Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

bende yedim bide tatlı üzerine yedim valla pişman değilim

akşamada kayınvalide kesin bükme yapar(gözleme) engindeniz iyi bilir uşaklılara hasss

ayy bilmem mi tatlım hele bi de bal kabaklı yapıyo bnm kayınvalide allah yani.offf kız diyetteym ben aklıma sokma böle şeyler. :KK43:

ayy bilmem mi tatlım hele bi de bal kabaklı yapıyo bnm kayınvalide allah yani.offf kız diyetteym ben aklıma sokma böle şeyler. :KK43:

evet ya süper oluyor balkabak içine birazda kavrulmuş kıyma müthiş bir lezzett,tatlı diye yenilen kabaktan gözleme içi olarak bulanı tebrik etmek lazımm

evet ya süper oluyor balkabak içine birazda kavrulmuş kıyma müthiş bir lezzett,tatlı diye yenilen kabaktan gözleme içi olarak bulanı tebrik etmek lazımm

bencede ben asla bal kabağı tatlısı yemem ama bükmesinede asla hayır demem :KK1:
Sana şimdiden afiyet olsun cnm 1 tanede bnm için ye olur mu :KK1:

yok öncce takardım şimdi takmıyorum
gelene de allah razı olsun gelmeyenede arayanada

şimdi boşvermişim:KK1:

benim en çok üzüldüğüm konu

böyle saçma sapan şeylere takılıp

çocuğuma yansıtmak oluyor :KK43:

dünde boş yere kızdım çocuğumaaaa

kötü bi anneyim galiba :KK43:

Son düzenleme:
benim en çok üzüldüğüm konu

böyle saçma sapan şeylere takılıp

çocuğuma yansıtmak oluyor :KK43:

dünde boş yere kızdım çocuğumaaaa

kötü bi anneyim galiba :KK43:

işte bunu asla yapma onların suçu yok mahsum onlar
sinirlendiğin an
kendi dikkatini başka yöne ver
sonra çok pişman olursun

ben hemen odama gider biraz uzanır
veya
ılık duş alırım
veya
yürüşe çıkarım
veya
arkadaşımı arar sohbet ederim

her cuma kayınpeder bize balık alır gelir ulubeyde oturuyorlar oranın pazarı cumadır belki biliyosun yani bugün bizdede balık var.en sevdiğim menü :KK1:

yok canım ulubeyin içine hiç gitmedim hep yol üstü geçtim,afiyet olsun şimdiden,bende çok severim balığıı ee bir Karadenizli olarak hamsi ve mezgit vazgeçilmezim:))

X