- 31 Temmuz 2014
- 3.786
- 4.273
-
- Konu Sahibi Esra_Babies
Doğum yaptig8m has.kapandi primer idi.suanda biyere gitmiyorum ya sanko yada medical park olurSen hangisine gidiyorsun
Ben ocak 2018 başlıyorum çalışmaya
Tamam canım boş bırakıyorum o zamanBen ocak 2018 başlıyorum çalışmaya
Tamam canım ekledim :) bnm oğlumda 2 bucuk yaşında Allah bağışlasın hepsini İnşallah kardeşte nasip olur :)benide eklermisiniz? bat 5 kasimbir oglum var 3 yasında hayirlisiyla kardes dusunuyoruz bu ay 4. ayimiz olacak
Senide ekliyorum canım, İnşallah sana da kısmet olur tez zamanda:)))BAT 13 Kasım. Bende kızıma kardeş istiyorum. Hayırlısıyla 2018e hamiş girmek istiyorum
Hoşbuldum canım Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallsh:)Merhaba canım hoşgeldin aramıza :)
Allah bağışlasın cocuklarını :)
Rabbim inşallah 3.cüyüde nasip eder :)))
Owww sendemi bekleyenlerdensinGünaydin kızlar.beklemek ve belirsizlik kadar kötü bişey yok6 gün geçti gelen giden yok.test yaptim bu sabah yine negatif sizler nasilsiniz
Batın neydi bu arada canım :) ekleyelim senideGünaydin kızlar.beklemek ve belirsizlik kadar kötü bişey yok6 gün geçti gelen giden yok.test yaptim bu sabah yine negatif sizler nasilsiniz
Daha öncede yazmiştim canim.1 ekimde adet oldum.daha sonra tekrar 15 ekimde adet oldum.doktor yumurtlama kanamasi dedi fakat benimki normal adetim gibi oldu 3 gün sürdü.tek fark azda olsa lekelenme olur 5 günü buluyodu lekelenmem olmadi.yumurtlama sivimda 2.günü başladi.doktora göre normal zamanimda adet olacaktim ama olmadim.2 kez test yaptim negatifBatın neydi bu arada canım :) ekleyelim senide
Bence yarin ilk idrarinla yap.daha iyi sonuç alirsin.ah o batmalar bel ağrıları bir haftadır var bendeMerhaba canlarim benim bat bugun 2 gun once yaptim test negatifti bugun bakalim gelcekmi adet bilmiorum ama ara ara sol kasigima sanci grio bianda 10 sn gln suruo gecio yine bi test yapmak istiorum ama cok korkuorum yine negtif cikmasina neyapmaliyim sizce kizlar(
Valla bende bata daha var suan yumurtladim yumurtlucam modundayim gün gece kovalıyorumGünaydin kızlar.beklemek ve belirsizlik kadar kötü bişey yok6 gün geçti gelen giden yok.test yaptim bu sabah yine negatif sizler nasilsiniz
Valla yaş araligi gayet iyi cunku hamileydim dogurdum doguruyom derken zaten 9 ayda ordan ekle bence cok guzel bir zamanMerhaba kızlaaar bir oğlum var kasım ayında denemelere başlıyorum çok heycanlıyım çocuklarınız kaç yasında oğlum suAn 18 aylık 19 aylık olduğunda çalışmalara baslayacagım sizce yas aralıgı nasıl olmalı