- 24 Mart 2014
- 5.886
- 1.424
- 448
- 38
neyi kız terbiyesizzzzzz neyiiii[sıze=3]öfffff çok özledimmm kiiiii[/sıze]

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
neyi kız terbiyesizzzzzz neyiiii[sıze=3]öfffff çok özledimmm kiiiii[/sıze]
neyi kız terbiyesizzzzzz neyiiii![]()
Merhaba arkadaşlar birşey danışmak istiyorum benim bebeğim henüz 7 aylık daha küçük deyip kimseye güvenip bırakamadığımdan çalışamıyorum siz ne zaman çalışmaya başladınız tavsiyeleriniz neler
hoşgeldin önceliklemerhaba arkadaşlar birşey danışmak istiyorum benim bebeğim henüz 7 aylık daha küçük deyip kimseye güvenip bırakamadığımdan çalışamıyorum siz ne zaman çalışmaya başladınız tavsiyeleriniz neler
sadece öpmeyimiiiii[sıze=3]sewdiceğimiii öpmeyiiii oldu muuuu[/sıze]
sadece öpmeyimiiiii
puahahhahahaaa![]()
sadece öpmeyimiiiii
puahahhahahaaa![]()
öle diyonda kuzu
son olaylardan sonra uzaklaşmıştım
yoksa seviyorum sıpayı
ama yaptığını hazmetmem zaman aldı işte napim
Şakamısınn yawrum sen, hele kahvaltıda bal, reçel, nutella olmazsa olmazlarımdırrr
Amann amannn iyi olun ya..
Ewdeki huzur hiç bir şeye benzemezz..
Ayyy sewdiceğim bana sarıla itelersemm ne olayımmmm
Ayyy yazıkkk sen burda hopurrr hopurrr yerken,
çocukk orda silgi peşinde aç susuzz garibimmmm![]()
Len benim yazılarımı begensenize bi bişiye bakıcam
nefsimi terbiye etcemmm diyon yaneee:))
kuruyemiş en çok kalori olan şeyler,,hele akşam tüketmek direkk yağ oluyo işteee
hahahaha:)) iyi güldümmm demekki sana çekmemiş çocukkkk
herşey zamanla oturur yağmur,,,demekki adamcağız ışık bekliyormuş senden,,,sevindim sizin adınızaa
ye ye nutellayı sonra gel bizi tenhada sıkıştır
olmadı düz duvara tırmn![]()
Merhaba arkadaşlar birşey danışmak istiyorum benim bebeğim henüz 7 aylık daha küçük deyip kimseye güvenip bırakamadığımdan çalışamıyorum siz ne zaman çalışmaya başladınız tavsiyeleriniz neler
kız sol altta yıldız gibi zımbırtı varya hhaahh işte onu tıkla o begen amann pek cahılsınbiliyorum canım ama uzatmakta fasyda getirmez soğukluk girmesin arana
baya zaman oldu zaten bide senin tahmin ettiğin gibi de değilmiş yaniii
sorma çok güldük babasıyla telefondaa
kız eskiden beğen butonu vardı artık yokki
Sorma babasına çekmiş adam işi varsa 3 gün yemek yemez...
![]()
![]()
![]()
Hoş geldin canımmm
bu birazda şartlara bağlı
kimin bakabileceğine bağlıııı
ihtiyaç durumuna, iş durumuna bağlı
ben ilk 40 günlükken gittim işe ama part time gitme şansım vardı
7 aylıkken tüm gün gitmeye başladım
bunamı ayıppp[sıze=3]hmmm bi düşünmem lazımmmmm[/sıze]
kız sol altta yıldız gibi zımbırtı varya hhaahh işte onu tıkla o begen amann pek cahılsın![]()
küstümmmmm :26::26::26:
öle tabiii sende haklısınteşekkür ediyorum arkadaşlar tavsiyeleriniz için kv var ama ona güvenemiyorum bir türlü çalışmaya çokta ihtiyacım yok ama insan bi süre sonra eve katkıda bulunmak istiyor
ALLAH BAĞIŞLASIN BEBEĞİNİZ ÇOK TATLI YAAA MİNİCİKKKKKKK![]()
ismi neeeteşekkür ediyorum çok sağolunAllahım hepimizin evladını bağışlasın
evet maşalllahhh çok tatlısınızzzALLAH BAĞIŞLASIN BEBEĞİNİZ ÇOK TATLI YAAA MİNİCİKKKKKKK![]()
ailenden uzakmısınnn ,,tabi ailevi ilişkilerinizi siz daha ii bilirsiniz,,tek mecbur kalıp çalışmayında,,inş doğru zamanda olur sizin için,,,kaç yıllık evlisiniz mesleğinizzteşekkür ediyorum arkadaşlar tavsiyeleriniz için kv var ama ona güvenemiyorum bir türlü çalışmaya çokta ihtiyacım yok ama insan bi süre sonra eve katkıda bulunmak istiyor
bunamı ayıppp
kadın düşünmem lazım diyi
neyi düşüncekseee
allammm yaaaa
geliyooo terliğin gavur yeri