Haydi YDS çalışalııım!

kızlar calısmalr nasıl gıdıyo yds yı askıya aldım cunku lısans kpss yı aksatcak dusuncesınden
sızler nasıl calısıyosunuz ?

kızlar biraz geç belki ama ben bi siteden çalıştım ve kısa bi süre hem de derslerin hepsini izleyememe ragmen beklediğimden çok iyi aldım.size de tavsiye ederim, hemde çok uygun
https://www.remzihoca.com/
Canım kaç aldın ben de pre intermediate seviyesindeyim hazırlık okuyorum 65alırsam hazırlığı geçicem kitap vs önerin var mı Dediğin siteden çalışsam alabilir miyim bu kadar sen kaç almıştın

2016 senesinin son günlerinde 2016 yabancı dil sınavında istediğim puanı alamadığımı belirtir 2017 de istediğim puanı almak için çalıştığımı ancak çok sıkıldığımı ve ufak bir hayal kırıklığı yaşadığımı ifade ediyorum. Çok sıkıldıysam demek.!

tekrar tekrar tekrar dene

canım merhaba
ben mesajını yeni görüyorum çooookk üzgünüm
kısa süreli çalışma ile remzihoca.com sayesinde (geç kayıt olmuştum ve bilgisayarım olmadığı için günde sadece bi iki saat izleyebiliyordum) 67.5 aldım.
ve hedefim sadece 60 idi.
bence denemelisiniz derim.
arkadaşlarıma da sıklıkla öneriyorum
ama netten çalışamam, çıktı alıp çalışmak bana göre değil derseniz hiç almayın.

Canım yok hiç geç kalmadın :)) 2 sene sonra tekrar gircem belki seneye de girerim. O yazıyı yazdığımda gecebilmem çok küçük bir ihtimaldi ki geçsem Bile bana bunun tatil dışında bir faydası olmayacaktı :)) yani çok teşekkürler.o hocayı zaten çok duymuştum ama internet ortaminda olduğu için pek guvenemiyordum,denemekle bir şey kaybetmem cook çok tesekkurler

ne demek rica ederim.
umarım severek ve gülerek çalışırsın.
ben eğlenmiş ve öğrenmiştim.
hala da öğrendiklerim yüksek lisans derslerimde ve tezimde pek bir işe yarıyor:)

Merhaba kizlar genel ingilizce kursuna gidiyorum yds icin temel olsun diye elementary bitti yeni kura gectim simdi sizce hangibseviyeden sonra artik yds odakli calismaliyim ?

Merhaba kizlar genel ingilizce kursuna gidiyorum yds icin temel olsun diye elementary bitti yeni kura gectim simdi sizce hangibseviyeden sonra artik yds odakli calismaliyim ?
intermediate yada upper intermediate bence. kaç almak istediğine görede değişir aslında.

intermediate yada upper intermediate bence. kaç almak istediğine görede değişir aslında.
70 almak istiyorum zaten genel ingilizce kursunu advance e kadar birakmamaya karar verdim kendim bir yandan da yds calismayi deneyecegim

70 almak istiyorum zaten genel ingilizce kursunu advance e kadar birakmamaya karar verdim kendim bir yandan da yds calismayi deneyecegim
yds kursu ile yabancı dil kursu ve konuları aşırı farklı. saçma gelebilir ama öyle. o yüzden bir yds çalışma kitabı ve test kitabı al onlardanda ilerlerle. kursla ingilizceni halledince yds konularını çalışmanda anlamanda daha kolay olur. akın dil ve irem yayınlarını kaynak olarak tavsiye ederim. ben remzi hocanın videolarından çalışıyorum. kaynak olarakta söylediklerimden bakıyorum.

Remzi hocayi cok duydum soylediginiz kaynaklara da bakicam o sekilde calisirim cok tesekkurler.

Ben de ydsye girmeye karar verdim. En erken eylülde şuan, nişana basvurmadim. Yıllar önce kursa gitmiştim İngilizce için Inter idi seviyem. Bilemiyorum tabii şuan ne durumda. Kurs değil de örneğin, gramer konuları için özel ders düşünüyorum komsumuzdan. İngilizce öğretmeni fakat ortaokul TEOG çocuklarına veriyor ders. Sizce ondan almalı mıyım ders ? Diğer ezber kısımları kendim halledeceğim gibi görünüyor, kursa gitmek istemiyorum doğrusu . Sizler neler önerirsiniz ?

ne demek rica ederim.
umarım severek ve gülerek çalışırsın.
ben eğlenmiş ve öğrenmiştim.
hala da öğrendiklerim yüksek lisans derslerimde ve tezimde pek bir işe yarıyor:)
Remzihoca sitesinden çalışırken seviyeniz ne idi acaba ? Benim şuan seviyem Inter altı galiba tam bilemiyorum ama iyi değil doğrusu. Önerir mısınız bana da ?

YDS için konuşuyorum hiç remzi hoca vs ye para dökmeye gerek yok, hacettepe yayınlarının kitapları çok iyi. alın ikinci el bir sürü ve bol bol test çözün.

Ben LYS 5 istiyorum kızlar nereden başlamalı yım gerund infinitive neydi çok hatırlamıyorum ama bunları öğrendiğimiz hatırlıyorum hangi seviyede oluyor onlar onları da bilmiyorum söylerseniz sevinirim hani şöyle 2 tekrarda öğrenirim gibi çünkü gecmisimde var lise hazırlık sınıfı öğretmenimiz de titizdi bu konuda maalesef kaynak yokbne d kaynak ne olsun yarım hayat memat meselesi

Benim gittigim kursta new headway kitabini kullaniyoruz gerundlari pre intermediate seviyesinde gorduk sanirim a2 ve b1 arasinda oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…