- 16 Eylül 2017
- 1.180
- 788
- 34
- Konu Sahibi Esra_Babies
Öyle mi dersin :)) ama ailem yanımda değillerValla yaş araligi gayet iyi cunku hamileydim dogurdum doguruyom derken zaten 9 ayda ordan ekle bence cok guzel bir zaman
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyle mi dersin :)) ama ailem yanımda değillerValla yaş araligi gayet iyi cunku hamileydim dogurdum doguruyom derken zaten 9 ayda ordan ekle bence cok guzel bir zaman
Merak etme sen halledersin benimde ailem yanimda degil ve biri 7 digeri 1 yasinda iki cocugum var zamanda oyle cabuk geciyorki durun yapmayin ay altina yapti ayyy dustu derken buyuyorlarÖyle mi dersin :)) ama ailem yanımda değiller
En sevimsiz donem. Nefret ediyorum belirsizlikten yoksada adet gelsin hemenGünaydin kızlar.beklemek ve belirsizlik kadar kötü bişey yok 6 gün geçti gelen giden yok.test yaptim bu sabah yine negatif sizler nasilsiniz
Aynen öyle.yaşamadiğim şeyleri yaşiyorum.buda çok kötü bişey yumurtlama kanamasi dedi doktor ama niye hala olmadim. olmadiysam niye testler negatif çıkıyo offf offf kafamda deli sorular.En sevimsiz donem. Nefret ediyorum belirsizlikten yoksada adet gelsin hemen
Canım bende aynı dertteyim 2gün geçince test yaptım betahcg 1.20 1hafta oldu bugün tekrar yaptıralım dedi bir ilaç vericem gebelik varsa sağlam tutunur geç döllenöe olabilir yoksa adet görmeni sağlar dedi meraktan çıldırıyorum 1 saat sonra çıkacak sonuçAynen öyle.yaşamadiğim şeyleri yaşiyorum.buda çok kötü bişey yumurtlama kanamasi dedi doktor ama niye hala olmadim. olmadiysam niye testler negatif çıkıyo offf offf kafamda deli sorular.
Hadi hayirli haberler al insallahCanım bende aynı dertteyim 2gün geçince test yaptım betahcg 1.20 1hafta oldu bugün tekrar yaptıralım dedi bir ilaç vericem gebelik varsa sağlam tutunur geç döllenöe olabilir yoksa adet görmeni sağlar dedi meraktan çıldırıyorum 1 saat sonra çıkacak sonuç
Stresten bence hepsi duzen muzen kalmadiAynen öyle.yaşamadiğim şeyleri yaşiyorum.buda çok kötü bişey yumurtlama kanamasi dedi doktor ama niye hala olmadim. olmadiysam niye testler negatif çıkıyo offf offf kafamda deli sorular.
Sonuçları aldım sonuç yine 1.20 gebelik kesin yok kısmet artık 7 gün gecikmenin bedeli bu olmamalıydı yaa neyse darısı diğer aya sizden güzel haberler alırız inşStresten bence hepsi duzen muzen kalmadi
Inşallah canim hayirli haberler getirirsin.Canım bende aynı dertteyim 2gün geçince test yaptım betahcg 1.20 1hafta oldu bugün tekrar yaptıralım dedi bir ilaç vericem gebelik varsa sağlam tutunur geç döllenöe olabilir yoksa adet görmeni sağlar dedi meraktan çıldırıyorum 1 saat sonra çıkacak sonuç
Üzüldüm canim ya ben evde kendim yaptim hep negatif yumurtlama sıvısı 26 sına kadar vardi geç döllenme olabilir eğer 23 gibi çatladiysa diye düşünüyorum ondan az daha bekliycem hayirlisi hepimiz için canim.rabbim tez zamanda hepimize nasip eder inşallah .Sonuçları aldım sonuç yine 1.20 gebelik kesin yok kısmet artık 7 gün gecikmenin bedeli bu olmamalıydı yaa neyse darısı diğer aya sizden güzel haberler alırız inş
Hayirlisi olsun canim artik teselliler bos biliyorum. Rabbim en kisa zamanda hepimize nasip etsin yeniden anne olmayiSonuçları aldım sonuç yine 1.20 gebelik kesin yok kısmet artık 7 gün gecikmenin bedeli bu olmamalıydı yaa neyse darısı diğer aya sizden güzel haberler alırız inş
Kızlar listemizin son hali bu. Bat tarihi boş olanlar dönüş yapabilir mi :)
Hamile Annelerimiz...
