Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy canım aynenhemende sezmişler olayı sessiz sessiz izleyip çözülünce gittiler resmen
![]()
ya benım kurbanda aldı hedayelerı sesı soluğu cıkmıyı
bılseydım en son gonderırdım
ay umarım kotu bısey yoktur yoksam nıye gelmesın kı??????
kimdi serserimi
yettimm bacılarrrr
valla saniyede karıştırmışsınız ortalığıı you_know hepsi senin baından çıkmışş
kız sen niye taktın donumaaa allahım yaa okurken çatladım gülmektennçok yaşa hemiii
kızlar ben , esmer ve umut kendi aramızdada ufacık şeyler aldık bu o, yani yılbaşıyla kesinlikle alakası yok. benim sahibim başka pazartesi gönderecek hedayelerini..
bir akşam evde mısır patlattım onuda burda yazdım umutunda canı çekti kargoyla yolladım mısır oda sağolsun altında kalmak istemeyip az önceki hediyelerimi göndermiş..esmer bana bende esmere göndereceğiz yine hafta başındaaa..
aydınlatabildiysem ne muylu banaa![]()
serseri benim kurbanımdı hediyelerini gönderdim fakat kaçgün oldu hala foto eklemediii
beğenmedimi acabaa
kimdi serserimi
ulaştı mı eline acaba sevo paket belki öyle bi aksilik olmuştur
zoia geliyodu aslında koyar heralde canımyok canım benımkı zoia....
yettimm bacılarrrr
valla saniyede karıştırmışsınız ortalığıı you_know hepsi senin baından çıkmışş
kız sen niye taktın donumaaa allahım yaa okurken çatladım gülmektennçok yaşa hemiii
kızlar ben , esmer ve umut kendi aramızdada ufacık şeyler aldık bu o, yani yılbaşıyla kesinlikle alakası yok. benim sahibim başka pazartesi gönderecek hedayelerini..
bir akşam evde mısır patlattım onuda burda yazdım umutunda canı çekti kargoyla yolladım mısır oda sağolsun altında kalmak istemeyip az önceki hediyelerimi göndermiş..esmer bana bende esmere göndereceğiz yine hafta başındaaa..
aydınlatabildiysem ne muylu banaa![]()
herkes kurbanının ismini söyliyii.. biride benim ismimi ağzından kaçırıverse diye bekliyorum sabahtan akşama kadar burda![]()
benim basımdan mıgunes söledi ilk bende arayı kızıstırdım
evet kabul ttm benim basımın altından cıktı ama görunce sasırdım not yok don yok
![]()
Kurbanım merak etme pazartesi günü gönderiyorum hediyelerini azkaldı sabret cicim![]()