inş canımm teeşekkür ederim anlayışın için
:13: YDS EKİBİMİİİİİZ
[TD="align: center"]
YDS KONULARIMIZ arcLizzie gunbeay07 Okunan Reading Sayısı - - Ezberlenen Phrasal Verb Sayısı
-
-
Çözülen Deneme Sayısı - - GRAMMER-Tense'ler bitti-çözdüğü soru sayısını yazacak - GRAMMER-Modality bitti-çözdüğü soru sayısını yazacak - GRAMMER-Passive&Causative bitti-çözdüğü soru sayısını yazacak - GRAMMER-Gerund&Infinitives bitti-çözdüğü soru sayısını yazacak - GRAMMER-Adjectives&Adverbs - - GRAMMER-Adjective Clauses - - GRAMMER-Noun Clauses - - GRAMMER-If Clauses - - GRAMMER-Adverbial Clauses - - GRAMMER-Quantifiers - - ÇALIŞKAN CO'LAR[/TD]
tabloya bayıldım bikaç gün içinde beni mutlu eden tek şey oldu kuzum en acilinden dönüş yapıyorum ders çalışmaya iyiki böyle bi konu açmışssın iyiki seni bulmuşumTablomuzİlk sayfada tabi aslı
tabloya bayıldım bikaç gün içinde beni mutlu eden tek şey oldu kuzum en acilinden dönüş yapıyorum ders çalışmaya iyiki böyle bi konu açmışssın iyiki seni bulmuşum
İnşallah çalışabilirim... Evde hiç vaktim yokta işteyken boş vakitlerimde internetten calışabilirim anca... Tense lerden mi baslayayım sence, yoksa basit minik reading parcası okuyarak mı hatırlayaym tense leri
kızlar ben yds ye gırmıycem ama ıyı sekılde ıngılızce konusmak ve ogrenmek ıstıyorum els yayınlarının dergılerını alsam konusmamda yardımcı olurmu yoksa cokmu agır gelır?cunku gramer falan ogrenılıyo ama konusabılmek ayrı bı becerı ıstıyo o yuzden soruyorum:26:
çalışmalar nasıl gidiyor
Merhabaaaa
Tam gaz devamben grammeri bitirdim çok şüküüür şimdi soru tiplerine çalışıp deneme kelime filan devam edeceğim yani inşallah
merhaba, sınavda kaç alacağını çok merak ediyorum.