Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Begenılmesede karsı tarafı kırmamk için sea çıkarılmaz. Ssiz sadece hediye için katılmıssınız belli. Bana gınderecek arkadaştan ricam hediye istemiyorum çok ozurdılwrim.konu sahıbı cekılosı yapan nissan arkadasım sizdende ozurdılıyorum bu tarz bişey yasandıgı için.umarım bir gun sizinde başınıza gelir benım düstuğum durum.ayrıca yırtık olmasından ucuz oldugunuda sanmayın.sizin için değilde duatugum durumun hesabını gidip sorucam magzaya.[/QUOTE
canım yorumları dıger başlığa yazarmısın .Şunuda söyleyım üzülmeni gerektırcek bir şey yok hepımız senı cok ıyı anlıyoruz haklısın böyle duşunmekle ama lutfen üzülme bu senin kötu hedıyealdın anlamında degıl karşı tarafın daha cok ve daha yuksek beklentısıne kapılmasından dolayı olan bırsey hedıyelerın gayet gusel 1 iğne bıle alınsa hedıye hedıyedir .Lütfen üzülme
Begenılmesede karsı tarafı kırmamk için sea çıkarılmaz. Ssiz sadece hediye için katılmıssınız belli. Bana gınderecek arkadaştan ricam hediye istemiyorum çok ozurdılwrim.konu sahıbı cekılosı yapan nissan arkadasım sizdende ozurdılıyorum bu tarz bişey yasandıgı için.umarım bir gun sizinde başınıza gelir benım düstuğum durum.ayrıca yırtık olmasından ucuz oldugunuda sanmayın.sizin için değilde duatugum durumun hesabını gidip sorucam magzaya.
Canım katılım VAZGECILMEZIM öncelikle çok ama çok teşekkür ederim ellerine yüreğine kesen bereket hepsi birbirinden güzel o güzel sözlerin ayrı bir güzel senin de yeni yılın kutlu olsun. Iyi ki seni tanıdım hayatıma güzel bir insan daha girdi. Sıra geldi hediyelerime Eki Görüntüle 1351847 Eki Görüntüle 1351848 Eki Görüntüle 1351849 Eki Görüntüle 1351850 Eki Görüntüle 1351852
Eki Görüntüle 1339602 Eki Görüntüle 1339603 Eki Görüntüle 1339604 Eki Görüntüle 1339605 Eki Görüntüle 1339606 Eki Görüntüle 1339607
Bana hediye alan kişi Yağmurzerresi nickli arkadaş 22 gönderim tarihi olan tarihten önce acelesi nedeni ile paketsiz ve özen gösterilmeyen şekilde gönderilen ve tanıtım topiğine riayet edilmediği bariz olan artı 3 hediye kuralı olması gerekirken sadece bir hediye ve o hediyede deri kısmındaki gibi yırtık deri kısmı komple bu şekilde sıkıntıları olan bir kazak... ki benim tanıtım topiğimde kazak ibaresi yok.
bana hediye alan kişi çok zahmet etmiş......
Bu yılbaşı çekilişine topu topu 10 kişi katılmışız ve daha önceki çekilişlerdeki gibi özenle seçilen hediyeler ve paketli şekilde olması gerekirken açıkçası bu durum beni gereksiz olarak üzdü....
Sevgili atalanteye hediyeleri için çok teşekkür ederim. . Herşeyi severek kullanıcam :) Kesene gönlüne bereket canımmEki Görüntüle 1354893 Eki Görüntüle 1354894 Eki Görüntüle 1354895 Eki Görüntüle 1354896 Eki Görüntüle 1354897