- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canlar, gunaydin.
nasilsiniz ??
selam kızlar
bizde bugün güne ateşli başladık oğlanın ateşi sabah 37,5 du şurup içirdim okula gitti
benim de halim yok karnım ağrıyor nedense
inanirim yawru, keske bi tatil, izin falan kullanabilsen.Tükenmişlik sendromu canoo benim ki![]()
Yaaa keşke... Yıllık iznim sadece 1 haftainanirim yawru, keske bi tatil, izin falan kullanabilsen.
tsk.ederim ablammmm, elhamdllhben iyiyim şükür canım sen nasılsın
Burdayım cnm ya işler yoğundu çok uzun kalamıyordum bakıp çıkıyordum hep...sen nerelerdesin hatun
1 haftacikmi?Yaaa keşke... Yıllık iznim sadece 1 hafta![]()
Aslında 15 gün ama hepsini kullanmama izin vermiyorlar...1 haftacikmi?aaaaaa, uzatsinlar onu! olurmu be, bir haftaya anca uykunu alirsin
off, ee ne zaman o iznin??Aslında 15 gün ama hepsini kullanmama izin vermiyorlar...
Geri kalan iznimin parasını veriyorlar...
Daha belli değil... Mayıs gibi izinler yazılmaya başlar...off, ee ne zaman o iznin??
ay canim ya, cok kisa ama. bunu toplantilarinizda dile getirsenize?Daha belli değil... Mayıs gibi izinler yazılmaya başlar...
Ramazan var biliyosun yaza denk geliyor...
Valla kuzum kovulmaya hiç niyetim yokay canim ya, cok kisa ama. bunu toplantilarinizda dile getirsenize?
personel sayisi ne kadar?
biraz bastirin ayol...aa tatil onemli.
Valla kuzum kovulmaya hiç niyetim yok![]()
Senin bu konuşmana hastayım anasını satimmaman yavyu, bende istemem issiz kalmani.
ama kontratin varsa , haklarin da var dimi?
isci kardes, patron kalles!!
:) hayirlisi canikimmm
Vefaa de get şurdannnbenimde iznim 14 gün ama geçen seneden 6 gün kalmış görünüyor bense hastalık için izin çok almıştım silmişlerdir sanıyordum sesimi çıkartmıyorumm![]()
ya size diyorum ama, benim yaz tatilimide 2 hafta verdiler.benimde iznim 14 gün ama geçen seneden 6 gün kalmış görünüyor bense hastalık için izin çok almıştım silmişlerdir sanıyordum sesimi çıkartmıyorumm![]()
Vefaa de get şurdannn![]()