Gebeliğe Hazırlık Haydi kızlar ! Şimdi Çoçuklarımıza Kardeş Zamanı :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydin kızlar.beklemek ve belirsizlik kadar kötü bişey yok :kızgın: 6 gün geçti gelen giden yok.test yaptim bu sabah yine negatif sizler nasilsiniz
Owww sendemi bekleyenlerdensin :KK43: biri daha bekliyor burda senin gibi A ahminelask :) inşallah seninkide hayırlı bir bekleyiştir canım :)

Bizler iyiyiz napalım iş güç koşturmaca :)
Başka çalışan varmı merak ettim :)

Batın neydi bu arada canım :) ekleyelim senide
Daha öncede yazmiştim canim.1 ekimde adet oldum.daha sonra tekrar 15 ekimde adet oldum.doktor yumurtlama kanamasi dedi fakat benimki normal adetim gibi oldu 3 gün sürdü.tek fark azda olsa lekelenme olur 5 günü buluyodu lekelenmem olmadi.yumurtlama sivimda 2.günü başladi.doktora göre normal zamanimda adet olacaktim ama olmadim.2 kez test yaptim negatif

Merhaba canlarim benim bat bugun 2 gun once yaptim test negatifti bugun bakalim gelcekmi adet bilmiorum ama ara ara sol kasigima sanci grio bianda 10 sn gln suruo gecio yine bi test yapmak istiorum ama cok korkuorum yine negtif cikmasina neyapmaliyim sizce kizlar:KK43:(

Merhaba canlarim benim bat bugun 2 gun once yaptim test negatifti bugun bakalim gelcekmi adet bilmiorum ama ara ara sol kasigima sanci grio bianda 10 sn gln suruo gecio yine bi test yapmak istiorum ama cok korkuorum yine negtif cikmasina neyapmaliyim sizce kizlar:KK43:(
Bence yarin ilk idrarinla yap.daha iyi sonuç alirsin.ah o batmalar bel ağrıları bir haftadır var bende

Merhaba kızlaaar bir oğlum var kasım ayında denemelere başlıyorum çok heycanlıyım çocuklarınız kaç yasında oğlum suAn 18 aylık 19 aylık olduğunda çalışmalara baslayacagım sizce yas aralıgı nasıl olmalı
Valla yaş araligi gayet iyi cunku hamileydim dogurdum doguruyom derken zaten 9 ayda ordan ekle bence cok guzel bir zaman

X