- 13 Aralık 2009
- 562
- 325
- 648
şu paketler öldürdü beni yeminedyrm çok özenle seçtim paketleri her yeri dolaştımrenkli paket bulcam diye neyse kurbanımın hediyeleri hazır son bir parça kaldı ayyy bide ben noel baba kartı yolluyorum kurbanımaaaaaaa çok şeker keşke katilimde bana noel babalı kart yollasa ben hiç öle kart almadım kimseden neyse sevgi hediyelerin çok güzel amonraaa çok zevkli hatunmuş yaaa hepsi çok güzel hediyelerinin aslıhasan seninkilerde çok güzel cnm beatiful girl kesene bereket :) ve paketleride düzenli hadi darısı benim basımaaaaaaaaaa
aslıhasan hediyelerin çok güzel güle güle kullan beatifulgirlün kesesine bereket...
aslıcım hediyelerin çok güzel güle güle kullanbeatifull_girl kesene bereket canım
günaydın kızlarrrr bugün biraz daha iyiyimm ama midem çok fenaaa ağrıyorr
Geçmiş olsun sevocan bu arada 2 ay önce falan bende çok miğde ağrısından hastaneye gitmiştim çok zor yürüyordum ve öğrendikki reflü başlangıcı şimdi hep ilaç kullanıyorum.
Sebebi ise iş yerinde dışardan yediğim yemekler miğdeme dokunmuş
Dikkat et canım
sağol cnmm. işyerinde olduğumuz için mecbur dışarıdan yiyoruzz
kurbanım hediyelerini paketledim özel paketler yaptım senin için
kurbanım gelmiyor diye yakınıyodm ama artık geliyr yaşasın
sevgili yılbaşı güzelleri selamlar,,,umuyorum hepiniz iyisinizdir,,,şimdi paketim geldiiiii o kadar mutluyumki bunun cümlelerle ifadesi yokbenim güzel bebeğim melek yüzlü arkadaşım aslıhasanım sana neler söylemeliyim nasıl teşekkür etmeliyim bilmiyorum hepsi o kadar güzelkiii çok duygulandırdın beni,,bunun yanı sıra ilginin nezaketinin burada ifadesi yok yine herbirini tek tek fotoladım iş yerindeki yoğun işler yüzünden şimdi bunları ekleyemeyeceğim akşam herbirini sizlerle tek tek paylaşmak için sabırsızlanıyorum tatlım tekrardan binlerce kez teşekkürler güzel yanaklarından bol bol öpüyorum beni gerçekten çooooooooook mutlu ettin
bilmem ki sen misin acabao zaman kurbanın benim çünkü ben glyrm yeni yeni
bu arada günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrr:) ya ben kargoya vericemde her gün baska bi fikir aklıma geliyo o yüzden acele etmek istemiyorum:68:
hediyeler gelmeye devam ediyorrrrsevgili yılbaşı güzelleri selamlar,,,umuyorum hepiniz iyisinizdir,,,şimdi paketim geldiiiii o kadar mutluyumki bunun cümlelerle ifadesi yokbenim güzel bebeğim melek yüzlü arkadaşım aslıhasanım sana neler söylemeliyim nasıl teşekkür etmeliyim bilmiyorum hepsi o kadar güzelkiii çok duygulandırdın beni,,bunun yanı sıra ilginin nezaketinin burada ifadesi yok yine herbirini tek tek fotoladım iş yerindeki yoğun işler yüzünden şimdi bunları ekleyemeyeceğim akşam herbirini sizlerle tek tek paylaşmak için sabırsızlanıyorum tatlım tekrardan binlerce kez teşekkürler güzel yanaklarından bol bol öpüyorum beni gerçekten çooooooooook mutlu ettin
noldu ki cnm benimki normal çalışıyor:44:site yine fıttırdııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?