Gebeliğe Hazırlık Haydi kızlar ! Şimdi Çoçuklarımıza Kardeş Zamanı :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim ilk hamileliğimde de öyle olmuştu hamile kalmadan önceki ay 5 gün geçmişti kesin hamileyim diye hastaneye kan tahliline koştum ama negatif eve ağlayarak gelmiştim ve adet olmuştum ilk defa gecikmişti ama ertesi ay hamile kaldım arkadaşım demişti vücut kendini böyle hamileliğe hazırlıyor 3 gün 5 gün gecike gecike bir gün hamile kalacaksın demişti eğer teori doğruysa kasımda hamileyim çünkü kasımda aşk başkadır değil mi canlar
Benimde hep 5 gün 7 gün gecikir bazen 4 5 gün oncedende gelir 3 ay ustste 30 . Gün oluyordu 5 gün geçiyo du tam sevinmisken hamileyim diye testler negatif çıkardı 3 ay 5 gün sonra adet olurdum yani 35 güne denk gelrdi ama şimdi 27 günde 1 25 28 öyle öyle değişiyo bu ayda 20 gun gegikme ile adet oldum r

Kızlar listemizin son hali bu. Bat tarihi boş olanlar dönüş yapabilir mi :)

:anneadayı:Hamile Annelerimiz...:anneadayı:
S sarikirmizim :emir_bebek:
@meltem151515515 : :emir_bebek:
P PrensAnnesi89 : :emir_bebek:

:KK200:Sevgili Anne adaylarımız :KK200:

@ahminelask : BAT 23 Ekim
@gcm19944 :31 Ekim
@rachelgreen : 10 Kasım
@GaSeLLe : 13 kasım
@Elmira2017 13 Kasım
@gulsahctl : 14 Kasım
emi01 emi01 : 16 kasım
@yazgelini : 16 Kasım
@KumraL_KrakeR 23 Kasım

Incitanesi35 Incitanesi35 :
Dea_Tacita15 Dea_Tacita15 :

plojovic plojovic :
@reklam
Canım dün evde yaptım idrarda da çıktı bu gün kan verdim sabaha çıkar sonuç sabırsızlanıyorum hala inanamıyorum şaka gibi geliyor :KK48: Rabbim tüm isteyen arkadaşlara da nasip etsin hayırlısıyla inşaallah :dua:

Canım dün evde yaptım idrarda da çıktı bu gün kan verdim sabaha çıkar sonuç sabırsızlanıyorum hala inanamıyorum şaka gibi geliyor :KK48: Rabbim tüm isteyen arkadaşlara da nasip etsin hayırlısıyla inşaallah :dua:

Internetten bak canim sabaha kalmaz :)))

Merhaba kızlaaar bir oğlum var kasım ayında denemelere başlıyorum çok heycanlıyım çocuklarınız kaç yasında oğlum suAn 18 aylık 19 aylık olduğunda çalışmalara baslayacagım sizce yas aralıgı nasıl olmalı
Hadi hayırlısı canım inşallah tez zamanda tutturursun :)
Yaş aralığı iyi bence canım ne erken ne geç tam arkadaş olcak yaştalar :)
Eger 15 ekimi yumurtlama değilde normal adet döngüsü sayarsak 8 kasim bat
Tamamdır canım ekliyorum:)
Merhaba canlarim benim bat bugun 2 gun once yaptim test negatifti bugun bakalim gelcekmi adet bilmiorum ama ara ara sol kasigima sanci grio bianda 10 sn gln suruo gecio yine bi test yapmak istiorum ama cok korkuorum yine negtif cikmasina neyapmaliyim sizce kizlar:KK43:(
İnşallah vardır gebelik canım bata az kalmış dayanabiliyorsan dayan canım ya da evde fazlaca varsa yap testini :)
Sonuçları aldım sonuç yine 1.20 gebelik kesin yok kısmet artık 7 gün gecikmenin bedeli bu olmamalıydı yaa neyse darısı diğer aya sizden güzel haberler alırız inş
Hayırlısı olsun canım inşallah bundan sonrası için iyi haberler alırız :KK43:
CNm adet oldum 29 ekimde kuzum yaz benide yazzz E Esra_Babies
Tamamdır canım kasım batın ne peki :)
Benim ilk hamileliğimde de öyle olmuştu hamile kalmadan önceki ay 5 gün geçmişti kesin hamileyim diye hastaneye kan tahliline koştum ama negatif eve ağlayarak gelmiştim ve adet olmuştum ilk defa gecikmişti ama ertesi ay hamile kaldım arkadaşım demişti vücut kendini böyle hamileliğe hazırlıyor 3 gün 5 gün gecike gecike bir gün hamile kalacaksın demişti eğer teori doğruysa kasımda hamileyim çünkü kasımda aşk başkadır değil mi canlar
Bende Kasım ayından cok umutluyum inşallah hepimize ugurlu gelir:KK66:)))
Seni zaten hamile diye belirtmişim canım hadi bakalım hayırlı ugurlu olsun inşallah kan testindende güzel sonuçlarla dönersin :))

