benim basımdan mıgunes söledi ilk bende arayı kızıstırdım evet kabul ttm benim basımın altından cıktı ama görunce sasırdım not yok don yok
canım benımkı aldı hedıyelerını buraya da aldığına daır yazdı yanı o yuzden soyledım
sevocum nasıda karıştırdık ortalığıyettimm bacılarrrr
valla saniyede karıştırmışsınız ortalığıı you_know hepsi senin baından çıkmışş
kız sen niye taktın donumaaa allahım yaa okurken çatladım gülmektennçok yaşa hemiii
kızlar ben , esmer ve umut kendi aramızdada ufacık şeyler aldık bu o, yani yılbaşıyla kesinlikle alakası yok. benim sahibim başka pazartesi gönderecek hedayelerini..
bir akşam evde mısır patlattım onuda burda yazdım umutunda canı çekti kargoyla yolladım mısır oda sağolsun altında kalmak istemeyip az önceki hediyelerimi göndermiş..esmer bana bende esmere göndereceğiz yine hafta başındaaa..
aydınlatabildiysem ne muylu banaa
ayy yazıcam yazıcam araya başka konular girince kaynadıbende birazdan paketlicem hediyelerimi pazarteside gndercem uzaklarda değil benim kurbanım ertesi gün elinde olur 7 parça kozmetik aldım 1 tane sevdigi bişi kullanabilecek bi taneanladınız siz onu bikaç parcada ufak tefek bişiler
ayy yazıcam yazıcam araya başka konular girince kaynadı7 parça kozmetik mi aldın, hemde yanında ekstralarda var süpersin canım
bi foto gelince çoğalıyo bide karışıklık olunca zaten
hanı nırde fotolar eksın:98:
yaa evet 7 parca işteyani ufak tefek seyler mesela 3 u aynı urun bi 3 ude aynı urun 1 i farklı ama ayrı ayrı bunlar yani tek tek ama urun olarak aynı of anlattım işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?