evettttt bunlarrr paketlerimmmm
ojelerimve çikolatam yedim bile
paketlemelerine bayıldım :98:
çeyizime sexy gecelik :78:
tacım ve çamaşırım
bu şaldan almak istiyordum zaten kızın içine doğmuş
vücut yağı losyonu kesesi
cüzdanım ve küpelerim
seni çok kınadım corummelek..
yaptıgın cok buyuk kabalık
ınanamıyorum ya bu nasıl bırseydır
elıf ablayıda olgunlugundan oturu takdır edıyorum
gercekten cok buyuk terbıyesızlık bu
maddıyatmı yanı onemlı olan yoksa dusunmekmı
cok kınadım
günaydın canımmm sen nasılsınn
kızlar artık uzatmasak herkes yazık hiç yakışmadı üzüldüm vs vs. gerek yok bence olmuşla ölene çare yok.
ben yorumsuz biraktim bile
bencede uzatmayalim her iki taraf icin de zor ve uzucu oldu bu durum evet foto koyulmasi taraftariydim bende ve ozelden halledilmesi tabiii:85:
Kızlar beni nasıl hayal kırıklığını uğrattınız inanamam çok yazık
yani hediyelerinizi beğenmeseniz bile buraya resim ekleyip bir teşekür edebilirdin değilmi çorummelek
yada bana yazıp bişekilde halledilebilirdi çok üzüldüm gerçekten yani
ay çok ilginç ilk önce kargo parası problem oldu napıcam yeniden mi ödiyicem diye defalarca mesaj yazıldı şimdi hediyeler problem oldu...insanlar sürekli neden problem çıkarır acaba
aa ebrulim gelmişş
yaa kargo parasını sorun yapanda corummelekti elif ablacım yine olgunluk yaptı laf anlatmaya calıstı bide.. yazık yaa aramızda böyleler varsa diyorum...gercekten basit davranış..elif ablanın yerine ben olsamm
eveet son bir hafta..kurbanım bekletiyorum seni sabırsızlan ..dün paketledim hadiyelerini.bugünde süslerini yapimmm..inşallah beğenirsin
kızlar müsadenizle ben birşey demek istiyorum.. gerçi sinirler biraz tavan durumunda ama.. ben çeklişten çıksam problem olurmu..sizlerle çok güzel zaman geçirdim tşk ederim. ama hani bu şekilde adrenalin oluormuş gibi bekletilmek hiç hoş değil. birde ben serseriye hediyemi gönderdim üzerinden ne kadar geçti ne hediyeyi ekledi ne bir teşekkür dedi. siteyede geldi ama bir teşekkürü çok gördü bende bu konuda kırgınım en azından hediyeyi aldım yazabilirdi. az çok tanıdınız beni yanlış anlamamanızı umuyorum.
kızlar müsadenizle ben birşey demek istiyorum.. gerçi sinirler biraz tavan durumunda ama.. ben çeklişten çıksam problem olurmu..sizlerle çok güzel zaman geçirdim tşk ederim. ama hani bu şekilde adrenalin oluormuş gibi bekletilmek hiç hoş değil. birde ben serseriye hediyemi gönderdim üzerinden ne kadar geçti ne hediyeyi ekledi ne bir teşekkür dedi. siteyede geldi ama bir teşekkürü çok gördü bende bu konuda kırgınım en azından hediyeyi aldım yazabilirdi. az çok tanıdınız beni yanlış anlamamanızı umuyorum.
burası bir derdim var a döndü benim hediyelerim arada kaynadı
sevgi lütfen hediyeler için ayrı bi topik açarmısın oraya herkesin resimlerini eklermisin zahmet olmazsa canım çünkü burda hediyeler lafın arasında arada kaynıyor
çekilişe katılmayan üyelerde görürler hem millet bukadar lafın içinde hediye göremez
benim fikrim bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?