Hadi hayırlısı canım inşallah tez zamanda tutturursun :)
Yaş aralığı iyi bence canım ne erken ne geç tam arkadaş olcak yaştalar :)

Tamamdır canım ekliyorum:)

İnşallah vardır gebelik canım bata az kalmış dayanabiliyorsan dayan canım ya da evde fazlaca varsa yap testini :)

Hayırlısı olsun canım inşallah bundan sonrası için iyi haberler alırız :KK43:

Tamamdır canım kasım batın ne peki :)

Bende Kasım ayından cok umutluyum inşallah hepimize ugurlu gelir:KK66:)))

Seni zaten hamile diye belirtmişim canım hadi bakalım hayırlı ugurlu olsun inşallah kan testindende güzel sonuçlarla dönersin :))
Kuzum 29 kasım bakalım gelmez inşallah yumurtlama takibindeydin suan 10 gü sonra gidicem bakicak yumurtlamaya

Bende bugün ovulasyon testine başladım. Soğan kürüde yapmak istiyorum ama zararı olur mu bilmem. Kist yok demisti en son doktor.yinede denesem mi :110:
Ama bu ay belirti dinlemicem kararlıyım :63:

Kızlar listemizin son hali bu. Bat tarihi boş olanlar dönüş yapabilir mi :)
Hani ben yokum amaa:mad:
:anneadayı:Hamile Annelerimiz...:anneadayı:
S sarikirmizim :emir_bebek:
@meltem151515515 : :emir_bebek:
P PrensAnnesi89 : :emir_bebek:

:KK200:Sevgili Anne adaylarımız :KK200:

@ahminelask : BAT 23 Ekim
@gcm19944 :31 Ekim
@rachelgreen : 10 Kasım
@GaSeLLe : 13 kasım
@Elmira2017 13 Kasım
@gulsahctl : 14 Kasım
emi01 emi01 : 16 kasım
@yazgelini : 16 Kasım
@KumraL_KrakeR 23 Kasım

Incitanesi35 Incitanesi35 :
Dea_Tacita15 Dea_Tacita15 :

plojovic plojovic :
@reklam

Bende bugün ovulasyon testine başladım. Soğan kürüde yapmak istiyorum ama zararı olur mu bilmem. Kist yok demisti en son doktor.yinede denesem mi :110:
Ama bu ay belirti dinlemicem kararlıyım :63:
Başla canım inşallah işe yarar :) bende doktora gitcem adetin 3 gunu ama kararsızım cunku direk iğne isticem verirmi bilmiyorum vermezse boşa gitmiş olcam :)) tahlildi oydu buydu hiç uğraşasım yok :) alanında uzman bi doktormuş ondan heves ettim :))

Mrb arkadaslar bende geldim bat 10 kasım bakalim hayirli haberler aliriz insallah benimde 1 kizim var var 2 bucuk yaşında bir kardesi olsun istiyorum insallah bu ay olur rabbim isteyen herkeze nasip eder insallah
Merhaba canım :) Allah bağışlasın kızını canım :) inşallah sana da nasip olur tez zamanda :))

kizlar size bir sorum olacak, ben suan 5 haftalik hamileyim insallah ama nedense karnimda sertlesme kasilmalar var. Normalde doguma yakin olan kasilmalar bende simdiden var. Bunu onceki hamileliklerinde bu kadar erken yasamis biri var mi aranizda. Korkuyorum acikcasi, doktora gitme gibi bir luksumde yok cunku yurtdisindayim 8 haftayi beklemem lazim

X