- 23 Nisan 2016
- 949
- 858
- 53
- 35
Nasıl bir kitap anlatabilir misin bende netten bakaykmBenim gittigim kursta new headway kitabini kullaniyoruz gerundlari pre intermediate seviyesinde gorduk sanirim a2 ve b1 arasinda oluyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasıl bir kitap anlatabilir misin bende netten bakaykmBenim gittigim kursta new headway kitabini kullaniyoruz gerundlari pre intermediate seviyesinde gorduk sanirim a2 ve b1 arasinda oluyor.
Pre internediateNasıl bir kitap anlatabilir misin bende netten bakaykm
Pre inter de seviyesindeyseniz LYS ye hazirlanin diyorlar sevindim bunaBenim gittigim kursta new headway kitabini kullaniyoruz gerundlari pre intermediate seviyesinde gorduk sanirim a2 ve b1 arasinda oluyor.
Genel ingilizce dersindeki kitabimiz. Lys 5 icin yeterli gelir mi bilemiyorum. Bence ilk is siz bir kuruma gidip seviyenizi ogrenin daha saglikli olur.Pre internediate
Pre inter de seviyesindeyseniz LYS ye hazirlanin diyorlar sevindim buna
Online.amerikan okulları kimden baktım a2 diyorGenel ingilizce dersindeki kitabimiz. Lys 5 icin yeterli gelir mi bilemiyorum. Bence ilk is siz bir kuruma gidip seviyenizi ogrenin daha saglikli olur.
Remzihoca sitesinden çalışırken seviyeniz ne idi acaba ? Benim şuan seviyem Inter altı galiba tam bilemiyorum ama iyi değil doğrusu. Önerir mısınız bana da ?
Tesekkur ederim üye oldum inşallah ben de ydsde iyi puan alırım. Tavsiyeniz için sağolun :)merhaba.
seviyen ne olursa olsun ordan ders alabilrsin.
zaten kendisi ilk etaptan başlıyor.
ayrıca bunlara para vermeyin diyenlere aldırmamanı öneririm, çünkü bu adam bu işi sırf para kazanayım diye yapmıyor.
ingilizcede sıkıntı yaşayan her arkadaşıma önerdim.
istersen sitesinden araştırma yap,yorumlarının ne kadar iyi olduğunu görürsün.
ben de ilk etapta endişelenmiştim ama sonra baya memnun kaldım.