Haydi Yine Yeniden...

Kahvaltı 07:30
1 haşlanmış yumurta, sandviç ekmeğine tost,1 su bardağı süt
Öğle 12:15
4 yk ciğer, cacık, yarım dilim ekmek
Ara 15:30
Türk kahvesi, avuçiçi siyah kuru üzüm, 3-4 kuş lokum
Akşam 18:30
5 yk zeytinyagli taze fasulye yemeği, yoğurt
Ara
Yoğurt kürü olcak
Su
2.5 litre
Spor
30 dk eliptik bisiklet, 20 dk ev egzersizi
Üzerine bugün de nöbetçiydim yorucuydu şükür sorunsuz geçti
Sporun menün herşey çok güzel olmuş.nöbette bitti hayırlısıyla çok şükür canım

menüm
sabah 11:00
2 haşlama yumurta
nane maydanoz dereotu
1 kk peynir
1 bardak süte nescafe

ara 18:00( baya acıkmıştım)
1 çilek
1 küçücük elma çilekle arasında çok az fark vardı :)
2 tane yer fıstığı

1 saat sonra 19 :00
benimkiler mantıya gömülürken:)
ben dünden kalan 2 kaşık ıspanak üstüne sarımsaklı yoğurt
2 kök rokayla 1 dal marulla salata üstüne küçük kutu ton balığı

salataya sarımsak koydum az da limonla z. yağı balığın tadını bastırdı sorunsuz yiyebildim normal balığı ağzıma süremiyorum ama ton balığı arada tadını bastıran bir şey olursa yiyebiliyorum böyle iyiymiş ayda 1-2 yenilebilirmiş:)
süper ötesi bir menü ama yine sabahtan akşama hiç ara yapmamışsın.akşamı da mantıya karşı sağlıklı beslenmen takdire şayan

Sabah 10 00
Iki dilim ekmek
Dort kup kasar
Bes zeytin
Domates salatalik
Uc catal yagda yumurta :eek:
Sekersiz cay
Oglen yok
Aksam 18 00
Ceyrek ekmek doner
Yarim bardak ayran
Su 1.5 anca :KK43: az oldu ama icerim daha
Sporr 26 712 :oha: :oha: :oha:
Bunun 13.000 ni zaten cok hizli tempoda yurudum gerisinide carsida yurudum :rapci: ic organlarimda yag kalmayacak bu gidisle :KK70:
Saka bir yana bu en buyuk rekorum kizlar :sampiyon:
Aksam az demeyin felaket migdem bulaniyo belki ara yapar kefir icerim ...
sabahla akşam arası çok açık canım.çarşıda dolaşırken bi ara yapıver.adım sayın harika yeni rekorun hayırlı olsun :-)

Menu cok guzel canim aksam borek ve yaprak yenmiss annecigin gelmis demektir bu afiyet olsun canimm gözün aydın olsun ...
Sağol canım evet geldiler şükür sağsalim

Akşam biraz kuru olmuş yanında çorba olsa süper olurdu sabah öğle zaten güzel bol sohbetli sevgi dolu anacığınla mükemmel bi zaman geçir inşallah
Sağol canım evet bekledim gelmelerini o kadar uğraşıp sarmış yapmış başka bir şey yemedim onlar gelene kadar

akşam börek sarma var diye mi öğle yemeğinden sonra ara yapmadın yoksa bulgur şişirdi mi
alışmışım düzenli ara öğün görmeye yaa ilk dkkatimi çeken şey oluyor :)))
akşamın saati geç hem börek hem sarma hımmm angelina bildi galiba anneler geldi değil mi, afiyet olsun
gözün aydınnnnn
Hem akşam yiyeceklerimin alt yapısını yaptım hemde dediğin gibi bulgur çok şişirdi canım.çok su içtim dün ve zencefilli limonlu çay içmiştim akşam üstü 16 gibi o da iştah kesti

