Gebeliğe Hazırlık Haydi kızlar ! Şimdi Çoçuklarımıza Kardeş Zamanı :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Topik yaramis simdiden hamisler var :) ben hala ilk siradayim insallah hamisler listesine terfi ederim. Yumurtlamam bitti artik bekleme zamani zaman gecerse tabi :)
Aynen canım ayaklarının tozuyla gelip müjdeli haberi verdiler :) inşallah bizede bulaştırırlar bereketlerini :)))
En zor ve meraklı bekleyişin başlamış canım hadi hayırlısı inşallah:))))

Merhaba kızlar bende geldim:) E Esra_Babies tatlım bbenide ekler misin rica etsem bat 13 Kasım yaşım 35 3. bebeği istiyorum biri 4.5 diğeri 2,5 yaşında bir oğlum ve kızım var Allahım hepimizin gönlüne göre versin :) Benim ilk 10 yıl sebepsiz infertiliteden çocuğum olmadı 10. yılda 3. tüp bebeğe gidecekken kızım oldu kızım 15 aylıkkemde oğluma hamile kaldım kendiliğinden:))
Merhaba canım hoşgeldin aramıza :)
Allah bağışlasın cocuklarını :)
Rabbim inşallah 3.cüyüde nasip eder :)))

Kızlar söyke bir listeye baktimda bat yaklasıyor ve yine baktimda resmen yumurtlama haftasi gibiyiz hemen hemen hepimizin bu hafta yumurtlama haftası kendimi tavuk gibi hissettim bian
Allah seni etmeye güldüm resmen :KK70: o zaman burasıda mudurnu yumurtlama tesisleri olsun :KK70: inşallah hepimize nasip olurda burdanda anneler sayfasına terfi ederiz hep beraber kader arkadası olarak :))

Allah seni etmeye güldüm resmen :KK70: o zaman burasıda mudurnu yumurtlama tesisleri olsun :KK70: inşallah hepimize nasip olurda burdanda anneler sayfasına terfi ederiz hep beraber kader arkadası olarak :))[/QUOTE]
Resmen tesis gibiyiz canım ya bakiyorum arkadaslarada yumurtladim yumurtlamak üzereyim tadindalar ki bende zaten oyleyim ve hicde anlamam aslinda takipde edemem ama bakalim bi uygulama yukledim orda tarih vermis bak bugun mutlu gunun demis artik oyle biliyorum ve hepbirlikde terfi etmeyi bekliyorum

BAT ı geçip hala adet bekleyen de bir benim galiba
İnşallah senden umutluyuz canım iyi haberlerle gelceksin inşallah doktordan :)))
Kizlar merhaba bende varim bat 23 kasim
5 yasinda oglum var kardes zamani geldide geciyor bile babamz yeni ikna olduda :KK60:

Zaten hep bu babalar yüzünden ikna edene kadar uğraş dur zaman geçiyor yapıvercen arka arkaya sanki 9 ay taşıyan emziren onlar

Kızlar deşmeyin yaramı :KK70: bizim babamızda sanki 10 cocuk doğurcakmışım gibi bi plan bi program içinde kredi vade bitime erteletiyor habire sanki kredi dediği şeyin yenisi çekilmiyormuş gibi mübarek azalmıyor artıyorlar sanki bana inat :))) ilk karar verdiğimiz oğlum 1 yaşındaydı o sene erteletti bi sonraki seneye, cocuk 2 yaşına geldi, şimdide yaza ertelemeye çalışıyor cocuk gelcek 3 yaşına o arada hamile kalcam doğdu felan derken cocuk gelcek 4 yaşına :)))) Oysaki bi oncekinden kullanacağım çok şey var beşikti arabasaydı kıyafetiydi derken boşa plan yapıyor ama nese hepsi aynıymış meğer :))

Allah seni etmeye güldüm resmen :KK70: o zaman burasıda mudurnu yumurtlama tesisleri olsun :KK70: inşallah hepimize nasip olurda burdanda anneler sayfasına terfi ederiz hep beraber kader arkadası olarak :))
Resmen tesis gibiyiz canım ya bakiyorum arkadaslarada yumurtladim yumurtlamak üzereyim tadindalar ki bende zaten oyleyim ve hicde anlamam aslinda takipde edemem ama bakalim bi uygulama yukledim orda tarih vermis bak bugun mutlu gunun demis artik oyle biliyorum ve hepbirlikde terfi etmeyi bekliyorum[/QUOTE]
Flo diye bi uygulama var canım ovulasyon testiyle bi tek o aynı gunu gosterdi :) inşallah tutturursun bugunlerde canım :))

Ben bu ayı boş gectim canım bilerek :) 7kasımda adet olcam kısmetse ondan sonra doktora gidicem yumurta takibi için kısmetse iğne isticem bakalım yapcakmı :)
İnsallah canim. Hem dinlenmis olursun. Banada rahim filmi onerdi drum. Ayni zamanda femara kullanalim dedi bakalim iki uc ay dogal takilio olmazsa onun dedigini yapicam

İnsallah canim. Hem dinlenmis olursun. Banada rahim filmi onerdi drum. Ayni zamanda femara kullanalim dedi bakalim iki uc ay dogal takilio olmazsa onun dedigini yapicam
Aynen canım heray heray dejavu gibi kabus gunler :) şu kazayla hamile kalanlara nasıl özeniyorum anlatamam :KK70:
Sende inşallah bu ay hamile kalırsında onlara gerek kalmaz:)

Valla hatem hastanesinde yilmaz gencoya gittim ben kizimi orda dogum yaptim cok iyi bir doktor arkadas gibi tavsiye ederim

X