- 21 Eylül 2016
- 9.898
- 23.223
Öğrendim ne olduğunuben isteyerek bilerek bilinçli birşey söylemedim canm. sohbet esnasnda espiri anlamnda söyledim o söyledim söznde kötü anlamı oldugunu bilmiyordum bilsem kulnnmazdm zaten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öğrendim ne olduğunuben isteyerek bilerek bilinçli birşey söylemedim canm. sohbet esnasnda espiri anlamnda söyledim o söyledim söznde kötü anlamı oldugunu bilmiyordum bilsem kulnnmazdm zaten
özelden yazdm ben sanaÖğrendim ne olduğunu
günaydnn canm geçmiş olsn ne oldu tatlm düşük mü yaptn senGünaydınlarr herkese hayırlı haftalar
Sen özelden yazmadan ben öğrendim cnm...özelden yazdm ben sana
bida anlamını bilmedim hiç birşeyi kullanmcm espiri yapmak içinde olsa
evet canım dr cuma günü kontrol etti ultrasonla birde kan değerlerime bakıldı proğestran ilaç içiyordum tutunsun diye dr ilacı kes değer düştü rahim kalınlığına bakılırsa tutunamadı düşük yapıyorsun dedigünaydnn canm geçmiş olsn ne oldu tatlm düşük mü yaptn sen
ederm canm bilsem bu sonuçlara neden olacagını zaten asla kullanmazdm..Sen özelden yazmadan ben öğrendim cnm...
Neyse bir dahakine daha dikkat edersin...
cok üzüldüm canm bnm cok geçmiş olsn ..evet canım dr cuma günü kontrol etti ultrasonla birde kan değerlerime bakıldı proğestran ilaç içiyordum tutunsun diye dr ilacı kes değer düştü rahim kalınlığına bakılırsa tutunamadı düşük yapıyorsun dedi
Cumartesi akşam kanama başladı malesef düşük yaptım tutunamadı
evet canım 9 yaşında bir oğlum var allahın dediği olur arkadaşım nasibi bu kadarmışcok üzüldüm canm bnm cok geçmiş olsn ..
benmde düşük olacakken son anda tutundu yavrum bana..
yine olur hayırlısı böyleymiş sen sakın üzme kendini
senn bir tane daha evladın var dı değil mi.
evet canım dr cuma günü kontrol etti ultrasonla birde kan değerlerime bakıldı proğestran ilaç içiyordum tutunsun diye dr ilacı kes değer düştü rahim kalınlığına bakılırsa tutunamadı düşük yapıyorsun dedi
ederm canm bilsem bu sonuçlara neden olacagını zaten asla kullanmazdm..
inşallah canm benm rabbm gönlünze göre verir elbetteki demekki yeri zamanı değilmiş.. yine olurevet canım 9 yaşında bir oğlum var allahın dediği olur arkadaşım nasibi bu kadarmış
oğlumda da aynı süreci yaşadım o tutundu ama bu tutunamadı
canım sadece 4,5 yıldır özlemle istenilen ve beklenen bebekti bu yolda iki kere miyon ameliyatı oldum
ama bir yandan da şunu gördüm kendiğinden hamile kalabiliyorum ve ameliyatlarım işe yaramış.
Rabbim sağlıkla en kısa zamanda tekrarını nasip etsin inşallah
öyle canm.. bizim buralarda espiri yapılır o kelimeyle ben bilemezdim düşünenedm bilsem düşünsem zaten kullanmazdm..geçmiş olsun bidahakine daha dikkatli olursun gerçekten ağır bi hitam olmuş
öyle canm.. bizim buralarda espiri yapılır o kelimeyle ben bilemezdim düşünenedm bilsem düşünsem zaten kullanmazdm..
artık cok daha dikkatli olurum hatamı anladm
Canım benim bunda da vardır bir hayır üzülme.evet canım dr cuma günü kontrol etti ultrasonla birde kan değerlerime bakıldı proğestran ilaç içiyordum tutunsun diye dr ilacı kes değer düştü rahim kalınlığına bakılırsa tutunamadı düşük yapıyorsun dedi
biz senle tam tanışamamstk çalışıyormsn kaç cocugun var
bende öyle olmştm oglumda ama tutunmştu sonradan günlerce hastanede kalmştm cok zordu...Canım benim bunda da vardır bir hayır üzülme.
Rabbimden hayırlısını dile.
Evet canım herşey bizim için...bende öyle olmştm oglumda ama tutunmştu sonradan günlerce hastanede kalmştm cok zordu...
cok dogru sölyüorsn saglıkları yernde olsnda inşallah olur yine..
bu hayattta insann başına cok seyler geliyor.
Canım benim bunda da vardır bir hayır üzülme.
Rabbimden hayırlısını dile.
Canımsın üzülmeöyle diliyorum zaten rabbimin dediği olur