İyi akşamlar kızlar ben bugün 1 haftalık emegimi harcadım:KK43: eşimi çocukları daginikliklari yüzünden haşladım sonra da sinirle yedim maalesef :KK43: yanarım yanarım şeker orucum gitti :cry:
Olsun canım kaldığın yerden devam et,bir günden bir şey olmaz belki.sinirimizi hep kendimizden çıkarıyoruz zaten en büyük kötülüğü kendimize yapıyoruz

Kizlar bugun bayagi bir sorun yasadim yazamadim lutfen beni mazur gorun
Canım ileriki mesajlarda okudum annen rahatsızlanmış çok geçmiş olsun.bazı şeylerin birikip içe atılması zamanla böyle patlamalar yaşatabiliyor.inşallah şuan daha iyidir.birlikte mi yaşıyorsunuz annenle canım

Sabah 09.00
Bir bardak sut
Domates salatalik
1 kk peynir
2 yumurta haslama
2 dilim ekmek
Oglen 14.45
Yesil.mercimek
Yogurt
1 dilim ekmek
Aksam 18.00
1 kase tarhana
Yesillik salata
Ayran
2 lt su
Menün gayet iyi olmuş hafif ve dengeli beslenmişsin,su miktarını biraz daha artırırsan çok iyi olur canım
tomurcukkk tomurcukkk canım annenler geldi değil mi sıcacık sarıldın değil mi zamanın kıymetini Süppperrr değerlendir
Geldiler canım çok şükür.Allah razı olsun senden,Rabbim senin anneni babanı da cennetinin en güzel köşelerine alsın inşallah...

Sporun menün herşey çok güzel olmuş.nöbette bitti hayırlısıyla çok şükür canım

süper ötesi bir menü ama yine sabahtan akşama hiç ara yapmamışsın.akşamı da mantıya karşı sağlıklı beslenmen takdire şayan

sabahla akşam arası çok açık canım.çarşıda dolaşırken bi ara yapıver.adım sayın harika yeni rekorun hayırlı olsun :-)

Sağol canım evet geldiler şükür sağsalim

Sağol canım evet bekledim gelmelerini o kadar uğraşıp sarmış yapmış başka bir şey yemedim onlar gelene kadar

Hem akşam yiyeceklerimin alt yapısını yaptım hemde dediğin gibi bulgur çok şişirdi canım.çok su içtim dün ve zencefilli limonlu çay içmiştim akşam üstü 16 gibi o da iştah kesti

Olsun canım kaldığın yerden devam et,bir günden bir şey olmaz belki.sinirimizi hep kendimizden çıkarıyoruz zaten en büyük kötülüğü kendimize yapıyoruz

Canım ileriki mesajlarda okudum annen rahatsızlanmış çok geçmiş olsun.bazı şeylerin birikip içe atılması zamanla böyle patlamalar yaşatabiliyor.inşallah şuan daha iyidir.birlikte mi yaşıyorsunuz annenle canım

Menün gayet iyi olmuş hafif ve dengeli beslenmişsin,su miktarını biraz daha artırırsan çok iyi olur canım

Geldiler canım çok şükür.Allah razı olsun senden,Rabbim senin anneni babanı da cennetinin en güzel köşelerine alsın inşallah...
ara yapmak ben de işe yaramıyor bilerek yemiyorum leptin hormonu çalışsın diye zaten şeker orucunda da karatay da da ara yok, zencefilli limonlu yeşil çay ev de var midem de bu ara çok şükür iyi bu gün bir içiyim bakıyım midem ağrımazsa iştah kaçacak mı :))
annenin eline canına sağlık yapmış pişirmiş getirmiş mis gibi sarmaları börekleri ablama çok selam söyle elleri dert görmesin iyi ki geldi de arkadaşımızı mutlu etti sağ olsun :KK36:

ara yapmak ben de işe yaramıyor bilerek yemiyorum leptin hormonu çalışsın diye zaten şeker orucunda da karatay da da ara yok, zencefilli limonlu yeşil çay ev de var midem de bu ara çok şükür iyi bu gün bir içiyim bakıyım midem ağrımazsa iştah kaçacak mı :))
annenin eline canına sağlık yapmış pişirmiş getirmiş mis gibi sarmaları börekleri ablama çok selam söyle elleri dert görmesin iyi ki geldi de arkadaşımızı mutlu etti sağ olsun :KK36:
Ve aleyküm selam canım...
Bende dün aldım zencefilli limonlu çay benimki yeşil çaylı değildi.
Bi kutu da tarçınlı karanfilli yeşil çay aldım bir kupa içtim hatta biraz önce.tatlı isteğini keser belki tarçın

