Gebeliğe Hazırlık Haydi kızlar ! Şimdi Çoçuklarımıza Kardeş Zamanı :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
En sevimsiz donem. Nefret ediyorum belirsizlikten yoksada adet gelsin hemen
Aynen öyle.yaşamadiğim şeyleri yaşiyorum.buda çok kötü bişey yumurtlama kanamasi dedi doktor ama niye hala olmadim. olmadiysam niye testler negatif çıkıyo offf offf kafamda deli sorular.

Aynen öyle.yaşamadiğim şeyleri yaşiyorum.buda çok kötü bişey yumurtlama kanamasi dedi doktor ama niye hala olmadim. olmadiysam niye testler negatif çıkıyo offf offf kafamda deli sorular.
Canım bende aynı dertteyim 2gün geçince test yaptım betahcg 1.20 1hafta oldu bugün tekrar yaptıralım dedi bir ilaç vericem gebelik varsa sağlam tutunur geç döllenöe olabilir yoksa adet görmeni sağlar dedi meraktan çıldırıyorum 1 saat sonra çıkacak sonuç

Hadi hayirli haberler al insallah

Inşallah canim hayirli haberler getirirsin.

Sonuçları aldım sonuç yine 1.20 gebelik kesin yok kısmet artık 7 gün gecikmenin bedeli bu olmamalıydı yaa neyse darısı diğer aya sizden güzel haberler alırız inş
Üzüldüm canim ya ben evde kendim yaptim hep negatif yumurtlama sıvısı 26 sına kadar vardi geç döllenme olabilir eğer 23 gibi çatladiysa diye düşünüyorum ondan az daha bekliycem hayirlisi hepimiz için canim.rabbim tez zamanda hepimize nasip eder inşallah .

Sonuçları aldım sonuç yine 1.20 gebelik kesin yok kısmet artık 7 gün gecikmenin bedeli bu olmamalıydı yaa neyse darısı diğer aya sizden güzel haberler alırız inş
Hayirlisi olsun canim artik teselliler bos biliyorum. Rabbim en kisa zamanda hepimize nasip etsin yeniden anne olmayi

Canim benim bat belli degil malesef.
En son 5 Agustosta olmustum sonrasi uzun ve uzucu bi surecti.
Yeni ve normal regli bekliyorum bu hafta :) kontrolum var.
Aralil icin izin cikarsa doktordan Aralikta baslayacak nasipse calismalar :)

Sen daha iyisini yapana kadar yine en iyisi seninki :)))))))
Ben her yas araliginin kendine ozgu zorluklari kolayliklari oldugunu dusunuyorum.
Istemek onemli.

Kanda mi negatif cikti

Hayır canim evde yaptim.doktor normal olman gereken zamanda adet olacaksın dedi ama olmadim.6 gün geçti.o günlerde yumurtlama sıvım devam ediyordu.o nedenle bekliyorum bi kaç gün daha olmazsam kan tahliline gidicem

Hayır canim evde yaptim.doktor normal olman gereken zamanda adet olacaksın dedi ama olmadim.6 gün geçti.o günlerde yumurtlama sıvım devam ediyordu.o nedenle bekliyorum bi kaç gün daha olmazsam kan tahliline gidicem

Cok bekleme derim.Zaten 1 haftan gecmis.

kizlar benimde gecen ay gecikti adetim iki kan tahlili 3 4 idrar hicbirimde cikmiyordu doktora gittim muayenede yine cikmadk ilac verdi adet sokturucu kullanmadim basta 10 gun olunca gecikme son bi kan tahlili yaptirdim oda negatif cikinca artik ilaci ictim.. bakalim bu ay bat a 5 gun var ne olacak merak ediyorum bende..

Canim benim bekleme sebebim 1 ekim adet olup tekrar 15 ekimde adet olmam.yumurtlama kanamasi dedi doktor ama normal adet gibi yoğundu.bu yüzden karişik kafam.4 . 5 gün daha bekleyip kan vericem olmazsa doktora gidicem.inşallah sende 5 gün sonunda sende olmaz hamiş kalirsin

Benim ilk hamileliğimde de öyle olmuştu hamile kalmadan önceki ay 5 gün geçmişti kesin hamileyim diye hastaneye kan tahliline koştum ama negatif eve ağlayarak gelmiştim ve adet olmuştum ilk defa gecikmişti ama ertesi ay hamile kaldım arkadaşım demişti vücut kendini böyle hamileliğe hazırlıyor 3 gün 5 gün gecike gecike bir gün hamile kalacaksın demişti eğer teori doğruysa kasımda hamileyim çünkü kasımda aşk başkadır değil mi canlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…