- 9 Haziran 2012
- 15.512
- 8.653
Daha Ben hiç tatmadımm şükürrgelir gelir. benim de başıma geldi o mapus . 1gün girme yasağım oldu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha Ben hiç tatmadımm şükürrgelir gelir. benim de başıma geldi o mapus . 1gün girme yasağım oldu.
Bana çok oldugelir gelir. benim de başıma geldi o mapus . 1gün girme yasağım oldu.
Bana çok oldu
ÇENENİN TUTSAN BİŞİ OLMAZZZZ
ahahaha aynenÇENENİN TUTSAN BİŞİ OLMAZZZZ
Kızlar ben düşük yapıyorum pazartesi değerim 254 du bugün 110 olmuş hakkımızda demek hayirlisi bu imiş
of kıyamam ya.çok sevinmiştim oysa.Kızlar ben düşük yapıyorum pazartesi değerim 254 du bugün 110 olmuş hakkımızda demek hayirlisi bu imiş
Kızlar ben düşük yapıyorum pazartesi değerim 254 du bugün 110 olmuş hakkımızda demek hayirlisi bu imiş
Hanimkelesimigetir ablaya , kotu bir söz söyledi. ondan ban yediahahahaha
geldiğinde canımmm
ömürlük mapus değil yaa
Canım kıyamam sana her şeye bir hayır wardır, Allah yardımcın olsun ......Kızlar ben düşük yapıyorum pazartesi değerim 254 du bugün 110 olmuş hakkımızda demek hayirlisi bu imiş
Hanimkelesimigetir ablaya , kotu bir söz söyledi. ondan ban yedi
söz ağızdan çıkana kadar o senin esirin ağızdan çıktıktan sonra sen onun esirisindir.
cezam bitti
ben isteyerek ve bilerek kötü bir söz söylemedim canm..Hanimkelesimigetir ablaya , kotu bir söz söyledi. ondan ban yedi
ben isteyerek bilerek bilinçli birşey söylemedim canm. sohbet esnasnda espiri anlamnda söyledim o söyledim söznde kötü anlamı oldugunu bilmiyordum bilsem kulnnmazdm zatensöz ağızdan çıkana kadar o senin esirin ağızdan çıktıktan sonra sen onun esirisindir.
Neymiş o söz acababen isteyerek ve bilerek kötü bir söz söylemedim canm..
espiri anlamında yazdm onu ama bilemedim kötü oldugunu.. asla kötü bir niyetim olmadı ki zaten
ben kimseyi üzecek krıacak bir insan değilim hele benden yaş yaş büyükce bir insanı asla..
konuşmalar okunursa eğer ordaki okuyan herkez benm espiri yaptıgımı anlar..
insanız sonuçta hatalar yapabilyoruz.. istenmeyen sonuçlar dogurabilyor..
ben zaten kırdıgımı düşünerek yalnş yapyıgımı düşünerek yalnışımı düzeltmeye calştm kırdıgm için özürümüde diledmm,
espiri anlamnda kullandm ama o sözün anlamı başka şeylere gidiyormuş bende bilemedim canm
ben sana özelden yazym olr mu koç kadınıNeymiş o söz acaba