- 24 Mart 2014
- 5.886
- 1.424
- 448
- 38
aman be gözümüz yok ne kıskancam seniii çatlak karı[sıze=3]kıskanma len sewiyom aşığımmm lennnn[/sıze]
al tepe tepe kullan ister öpüş ister koklaş
manineeeeeeee

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aman be gözümüz yok ne kıskancam seniii çatlak karı[sıze=3]kıskanma len sewiyom aşığımmm lennnn[/sıze]
evet maşalllahhh çok tatlısınızzz
ailenden uzakmısınnn ,,tabi ailevi ilişkilerinizi siz daha ii bilirsiniz,,tek mecbur kalıp çalışmayında,,inş doğru zamanda olur sizin için,,,kaç yıllık evlisiniz mesleğinizz
ismi neee
cansu miramı
![]()
Şaka ediyimmm yawrummm görüşüüzzz öptümmaman be gözümüz yok ne kıskancam seniii çatlak karı
al tepe tepe kullan ister öpüş ister koklaş
manineeeeeeee![]()
Tatlışlar herkese ii mesailer
benim mesai biter
yagmur kaçar
byby![]()
3 yıllık evliyim ünv öğrenciyken evlenmiştim sonra bankada çalışmaya başladım 3 ay sonra hamile olduğumu öğrendm ve birazdaha çalışıp çıktım eşimin ailesinin olduğu şehirdeyiz benim ailem uzakta maalesef:2:
Tatlışlar herkese ii mesailer
benim mesai biter
yagmur kaçar
byby![]()
all bi yoldaşşş daha,,,hoşgeldin aramızaa canım,,bende 6 yıllık evliyimm senin gibi gurbet kuşuyum(((((
çok zor canım ya şimdi bebekte var gidemiyorumda 12 saat yol mesafesi var. Sen ne iş yapıyosun ?
benimde yolum 11 saat,, ha deyince gidemiyorum bende,,, özel bi şirkette santraldeyim canım
Kaldıkkkk tekkkkk![]()
Kaldıkkkk tekkkkk![]()
Günaydın kızlar
ihdar almışım muneden
sebep
byük harfle yazmak bdvde
büyük harfle yazmak bağırmakmış
hey allam bu sitenin tadı kaçmaya başladı artık
bişi yazmadım daa yaaaay kuzum bende çıkmışım o zaman görmedim dün yazdığını:)
günaydın yasmin sanada hayırlı cumalargünaydın
hayırlı cumalaarrr