Ve aleyküm selam canım...
Bende dün aldım zencefilli limonlu çay benimki yeşil çaylı değildi.
Bi kutu da tarçınlı karanfilli yeşil çay aldım bir kupa içtim hatta biraz önce.tatlı isteğini keser belki tarçın
tatlı isteği diye bir şey kalmadı bende 3 gündür, zaten iştahım kapandı ya şükür ondan herhalde, beynimi nasıl güdülemişsem regl dönemi iştahım başta açılsa da sonra hepten kapanıyor pazartesi salı gibi biter inşallah o zamana kadar şekerli çekmez canım (regl de arada gözümün dönüp kudurduğum da oldu da):-)
senin aldığın çayın zencefili boldur o zaman acımsı değil mi tadı

tatlı isteği diye bir şey kalmadı bende 3 gündür, zaten iştahım kapandı ya şükür ondan herhalde, beynimi nasıl güdülemişsem regl dönemi iştahım başta açılsa da sonra hepten kapanıyor pazartesi salı gibi biter inşallah o zamana kadar şekerli çekmez canım (regl de arada gözümün dönüp kudurduğum da oldu da):-)
senin aldığın çayın zencefili boldur o zaman acımsı değil mi tadı
Yok canım limonu baskın geldi bana.zencefilin de acımsılığı var tabi ama çok rahat içtim severek yudumladım.

Sabah 10 00
Iki dilim ekmek
Bes kup kasar
Dort tane biber biri zehir gibiydi
Domates salatalik
Bir kup tahin helvasi
Oglen 15 00
Bir kasik patates salatasi
Bir kasik makarna salatasi
Catalin ucuyla pasta
Normal yemek kasigi ile anca yani servis degil ;)
Aksam 18 00
Bir kepce corba
Uc kasik tavuk sote
Iki kasik bulgur pilavi
Bol salata
Bir bardak kefir
Su 2lt oldu icerim daha
Spor yok bugun dinlenmeye aldim kendimi

Cok sukur dogum gununu hasarsiz atlattim kabandan belli olmuyodu baya baya incecikmisin sen dediler cokta kilon yokmus dediler :KK48:
Herkes tabagini silip supurdu ben ogluma yedirdim kimsede cakmadi he he he :KK54:

selam kızlar, kontenjan var mı? iki topikte daha kilo bildirimi yapıyorum ama farklı tartı günleri olunca motivasyonum artıyor, alım varsa ben de katılmak isterim.

bulgur zaten vardı şeker orucun da bünyeni şaşırtma olsun bu da,
ben bu şekersiz unsuz yaşamı sevdim sabah debelenmeden kalktım yataktan, yorumlara bakarken hep cildimiz güzelleşti diyorlar inşallah yüzümüze de yansır sana yansımızştır zaten :)
Yani bilmiyorum ki canım yansımıştır herhalde :)) ama gerçekten insan kendini daha dinç hissediyor :)
Annem rahatsiz sinirleri bosaldi dun aksam. Hic boyle birsey yasamadigim icin cok kotu oldum. Allah korusun aklini yitirmis gibiydi beni hatirlamadi
Hadi ya çok geçmiş olsun canım. :( bugün nasıl annen
tevafuk55 tevafuk55 canım benim azcık ekmek bulgur pilavı zarar etmez yeter ki gönüller hoş olsun şimdi daha iyisindir umarım
Teşekkür ederim canım geçici bir şeydi çok şükür..
Bugün bol bol dinleniyorum biraz başım ağrıyor oda hafifler inşallah
Geçmiş olsun canım üst üste nöbet yordu seni bol bol dinlenmene bakarsın..
Sabah 10 00
Iki dilim ekmek
Bes kup kasar
Domates salatalik
Bir kup tahin helvasi
Oglen 15 00
Catalin ucuyla pasta
Normal yemek kasigi ile anca yani servis degil :KK66:
Aksam 18 00
Bir kepce corba
Uc kasik tavuk sote
Iki kasik bulgur pilavi
Bol salata
Bir bardak kefir
Su 2lt oldu icerim daha
Çok güzel geçirmişsin canım çözdük artık bu işi. dün zaten maşallah 3 günlük spor yapmıştın :-)

