- 21 Mayıs 2010
- 4.681
- 2.946
- 373
geniccim , o baya yogunmus....
Geçmiş olsun canım.selam kızlar
bizde bugün güne ateşli başladık oğlanın ateşi sabah 37,5 du şurup içirdim okula gitti
benim de halim yok karnım ağrıyor nedense
bilmiyorum ki dün dr vitamin ve kan hapı verdi onları kullandım hem karnım hemde başım ağrıyor halim de yok eve gidip uyumak istiyorumGeçmiş olsun canım.
Neden karnın ağırsın ki
Ne kadar kaldı doğuma ?bilmiyorum ki dün dr vitamin ve kan hapı verdi onları kullandım hem karnım hemde başım ağrıyor halim de yok eve gidip uyumak istiyorum
daha 5 ay var kuzum çok varNe kadar kaldı doğuma ?
Doktorunu ara sor istersen....daha 5 ay var kuzum çok var
geçmiş olsun canım enfeksiyon olabilir mi acaba ?selam kızlar
bizde bugün güne ateşli başladık oğlanın ateşi sabah 37,5 du şurup içirdim okula gitti
benim de halim yok karnım ağrıyor nedense
öyle migeniccim , o baya yogunmus....
Merhaba lati lokumlarr
lili neredesin sen ballim. okudum konunu buraya uğramayınca dedim acaba bir şey mi yaptık biz bu kızaNe kadar kaldı doğuma ?
Hangi konumu okudungeçmiş olsun canım enfeksiyon olabilir mi acaba ?
öyle mi
lili neredesin sen ballim. okudum konunu buraya uğramayınca dedim acaba bir şey mi yaptık biz bu kıza
ne var ne yok hayat nasıl gidiyor???
liliiiiiiimmmmMerhaba lati lokumlarr
Hoşbulduk canım... İyiyim çalışıom nette takılıom bi taraftan sen nasılsın...liliiiiiiimmmm
nasilsin canimmmm ??? hosgeldinn
eyvallah gülüm. , ayni aslinda , 2 dakkam kalmis lunch un bitmesine .Hoşbulduk canım... İyiyim çalışıom nette takılıom bi taraftan sen nasılsın...
Tükenmişlik sendromu canoo benim kieyvallah gülüm. , ayni aslinda , 2 dakkam kalmis lunch un bitmesine .
takiliyorum bende , dagildi bulutlar dimi?
gözünüz aydın canım..
iyiyiz canım ama bende vefa gibi başladım hapşırmaya
ıhlamur içtim sabah.....
sen nasılsın oğlan nasıl oldu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?