- Konu Sahibi Esra_Babies
Oooo süpermiş demekki hamileler kısmına terfi etmen yakındır test yapmısmıydinBAT ı geçip hala adet bekleyen de bir benim galiba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oooo süpermiş demekki hamileler kısmına terfi etmen yakındır test yapmısmıydinBAT ı geçip hala adet bekleyen de bir benim galiba
Aynen canım ayaklarının tozuyla gelip müjdeli haberi verdiler :) inşallah bizede bulaştırırlar bereketlerini :)))Topik yaramis simdiden hamisler var :) ben hala ilk siradayim insallah hamisler listesine terfi ederim. Yumurtlamam bitti artik bekleme zamani zaman gecerse tabi :)
Merhaba canım hoşgeldin aramıza :)Merhaba kızlar bende geldim:) E Esra_Babies tatlım bbenide ekler misin rica etsem bat 13 Kasım yaşım 35 3. bebeği istiyorum biri 4.5 diğeri 2,5 yaşında bir oğlum ve kızım var Allahım hepimizin gönlüne göre versin :) Benim ilk 10 yıl sebepsiz infertiliteden çocuğum olmadı 10. yılda 3. tüp bebeğe gidecekken kızım oldu kızım 15 aylıkkemde oğluma hamile kaldım kendiliğinden:))
Allah seni etmeye güldüm resmen o zaman burasıda mudurnu yumurtlama tesisleri olsun inşallah hepimize nasip olurda burdanda anneler sayfasına terfi ederiz hep beraber kader arkadası olarak :))Kızlar söyke bir listeye baktimda bat yaklasıyor ve yine baktimda resmen yumurtlama haftasi gibiyiz hemen hemen hepimizin bu hafta yumurtlama haftası kendimi tavuk gibi hissettim bian
İnşallah senden umutluyuz canım iyi haberlerle gelceksin inşallah doktordan :)))BAT ı geçip hala adet bekleyen de bir benim galiba
Kizlar merhaba bende varim bat 23 kasim
5 yasinda oglum var kardes zamani geldide geciyor bile babamz yeni ikna olduda
Zaten hep bu babalar yüzünden ikna edene kadar uğraş dur zaman geçiyor yapıvercen arka arkaya sanki 9 ay taşıyan emziren onlar
Aynen kuzum insallah. Senin yumurtlama bittimi ne durumdasinAynen canım ayaklarının tozuyla gelip müjdeli haberi verdiler :) inşallah bizede bulaştırırlar bereketlerini :)))
En zor ve meraklı bekleyişin başlamış canım hadi hayırlısı inşallah:))))
Ben istanbuldayım canım :) aslen sinopluyum :))Kizlar ya merak ettim nerelerdensiniz nerde oturuyorsunuz ben aslen izmirliyim ama gaziantepdeyim suan
Ben bu ayı boş gectim canım bilerek :) 7kasımda adet olcam kısmetse ondan sonra doktora gidicem yumurta takibi için kısmetse iğne isticem bakalım yapcakmı :)Aynen kuzum insallah. Senin yumurtlama bittimi ne durumdasin
Resmen tesis gibiyiz canım ya bakiyorum arkadaslarada yumurtladim yumurtlamak üzereyim tadindalar ki bende zaten oyleyim ve hicde anlamam aslinda takipde edemem ama bakalim bi uygulama yukledim orda tarih vermis bak bugun mutlu gunun demis artik oyle biliyorum ve hepbirlikde terfi etmeyi bekliyorum[/QUOTE]Allah seni etmeye güldüm resmen o zaman burasıda mudurnu yumurtlama tesisleri olsun inşallah hepimize nasip olurda burdanda anneler sayfasına terfi ederiz hep beraber kader arkadası olarak :))
İnsallah canim. Hem dinlenmis olursun. Banada rahim filmi onerdi drum. Ayni zamanda femara kullanalim dedi bakalim iki uc ay dogal takilio olmazsa onun dedigini yapicamBen bu ayı boş gectim canım bilerek :) 7kasımda adet olcam kısmetse ondan sonra doktora gidicem yumurta takibi için kısmetse iğne isticem bakalım yapcakmı :)
Ciddimi bende gaziantepteyim memleketin hemdeKizlar ya merak ettim nerelerdensiniz nerde oturuyorsunuz ben aslen izmirliyim ama gaziantepdeyim suan
Evet 4 yıl oldu buraya geleli canim onceden mardindeydik sende yari hemserim sayilirsin cunku esim antepliCiddimi bende gaziantepteyim memleketin hemde
Evet 4 yıl oldu buraya geleli canim onceden mardindeydik sende yari hemserim sayilirsin cunku esim antepli[/QUO
Iyi canım zorluk çekmemizindir. Doktor kime gidiyorsun
Aynen canım heray heray dejavu gibi kabus gunler :) şu kazayla hamile kalanlara nasıl özeniyorum anlatamamİnsallah canim. Hem dinlenmis olursun. Banada rahim filmi onerdi drum. Ayni zamanda femara kullanalim dedi bakalim iki uc ay dogal takilio olmazsa onun dedigini yapicam
İnsallah canim ya. Hic mudahele edesim yok. İnsallah kendiliginden gelir kuzularimizAynen canım heray heray dejavu gibi kabus gunler :) şu kazayla hamile kalanlara nasıl özeniyorum anlatamam
Sende inşallah bu ay hamile kalırsında onlara gerek kalmaz:)
Ben o hastaneyi beğenmiyorum o yuzden gitmiyorumValla hatem hastanesinde yilmaz gencoya gittim ben kizimi orda dogum yaptim cok iyi bir doktor arkadas gibi tavsiye ederim
Sen hangisine gidiyorsunBen o hastaneyi beğenmiyorum o yuzden gitmiyorum