Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bizim komşular evli . ve her 2 ailede sık gelip gidiyorlar evli çocukları var ama eşlerini aldatıyorlar işaretleşiolar telefonla görüşüolar ama bnu yakn komşumza diyemiyorum arkadşn kocanla brlkte diye
Bende sevgilime arkadaşlarla buluşacağız dedim ama açık hava konserine gittim Nerdesin diye sorduğunda da o konserin yakınındaki bi kafe ismi söyledim bir de üstelik "ay aşkım konser varmış yaaaa niye haberim olmadı ki gelirdik beraber" dedim. O da şüpheleniyor bence gittiğimden ayy çok utandım be
Bende sevgilime arkadaşlarla buluşacağız dedim ama açık hava konserine gittim Nerdesin diye sorduğunda da o konserin yakınındaki bi kafe ismi söyledim bir de üstelik "ay aşkım konser varmış yaaaa niye haberim olmadı ki gelirdik beraber" dedim. O da şüpheleniyor bence gittiğimden ayy çok utandım be