- Konu Sahibi snickers79
kızlar 22 kasım nasıl?uyar mı size? yada pazarda olur,geçi pazarları kocişler evde ama 1-2 saatten bişi olmazne dersiniz???tarihi belirleyelim yeri seçmek kolay......hihoyyytsengözlerimebaksanab
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar 22 kasım nasıl?uyar mı size? yada pazarda olur,geçi pazarları kocişler evde ama 1-2 saatten bişi olmazne dersiniz???tarihi belirleyelim yeri seçmek kolay......hihoyyytsengözlerimebaksanab
canım dediğin gibi kocişler evde oluyor , pazar herkese uyucağını zannetmiyorum cumartesi olsa veya hafta içi akşam olursa bana uyar ama pazar buluşursak kesin gelirim diyemem
haftaiçi ve cumartesi çalışanlar var ama arkadaslar. aksam olursa gelemem diyende var.pazar günü için feragat edemezmisiniz 1-2 saat??
arkadaşlar bir hafta sonu daha bitti hala kimsede gayret yok buluşamıyoz yaaaa
öykücüm ben kaç kere yazdım gördün. ama kimseden çıt çıkmamış. baktım ben hafta sonuna doğru. neyse şimdi yeni bir tarih belirleyelim ve gelebilen gelsin gelemeyen de birsonraki buluşmaya gelir artık. olmaz mı?? bana her tarih uyar daha öncede demiştim.şimdi top sizde..bekliyorum..
hanımlar bu cumartesi saat :13:00'de buluşalımmı?