de var tabi. o kadar işin içinde bi de onları toplu tutmak . tozunu almak . mümkün olmuyor
İnşallah canım hayırlısı olsun sen nerde calisiyosun
günaydınlarrr hayırlı cumalar
genic canım annen nasıl kuzular nasıl
Hosbulduk canım nasılsın
haklısın bir tanem hastalık havası ayarı yok havaların birde okula dondurma getirmişler benimkide yemiş nasıl sinirlerim zıpladı dondurma nisan sonunda gelir yaa
boşver ya onlar da olmasın değil mi
meslek odasında çalışıyorum canım
iyiyim arkadaşım sen nasılsın sağlığın iyi mi
çok şükür bütün sonuçlarımız temiz çıktı canım
tabii annemin aslında kendine dikkat etmesinin de katkısı bence çok fazla
artık yaz gelsin ve bu hastalıklar bitsin istiyorum
cidden çocukları korumak zorlaştı iyice
haklısın bir tanem hastalık havası ayarı yok havaların birde okula dondurma getirmişler benimkide yemiş nasıl sinirlerim zıpladı dondurma nisan sonunda gelir yaa
anneciğine cok sevindim maşallah
ne giydireceğimi şaşırdım valla
eee kendilerini de koruyamıyorlar henüz daha küçükler
terleyip üstlerinde kuruyor
bizde mesela para götüremiyorlar öğretmen istemiyor kesinlikle sadece çarşamba günü 5 lira geçmeyecek kadar götürebiliyor
sabahları mesela erken gidiyorlar eğer sınıfta olmazlarsa hemen öğretmen yine puanlarında eksiltme yapıyor
buranın havası zatennnn mahvediyor bizi ya çok soğuk ya çok sıcakkkk
sabah evden çıkarken üşüdüm şimdi hava mis gibi mesela
Bende tarım firmasında myhasebede çalışıyorum bi ay olcak gireli iki buçuk yaşında bi oğlum var senin oğlun kaç yaşında kim bakiyoçok şükür arkadayşım tanışalım mı ben kamuda çalışıyorum bir oğlum var
Nerenin havası :)buranın havası zatennnn mahvediyor bizi ya çok soğuk ya çok sıcakkkk
neresi güzel lan havanın burası kapalııııı
aramızda sadece topu topuna 5-6 km varrr
Nerenin havası :)
ne bileyim yahu
benim evin orası çok soğuktu sabah
evin oraya göre şehir içi gayette ılık kızım
sen izmirsin demi
bende 07
ama şimdi güneş açtı sabah bende panjur açtım
bugun yağmur yağmaz dedim
gelirken başladıı da camı yeni silmiştimmmm
allah bağışlasın canım. benim oğlan 9 yaşırnda okulda sonrasında bakıcı teyzemiz var evdeBende tarım firmasında myhasebede çalışıyorum bi ay olcak gireli iki buçuk yaşında bi oğlum var senin oğlun kaç yaşında kim bakiyo
Amin canım cumlemizinkini ikinciyi düşünmüyor musunallah bağışlasın canım. benim oğlan 9 yaşırnda okulda sonrasında bakıcı teyzemiz var evde
allah bağışlasın canım. benim oğlan 9 yaşırnda okulda sonrasında bakıcı teyzemiz var evdeBende tarım firmasında myhasebede çalışıyorum bi ay olcak gireli iki buçuk yaşında bi oğlum var senin oğlun kaç yaşında kim bakiyo