Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım onu biz bilemeyiz hediyeyi yollamayı bırak birde gelmesi var yani sorun olucaksa katılma derim benbende nasıl hediyeyi yolluycam diye düşünüyorum eşimin böyle bir sitede gezindiğimden haberi yok
efendim :26:Sevgiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
15 aralıktı canım 10 aralığa çektik :82:kızlar çekilişi ne zaman yapıcaz
bilmem ilk defa duydum ama ptt ile gönderecekler 2 gün önceden atsın zaman alabiliyor bazen yeni yıl bide yoğun olur yanihaha bu güzel olmuş sanırım ptt kargo yılbaşlarında indirim yapıyor
açıcam canım yakın zamanda :90:zaen mutlaka kendinizi tanıtan bir başlık açılır yoksa nerden bilelim dimi ama
yokı sevgicim gelmesine eşim evde olmuyo genelde ama ben nasıl çıkıp göndercem yakınlarda kargo yada ptt yokki
5 parça hediye almak nasıl olyo ben onu anlamadım
5 parça hediye almak nasıl olyo ben onu anlamadım
neyse sevgi ben katılmak istiyorum ama yinede kendimi ayarlayaımda öyle kesin bişey söyleyeyim sana sonra sorun yaşamayayım
yani canım biri don zaten parfüm makkaş malzemesi çorap kıyafet mutfak eşyası süs eşyası falan herşey olabilir yani
misal 1 parfüm koyarsın bidon makyaj malzemesi falan daha koyabilirsin bütçene kalmış ama az olmasın lütfen hediyeler yani pahalı hediye almak değil ama kullanılır şeyler almak bi önceki çekilişi inceleyin bişey kaybetmezsiniz arkadaşlar
lütfen ne hediye alıcam diye sormayın çekilişi inceleyin ilk sayfada link kodum :82:
sen 50 parçada alabilirsin amonracımsevgi 5 parçayı da geçebilir de mi
ben kendimi alışverişte kaybettiğim için geçen sefer
geçti muhtemelen bu sefer de gecicek
hediyelerin niteliği değil niceliği önemli arkadaşlar
cici şeyler karşınızdakinie yapacağınız küçük jestler
hediyeleşmeyi heyecanlı ve güzel kılıyo
geçebilir en az olarak söyledim kimse kırılmasın yani az hediye alıpta o yüzden durumu olmayan alamam diyen girmez zaten :81:Kızlar bende alacağım şeyleri yazdım kafamda muhtemelen beş parçayı geçecek gibi...Ay böyle giderse alışveriş hastası olcam ya....
kaç ayıksın kız senn az sabredin haftaya yazcanız açıcam konuyuunelerden hoşlandığımız falan ne zaman sölicezz
ooo gecen sefer süslü hediye paketleri özenle el emeği yapılmış cici kutular kokulu paketler hatta çikolata şeker minik renkli kağıtlarla doldurulmus ve hediye içine gizlenmiş kutular..gecen yıl çok eğlenmiştik :82:
peki kim kime çıktığını nasıl biliyor?