duştan çıktm kremlendmnasılsın canım
off heyecan bastıburdan katilime sesleniyorum lütfen bana msj atın az sohbet edelim yaaa uffff
bu arada kurbanıma çok özel hediyeler hazırlıyorumm ayın 16sında göndericem inşşşşş
berenin kubanı benimşişşt bana o hediyeler değil miiii
esmerrr nerde oturuyosun kız sennn şehir neresi yaniiii
İzmir'deyim şekerim :)
kızlarıyla meşhur İzmir'deeee
mor don2 adet don aldımmm biri kırmızııı diğer rengini söylemiyim anlar hemen.. bir tanede kelebekli küpe aldımmm aynısından kendimede aldımmc.tesi veya pazarda bi kotona gidicem oradanda bişiler bulucam. evli değil zaten acaba diyorum çeyizine lif falandamı koysammm:97::97::97::97:
2 adet don aldımmm biri kırmızııı diğer rengini söylemiyim anlar hemen.. bir tanede kelebekli küpe aldımmm aynısından kendimede aldımmc.tesi veya pazarda bi kotona gidicem oradanda bişiler bulucam. evli değil zaten acaba diyorum çeyizine lif falandamı koysammm:97::97::97::97:
esmerrr yılbaşı için izmire gelebiliriz eşimleee.. orada arkadaşlarımız varrr1 gün kalıp geri dönücez amaaa uçakla gidip gelicez
standart al canım pijama alıcaksan kendisine olmazsa çeyizinde dursun misafir pijaması yapaaarbende lif koymayı düşünüyorum:26: oje falan koyacam ama eğer teseddürlü ise ne yapacak terlik görmüştüm çok güzel ama ayakkabı numarasını yazmamış pijama gördüm ama bedenini yazmamış arkadaş
gelll kankaaaa gell gül dökeyim yollarına
standart al canım pijama alıcaksan kendisine olmazsa çeyizinde dursun misafir pijaması yapaaar
[ı]kızlarr yaa bana hemen bi şarkı armağan edin şöle yandan çarklı olsun[/ı]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?