Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaa offf hafızamı biliyosunn işteaman serinomm işteee
gÜNAYDINN cnmmmmGünaydınlarrr
günadyın
dün serinom geldi burayaaaa
Günaydınlarrr
yaa offf hafızamı biliyosunn işte
gÜNAYDINN cnmmmm![]()
Dün hastaydım işe gelemedim, bugün de bi durgunum ne bilim çalışasım yok..nasılsın lili
nasılsın tatlım
Dün hastaydım işe gelemedim, bugün de bi durgunum ne bilim çalışasım yok..
Sen nasılsın ...
iyiyim tatlım çok şükür haftasonu geldiii
varmı planlarrr
Sağol cnm..benimde kırmızılar geldi karnım ağrıyo
geçmiş olsun arkadaşım sanada
ne güzel havalarda açtı bahar miss gibievet hafta sonu geldi bende çok mutluyum
eşim plan yaptı sağolsun yarın erkenden istanbula gidiyoruz emirgan korusuna ve birkaç yere daha gezeceğiz arkadaşım
sizin plan varmı
evet hafta sonu geldi bende çok mutluyum
eşim plan yaptı sağolsun yarın erkenden istanbula gidiyoruz emirgan korusuna ve birkaç yere daha gezeceğiz arkadaşım
sizin plan varmı
aaa gerçekmi 6,45 arabası ile yola çıkacağız burdan arabayla gitmeyelim park yeri ve trafikle boğuşmayalım dedikbiliyor musun, bizimde aklımızda ama yemiyor valla yollara düşmek
Benden tavsiye canım mümkün olduğu kadar erken çıkın evden
Geçen sene büyükçekmeceden arkadaşlar cumartesi sabah tam 4,5 saatte gidebilmişlerdi herkes akın ediyor...
aaa gerçekmi 6,45 arabası ile yola çıkacağız burdan arabayla gitmeyelim park yeri ve trafikle boğuşmayalım dedik
metro, otobüs taksi ile hallederiz dedik
EŞİME SÖYLEYİM DUR BEN, BİZ İSTANBULDA TRAFİKTEN YILIYORUZ ARABA İLE NAVİGASYON OLSADA BİR YOLA TERS GİRDİNMİ BİLMEYEN İNSAN İÇİN ARABAYLA ÇOK ZOR OLUYOR1 gün için İstanbul'da toplu ulaşımla daha zor olur sanki canım,
Otobüsle otogara mı gideceksiniz... Zamanınız yollarda geçecek...
Aslında güzergah çok pratik araçla geldiğinizde ama bu lale festivali ayağıyla herkes o tarafa gidiyor...
Aynı saatte çıkıp araçla gitseniz trafik olmaz herhalde, daha kolay olabilir...
EŞİME SÖYLEYİM DUR BEN, BİZ İSTANBULDA TRAFİKTEN YILIYORUZ ARABA İLE NAVİGASYON OLSADA BİR YOLA TERS GİRDİNMİ BİLMEYEN İNSAN İÇİN ARABAYLA ÇOK ZOR OLUYOR
abla hayirli yolculuklar canikk,, nasilsin dicem ama belliki bomba gibisin, aaghhh istanbul yolcusu hic kotu olurmu?EŞİME SÖYLEYİM DUR BEN, BİZ İSTANBULDA TRAFİKTEN YILIYORUZ ARABA İLE NAVİGASYON OLSADA BİR YOLA TERS GİRDİNMİ BİLMEYEN İNSAN İÇİN ARABAYLA ÇOK ZOR OLUYOR