Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
demin cevap veremiyordum yasemincimmm, nasilsin?nabre canm nasıl gidiyorrrr
tabiii, hosgeldinehem ehem günaydın acaba bende katılsam size bir orun olur mu![]()
demin cevap veremiyordum yasemincimmm, nasilsin?
ben iyiyim, epey oldu gorusmeyeli ya....bakamiyorum pek
havalar nasil?
isimi aksatiyorum bildigin, mollalardada baska islerim oluyorİyi canmı evet pek uğramıyorsun artıkım
iş güc ev arası mekik dokuyoruzz
havalar burda süperrr bahar geldi
bebeğim ne yapayım iş güç yeni bir bebek derken doğum izni bitti şubatta tekrar göreve başladım bakayım bu kızlar ne yapar didim hani benim myhreat ım sen nasılsın düzeldimi işler ben bıraktığımda canın sıkkındıkısss sen nerelerdesin nasılsınnn anlat bakemm
yağmur işten çıktı
boem uğramıyor
lili bugun hasta imiş
vefa
zeliş
genic buralardayızzzzz
hoşbulduktabiii, hosgeldin:)
isimi aksatiyorum bildigin, mollalardada baska islerim oluyorsuan isimin arasinda yaziyorum bilionmu .
ayy burdada mübarek güzel bugün. insanin ici aciliyor gercekten, özlemisim günesi yaa
evlatlar?? iyiler insallah?
bebeğim ne yapayım iş güç yeni bir bebek derken doğum izni bitti şubatta tekrar göreve başladım bakayım bu kızlar ne yapar didim hani benim myhreat ım sen nasılsın düzeldimi işler ben bıraktığımda canın sıkkındı![]()
canım benim sıkma canını pişman olacak olan obenim işler de bi bakıyon yoğunlaşıyor bı bakıyon hafif
oğlan iyi şükür cnm
,
oyyy neyi oldu cm
myhart girmiyor hiç ama biz whatsahpta görüşüyoruz
mayıs 15 yanıma gelecek inş. yazın geldi tanıştık myhart ile
benim durumlar aynı malesef düzelmedii
ama bugunümüze şükür
vardı rabbimin bildiğiii
aaaa ask olsun,sen zaten buraliymissin , way waay :)hoşbulduk![]()
canım benim sıkma canını pişman olacak olan o
bir oğlum oldu teyzesi 6 aylıkellerinden öperiz
diyet derdindeyim şu an birde bizim topiğe bakayım dediydim myhearta selam söyle
canım benim sıkma canını pişman olacak olan o
bir oğlum oldu teyzesi 6 aylıkellerinden öperiz
diyet derdindeyim şu an birde bizim topiğe bakayım dediydim myhearta selam söyle
aaaa ask olsun,sen zaten buraliymissin , way waay :)
evet canım ama uzun zamandır giremiyordumaaaa ask olsun,sen zaten buraliymissin , way waay :)
vefaaaaaammm, napan canikkkkkk ??? iyisin ??ben geldimmmmmmmm
selammmmmm
nirdesiniz nirdesiniz geliyimmmmmsölerim canm
maşallah paşaaa
bizde ddiyet yapıyozzz gel sende katıl
ben yapmıyom biraktım ama genelde oralardayız
bugunlerde diyet modunda değilimmm![]()
bende sizi görünce bir mutlu oldum ki resmen eski arkadaşlarımla çay keyfi gibi hissettimcanımmm nasılsınn seni görmek ne güzelll
bebeğin sağlıkla sıhatle büyüsün inşallahhh