@sarikirmizim
@meltem151515515 :
@PrensAnnesi89 :
Sevgili Anne adaylarımız
A ahminelask : BAT 23 Ekim
@gcm19944 :31 Ekim
@rachelgreen : 10 Kasım
@GaSeLLe : 13 kasım
@Elmira2017 13 Kasım
G gulsahctl : 14 Kasım
@emi01 : 16 kasım
@yazgelini : 16 Kasım
@KumraL_KrakeR 23 Kasım
Incitanesi35 :
@Dea_Tacita15 :
plojovic :
@reklam
Merhaba kızlaaar bir oğlum var kasım ayında denemelere başlıyorum çok heycanlıyım çocuklarınız kaç yasında oğlum suAn 18 aylık 19 aylık olduğunda çalışmalara baslayacagım sizce yas aralıgı nasıl olmalı
Aynen öyle.yaşamadiğim şeyleri yaşiyorum.buda çok kötü bişey yumurtlama kanamasi dedi doktor ama niye hala olmadim. olmadiysam niye testler negatif çıkıyo offf offf kafamda deli sorular.
Canim benim bat belli degil malesef.
En son 5 Agustosta olmustum sonrasi uzun ve uzucu bi surecti.
Yeni ve normal regli bekliyorum bu hafta :) kontrolum var.
Aralil icin izin cikarsa doktordan Aralikta baslayacak nasipse calismalar :)
Sen daha iyisini yapana kadar yine en iyisi seninki :)))))))
Ben her yas araliginin kendine ozgu zorluklari kolayliklari oldugunu dusunuyorum.
Istemek onemli.
Kanda mi negatif cikti
Hayır canim evde yaptim.doktor normal olman gereken zamanda adet olacaksın dedi ama olmadim.6 gün geçti.o günlerde yumurtlama sıvım devam ediyordu.o nedenle bekliyorum bi kaç gün daha olmazsam kan tahliline gidicemCanim benim bat belli degil malesef.
En son 5 Agustosta olmustum sonrasi uzun ve uzucu bi surecti.
Yeni ve normal regli bekliyorum bu hafta :) kontrolum var.
Aralil icin izin cikarsa doktordan Aralikta baslayacak nasipse calismalar :)
Sen daha iyisini yapana kadar yine en iyisi seninki :)))))))
Ben her yas araliginin kendine ozgu zorluklari kolayliklari oldugunu dusunuyorum.
Istemek onemli.
Kanda mi negatif cikti
Hayır canim evde yaptim.doktor normal olman gereken zamanda adet olacaksın dedi ama olmadim.6 gün geçti.o günlerde yumurtlama sıvım devam ediyordu.o nedenle bekliyorum bi kaç gün daha olmazsam kan tahliline gidicem
Benim ilk hamileliğimde de öyle olmuştu hamile kalmadan önceki ay 5 gün geçmişti kesin hamileyim diye hastaneye kan tahliline koştum ama negatif eve ağlayarak gelmiştim ve adet olmuştum ilk defa gecikmişti ama ertesi ay hamile kaldım arkadaşım demişti vücut kendini böyle hamileliğe hazırlıyor 3 gün 5 gün gecike gecike bir gün hamile kalacaksın demişti eğer teori doğruysa kasımda hamileyim çünkü kasımda aşk başkadır değil mi canlarKızlar yoldayım eve geçince müsait olunca msjlarınıza döncem ama adeti gecikipte hamile olmayanlar için teselli olur mu bilmem ama adet gecikmesi vucudun kendini hamileliğe hazırlamasıymış. O konuyu buldum isteyen bi okusun yazışmaları.
https://www.kadinlarkulubu.com/archive/t-496550.html