menü
sabah 11
1 s. k melemen
1 kk peynir
6 y. zeytin
salatalık

ara
bitki çayı

akşam 19 :55
1 tabak yeşilliği bol kuru börülce salatası
1 kase yoğurt
1 muz

suyu saymadım ama bol bol içiyorum saat 15 -15:30 gibi mide gurultusu kazınması nasıl acıktım bol bol su içtim akşam 6 buçuktan beri de yemek yemeye çalışıyorum benimkilerin istekleri yüzünden anca bu saate kaldı

Sabah 10 00
Iki dilim ekmek
Bes kup kasar
Domates salatalik
Bir kup tahin helvasi
Oglen 15 00
Catalin ucuyla pasta
Normal yemek kasigi ile anca yani servis degil :KK66:
Aksam 18 00
Bir kepce corba
Uc kasik tavuk sote
Iki kasik bulgur pilavi
Bol salata
Bir bardak kefir
Su 2lt oldu icerim daha
doğum gününü çok güzel atlatmışsın, kimsenin gözüne değmesin diye oğluna yedirmişsin tabaktakileri çok iyi olmuş:))
inşallah yine nazara gelip hastalanmazsın sen kendi kendine okusaydın bol bol

bu akşam canım acayip ekmek istedi, akşam üstü çok üşüyorum bir kaç gündür yatağa girdim hırkayla ısınayım diye o ara dalmışım rüyamda çikolatalı gofret yiyordum :))) bunları söyleyince eşime azarı yedim tabi ki ne diye kendine eziyet ediyorsun 2 lokma ekmek yesen ne olur v.s.
gündüz de sağlıklı atıştırmalıklar almış gelmiş çekirdeksiz kuru üzüm, hurma çiğ fındık tuzsuz antep fıstığı bişeyler daha almış illa üzümden ye tadına bak dedi ben de olmaz saatim dolmadı deyip akşam da ekmek canım çekince adamı huylandırdım :))

menü
sabah 11
1 s. k melemen
1 kk peynir
6 y. zeytin
salatalık

ara
bitki çayı

akşam 19 :55
1 tabak yeşilliği bol kuru börülce salatası
1 kase yoğurt
1 muz

suyu saymadım ama bol bol içiyorum saat 15 -15:30 gibi mide gurultusu kazınması nasıl acıktım bol bol su içtim akşam 6 buçuktan beri de yemek yemeye çalışıyorum benimkilerin istekleri yüzünden anca bu saate kaldı
Menun az geldi bana canim keske aciktiginda azda olsa biseyler yeseydin :( afiyet olsun ..

doğum gününü çok güzel atlatmışsın, kimsenin gözüne değmesin diye oğluna yedirmişsin tabaktakileri çok iyi olmuş:))
inşallah yine nazara gelip hastalanmazsın sen kendi kendine okusaydın bol bol
Cok sukur atlattim canim oglumda zaten pastayla bir borek yedi ... valla eve gelirken oglumu bi aglama tuttu ama nasil niye agliyorsun diyorum biseyde demiyo .eve gelince kople soydum elini yuzunu iyice yikadim okudum erkenden uyudu ..
Birazda sigara dumanina magruz kaldi sinir oluyorum su mutfakta sigara icen hatunlara hatta sigara icen herkese oglumun sesi kisildi bogazi zaten hassas yatti uyudu sanki oturdugunuz kac saat hicmi oruc tutmadiniz icmeseniz ne olur sanki :( 15 20 cocuk vardi sonradan fark ettim mutfak ictiklerini :( suan halen bogazimda hissediyorum o kokuyu igrenc ...

Back
X