- 21 Mayıs 2010
- 4.681
- 2.946
- 373
oyyyy ama o simdi tam yemelikkk!!canım benim sıkma canını pişman olacak olan o
bir oğlum oldu teyzesi 6 aylıkellerinden öperiz
diyet derdindeyim şu an birde bizim topiğe bakayım dediydim myhearta selam söyle
nirdesiniz nirdesiniz geliyimmmmm
iyiyimm bebebğim çok şükür çok iyiyimmm sende neler var herşey yolundamıvefaaaaaammm, napan canikkkkkk ??? iyisin ??
bende sizi görünce bir mutlu oldum ki resmen eski arkadaşlarımla çay keyfi gibi hissettim
evet canım aynen öyle zaman çok hızlı geçiyor evdeyken başım şişiyor ama işe gelince çok özlüyorum sıpacıklarımıoyyyy ama o simdi tam yemelikkk!!offf, walla cok sevv cok öpp , birde bakiyorsunki aaaa 2 bucuk yasini doldurmus özlüyor insan . cabuk büyüyorlar ,
çok aldım çokkkk öfffffffffffff açma yaramı vay vayhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum...im-zayif-olacam.774925/page-396#post-40531193
burdayızzzzzzzzzzzzz
çok mu aldın kiloooo
çok aldım çokkkk öfffffffffffff açma yaramı vay vay
evet bizim burası mis gibi bahar limon çiçekleri her yeri sarmış vaziyetteiyiyimm bebebğim çok şükür çok iyiyimmm sende neler var herşey yolundamı
ayy bende bak şimdi şçyle mis gibi havada çay bahçesindee
bakalım verirriz inşallah yasoomKISS TAKMA verirsin
cok sükür canim benim , hersey yolunda burdadaiyiyimm bebebğim çok şükür çok iyiyimmm sende neler var herşey yolundamı
ayy bende bak şimdi şçyle mis gibi havada çay bahçesindee
evet bizim burası mis gibi bahar limon çiçekleri her yeri sarmış vaziyettegerçi yasooonun da öyledir sen nasılın naıl gidiyor
bakalım verirriz inşallah yasoom
cok sükür canim benim , hersey yolunda burdadabi iste (anlatmistimya bi ara) paramparca gilden cvp alamadim, ona biraz üzüldüm ...okadar. Amaaaa hersey yolunda elhamdülillah
bir sihirli değnek olsa çaya batırıp yerdim herhaldeevet mis gibi buralarııııı misssssss
aman ben kilo alıp vermekten bıktım
şöyle bir sihirli değnek olsa da gidiverse kilolarrrrr
neydi ki ben unuttum bu konuyu
ay ilahii kizzz, güldüm yabir sihirli değnek olsa çaya batırıp yerdim herhalde
çok yoğunum yazamıyorum
GünaydınBENDE RESMEN KUDURDU BURA
ÇIKIŞ SAATİMDE GELDİ
kimdigünadyın
dün serinom geldi burayaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?