kız umuttt baksanaa benim sahibim nissanmı çok pis şüpheleniyorum ondan
Kız sevo gel üzmeyek bu cancanı barışalım beeee
Kız sevo gel üzmeyek bu cancanı barışalım beeee
bu kk neden böyle yavaş uyuz oluyorum yaaaçekilişte bir sürü kişiyiz ve buraya hep neden bell kişiler geliyo diğerleri nerde geçmişi anca okuyabildim kızlar. fallara bile bakılıyo hee bensizz sevooo kızz eşin şaka yapıyo olmasın sana sahiben msj mı attı aboo umut gibi zapıklık yapıyo mu yoksa
selamlar herkese naılsınız?
esmerim kim basti yaranabak kahvenin disinda bisey istermisin
bu kk neden böyle yavaş uyuz oluyorum yaaaçekilişte bir sürü kişiyiz ve buraya hep neden bell kişiler geliyo diğerleri nerde geçmişi anca okuyabildim kızlar. fallara bile bakılıyo hee bensizz sevooo kızz eşin şaka yapıyo olmasın sana sahiben msj mı attı aboo umut gibi zapıklık yapıyo mu yoksa
selamlar herkese naılsınız?
sevooo bana ne die gıcık oluyon olum alla ala nettim ben sanaumudum hoşbuldk bitanem sen
Canlarım ben kaçmak zorundayım yaaa...Kocişimi almaya gidiyorum şirkete Sizleri öpüyorum herkes akşam burda olsun size mısır ikram etcem ona göreeee Zatiii kk bugün ağır deli oldum yahuuuu
Canlarım ben kaçmak zorundayım yaaa...Kocişimi almaya gidiyorum şirkete Sizleri öpüyorum herkes akşam burda olsun size mısır ikram etcem ona göreeee Zatiii kk bugün ağır deli oldum yahuuuu
o bitane kanka buldu hepimizi salladı anacım
sevonun mısırı dimitamam canım hadi yolun açık olsun,git kocişine
yumurtaları hazırlayınnnn sevoyaaaaaaa
:95::95::95:bak gitçem gidemiyom haaasavunmadayım hala gitmeinnn kankamın üstünee döferim haaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?