- 29 Haziran 2010
- 2.798
- 96
ben kurbanımla gidip sögütte tanısıcam bile, 1 kişi 1 kişidir. bende çok büyük keyif aldım sizlerle birlikte olmaktan....
sogut derken anlamadim canim ya :44:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben kurbanımla gidip sögütte tanısıcam bile, 1 kişi 1 kişidir. bende çok büyük keyif aldım sizlerle birlikte olmaktan....
Günaydın kızlar bugün beşinci gün ve sevgilimden ses seda yok canımın acısı iice artmaya başladı
Canım sabret düşünmemeye çalış sen haklısın bu sebeple ayrılacaksada hiç durmasın. O bu durumu sana kabul ettirme çabasında yani dediklerini yaptırma konusunda ısrarcı davranıyor. onu aramak istediğin zaman seninle konuşabilecek gerçek bir dostunu ara farklı şeyler konuş içinde onunla ilgili hiç birşey olmasın. havadan sudan bahset birlikte mutlu olacağın kişilere zamanını ayır. bunları yaparsan bak ne kadar senin için kolay olur
benimde ocağın ortasında kurbanım gelicek tanışıcam zaten msn sağolsun hep konuşuyoruz dimi tatlı bademim istanbula gelmeni dört gözle bekliyorum:82:
benimde ocağın ortasında kurbanım gelicek tanışıcam zaten msn sağolsun hep konuşuyoruz dimi tatlı bademim istanbula gelmeni dört gözle bekliyorum:82:
sevginin şahsına asla birşey demem sayesinde çok güzel arkadaşlıklarım oldu. kk da meğer ne kadar tanımadığım hatun varmış sayesinde tanıdım zaten bu serzenişim sevgiye değil yapıln haksızlığa. sevgiyi asla üzmek istemem
fulyaaaaa banada tatlı badem gönderdi hediye bursadan
bende istanbuldayım avrupada vbuluşursanız çağırın benide.. akşam facede yazıştık
sogut derken anlamadim canim ya :44:
TATLIBADEMİM gel canım sende katıl sohbete uzak kalma öyle
TATLIBADEMİM gel canım sende katıl sohbete uzak kalma öyle
isterim isterimmmmo zaman kal tatlim biliyorum uzucu bir sey olan ama...
bak istersen sana sarki soylerim
istermisiiiin
Günaydın kızlar bugün beşinci gün ve sevgilimden ses seda yok canımın acısı iice artmaya başladı
tatlım benim hediyelerini gönderdiğim arkadasım yani Madam Çikolata:) Bilecikte bende zaten sık sık seyahat ediyorum. geldiğimde görüşmek isterim dedim o misafir etmek isterim seni dedi. Geçinip gidicez sanırım böyle
tatlım benim hediyelerini gönderdiğim arkadasım yani Madam Çikolata:) Bilecikte bende zaten sık sık seyahat ediyorum. geldiğimde görüşmek isterim dedim o misafir etmek isterim seni dedi. Geçinip gidicez sanırım böyle