- 13 Mayıs 2009
- 18.455
- 103
- 413
valla fotoyu kopyaladım olmadı alıntı ıle cevapla dedım olmadı ben henuz bu konuda tecrubesızım canımyardımcı olurmusun
![]()
canım fotoya git sağ tıkla link çıkar onu kopyala sonra diger tarafta resim yerine yapıştır
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla fotoyu kopyaladım olmadı alıntı ıle cevapla dedım olmadı ben henuz bu konuda tecrubesızım canımyardımcı olurmusun
![]()
ya katilim azcık ipucu ver bana nolur![]()
bende baktım şimdi canım evet iptal ettirmiş sanırım :26:ya eskı sayfalara donunce pause un uyelığını iptal ettirdiği yazıyordu :26:
neden acaba
bende bekliyorum bende bendesenindemi katilin ortaya çıkmamış daha bende daha bekliyorum![]()
evet iptal edilldi bi yöneticiyle tartışmış ondan malesefya eskı sayfalara donunce pause un uyelığını iptal ettirdiği yazıyordu :26:
neden acaba
bende bekliyorum bende bende![]()
hediyesini almıştı canım ama göndermişmiydi onu hatırlayamadımpause hediyesini gndermişmiydi ve almısmıydı
unutmamıştır cnm meraketme belli etmiyordur sanaevet iptal edilldi bi yöneticiyle tartışmış ondan malesef
ama ben katilimin kim olduğunu tahmin ediyorum oda kesin unutmuştur çünkü girmiyo![]()
pause hediyesini gndermişmiydi ve almısmıydı
Evet bana yolladı bugün aldım:)hediyesini almıştı canım ama göndermişmiydi onu hatırlayamadım
kurbanımın paketini hazırladım sonundaaaayarın postalıyorummm
ama samsunda olduğu için 2 sonra teslim olur yani perşembe elinde olur![]()
ayyy çok duygulandım nedense![]()
![]()