• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

çok seviyorum o filmi:16::16::16:

Aşkta güzel kitaptır canım yüreğim seni çok sevdi zaten :129:

senden önce bende oldukça güzel bi kitaptı tavsiye ederim.
bide sarah jio nun kitaplarına bayıldım
mart menekşeleri
yağmur sonrası ve böğrtlen kışı bunlarıda tavsiye ederim canım

evet onu bi kaç kişi daha söyledi bakalım

listeme alayımm :)

ama diyorum ya aşk kitapları yollarda okunmuyor :)

rezil rüsva oluyom benn :)

evet onu bi kaç kişi daha söyledi bakalım

listeme alayımm :)

ama diyorum ya aşk kitapları yollarda okunmuyor :)

rezil rüsva oluyom benn :)

bende burnumun direğinin ağlayamıyorum die çok sızladığı bilirim hatta bazen dayanamaz ağlarımda banane ben mi utancam okumaynlar utansın:37::9:

bugun açılış bende sanırım

eeee diyet zamanııııı ctesi güzel idi ama pazar zıvanadan çıktım desem yeri çok güzel bir hafta sonu geçirdim hamam masaj sauna cilt bakım ve imaj

değişkliği saçımı kestirdirmm önümüzdeki hafta boyatacağımm inş...evet gelelim diyet durumlarına tartıyı kg göZLERİM fırladıı yerinden :53::53: ee

gerçeklerrdn kaçınılmazzzz

boy : 165

kg: 67kg

hedef : 64-65 yeterli beniç içinnnnnnnn

şu kg koruam işini bir türlü başaramıyorumm yawwwww:26:

hadi ben kahvltı mı yapayımm işlerimi toparlayıp dönemrimmmmm

bugun açılış bende sanırım

eeee diyet zamanııııı ctesi güzel idi ama pazar zıvanadan çıktım desem yeri çok güzel bir hafta sonu geçirdim hamam masaj sauna cilt bakım ve imaj

değişkliği saçımı kestirdirmm önümüzdeki hafta boyatacağımm inş...evet gelelim diyet durumlarına tartıyı kg göZLERİM fırladıı yerinden :53::53: ee

gerçeklerrdn kaçınılmazzzz

boy : 165

kg: 67kg

hedef : 64-65 yeterli beniç içinnnnnnnn

şu kg koruam işini bir türlü başaramıyorumm yawwwww:26:

hadi ben kahvltı mı yapayımm işlerimi toparlayıp dönemrimmmmm

günaydın yaseminn
valla bende haftasonu yemek yiyerek zıvanadan çıktım eşim çiğköfte yaptı,,cipsler kolalar kekler dibine vurdum ama bi o kadar hareket halindeydim sabah tartıldım yine 63 kiloyumm,,,benim en büyük sorun sabahtan akşama kadar işte oturmam anladım ben bunu ,,hareketsizlikten kilo alıyorumm

ohh ne ii yapmışsınnn canımm ya,,dinlenmiştir vücudun,,saçları nerenge boyatacaksın

günaydın yaseminn
valla bende haftasonu yemek yiyerek zıvanadan çıktım eşim çiğköfte yaptı,,cipsler kolalar kekler dibine vurdum ama bi o kadar hareket halindeydim sabah tartıldım yine 63 kiloyumm,,,benim en büyük sorun sabahtan akşama kadar işte oturmam anladım ben bunu ,,hareketsizlikten kilo alıyorumm

ohh ne ii yapmışsınnn canımm ya,,dinlenmiştir vücudun,,saçları nerenge boyatacaksın

evet çok dinledimm

bizde dün kardeşim oğlum

sabah 9 çıktık dışar önce kahvaltıya(ben kahvaltıyı çok sevdiğim için abarttım baya) ordan hamama vs oğlan havuzunda

vakit geçirdi sonra saat 13,00 babası ile buluşru

biz bu sefer arkadaşı da aldık mangal keyfi yaptık hoş ben pek et yemediğim için burda zıvanadan çıkmadım :27::27: Salata

yoğurt bir kaç parça tavuk ile idare ettim

ordan çık tatlıcıya git abowww yazarken bile insanın utanması lazım

17,30 eve girdik

sonra akşam 21,00 annem ile avm gittim birde oğlanda teyze si ile evde kaldı o saate uyudu idi :9:

evet çok dinledimm

bizde dün kardeşim oğlum

sabah 9 çıktık dışar önce kahvaltıya(ben kahvaltıyı çok sevdiğim için abarttım baya) ordan hamama vs oğlan havuzunda

biz bu sefer arkadaşı da aldık mangal keyfi yaptık hoş ben pek et yemediğim için burda zıvanadan çıkmadım :27::27: Salata

17,30 eve girdik

sonra akşam 21,00 annem ile avm gittim birde oğlanda teyze si ile evde kaldı o saate uyudu idi :9:

ee yediklerimizi yakamadığımız için böylr oluyorrrrrr

GÜNAYDINNNN :16::16::16::16:

nasılsınızzz hatunlarr ??
burada karanlık yagmurlu bir hava var.....
günaydınn balımmm iyiyimm çok şükürr ,,sen nasışsın, burda güneşli hafif bulutlu güzel bi hava varrr
evet çok dinledimm

bizde dün kardeşim oğlum

17,30 eve girdik

ohooo yasemin dün ben bide hasta olmuşumm eşim hasta olunca tatlı alır mutlaka bilir benim yiyeceğimii:))bide tatlılara saldırr ne yedik yahuuu

hava güzeldi demek piknik sezonunu açtınız dimekk

Back
X