- Konu Sahibi Esra_Babies
Insallah cnm cok sağolMerhaba canım :) Allah bağışlasın kızını canım :) inşallah sana da nasip olur tez zamanda :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insallah cnm cok sağolMerhaba canım :) Allah bağışlasın kızını canım :) inşallah sana da nasip olur tez zamanda :))
Cok doğal şeyler canım gecici bi durum akışına bırak. Gazdan dolayı olabilir bu haftalarda kabızlık ve gaz sorunu oluyor cunku canım istersen bi soda felan içkizlar size bir sorum olacak, ben suan 5 haftalik hamileyim insallah ama nedense karnimda sertlesme kasilmalar var. Normalde doguma yakin olan kasilmalar bende simdiden var. Bunu onceki hamileliklerinde bu kadar erken yasamis biri var mi aranizda. Korkuyorum acikcasi, doktora gitme gibi bir luksumde yok cunku yurtdisindayim 8 haftayi beklemem lazim
Mrh canım aramıza hoşgeldin :) Allah bağışlasın kızını inşallah:) kızın baya nazlı cıkmış inşallah ikincisi erkektir ve hemencecik gelir vaktiyle)Merhaba kızlar benimde bi kızım 2 yaşında.kardeş istiyoruz kısmetse bakalım bu ilk ayımız ilkini bi buçuk yıl beklemiştim bu inşallah çok bekletmez
Bat 4 kasım
Cok doğal şeyler canım gecici bi durum akışına bırak. Gazdan dolayı olabilir bu haftalarda kabızlık ve gaz sorunu oluyor cunku canım istersen bi soda felan iç
Kafan karışmasın canım koyu cıkıyor evet dediğin gibi hamilelelerin :) başkalarından da duymuştuminsallah canim ayrica bir arkadas rica etmisti hamileyken ovulasyon testi yaparmisin ne cikicak bakarmisin diye ve bende kopkoyu cikti. Kafam karisti hamileyken acaba lh deregeride mi yukseliyor
Kafan karışmasın canım koyu cıkıyor evet dediğin gibi hamilelelerin :) başkalarından da duymuştum
Ay kendimi gördüm bi an :)) bende oğluma hamileyken bi kere hareket etmemişti uzun süre. Korkudan elim ayağıma dolanmıştı sonra aynı durumu bi kaç kez yaşayınca normal bişey olduğunu anlamıştım :) maalesef biz anneler biraz evhamlı oluyoruz cocuklarımız için ama herşey normal merak etme daha erken iştahın artması için bence ve de gögüslerinde son aylarda şişmeye acımaya başlıcak ki zaten yaşamışsın daha önce biliyosundur :)ay icimi rahatlattin valla. resmen korkuyordum acaba yolunda gitmiyen birseyler mi var diye. cunku bulantim falan yok kizimda asiri sekilde bulantim vardi ama simdi birsey hissetmiyorum. Goguslerimdeki hassasiyet biraz azaldi o deli gibi yemek yememde azaldi. Suphelenmeye baslamistim o yuzden tekrar hamilelik testi yaptim acaba bir sorun mu var diye allaha sukur koyu cikti degerim mutlu oldum. Demeki hcg degerim yukseliyor degil mi.
CAnımm çok teşekkür ederim amin hepimizinkini yaa amin inşallaaahh hayırlısyla bi erkek bebek süper olurrrMrh canım aramıza hoşgeldin :) Allah bağışlasın kızını inşallah:) kızın baya nazlı cıkmış inşallah ikincisi erkektir ve hemencecik gelir vaktiyle)
Canım ben kızıma hamileyken sabahları karnım semsert olurdu 7 8 haftalıkken bile böle bi yumru gibi sertleşir kasılırdı gün içinde daha normale dönerdi..hamileliğimin sonuna kadar da karnımda hep sertleşme yaşadım bi sorun olmadı çok şükürkizlar size bir sorum olacak, ben suan 5 haftalik hamileyim insallah ama nedense karnimda sertlesme kasilmalar var. Normalde doguma yakin olan kasilmalar bende simdiden var. Bunu onceki hamileliklerinde bu kadar erken yasamis biri var mi aranizda. Korkuyorum acikcasi, doktora gitme gibi bir luksumde yok cunku yurtdisindayim 8 haftayi beklemem lazim
Ben kullanıyorum. Bisey mi soracaktınız?Ovulasyon testi kullanan var mı?
Amin canimMerhaba bende 2. Çocuğu düşünüyorum
Bi kızım var yaklaşık 6/7 aydır deniyoruz
Allah hepimize nasip etsin inş
Evet ben olabilirim canım yazmıştım ama arada kaynamış olabilir 1 hafta sonra tekrar yaptırdığım test aynı 1.20 çıktı negatif 7_8 gün geçmişti doktor progestron verdi gebelik varsa tutunur yoksa adet olmanı sağlar dedi 2 gündür içiyorum tık yok gebelik kesin yok eminin çünkü şüpheli ilişkiden 10 gün sonra tekrarlandı geç döllenme ihtimaline karşın ama değer aynı adetimi bekliyorum kısmet değilmişA ahminelask seni mi diyor acaba canım :)
2. Çizgi koyulaşmadan silikleşti de ne demek acaba onu soracaktım?Ben kullanıyorum. Bisey mi soracaktınız?
Hiç başıma gelmedi valla. Silikten koyuya doğru gider hep. Yinede yapmaya devam edin siz. Koyulaşır bence2. Çizgi koyulaşmadan silikleşti de ne demek acaba onu soracaktım?
Bugun aksam evde test yaptim çok silik ikinci çizgi çıktı. Bi kac gün sonra yine yapcam koyulasirsa kan testi yapcam hayırlısı olsun ins. Geçen ayki düşükten sonra teselli olacak☺Mrh canım. Cok geçmiş olsun inşallah tez zamanda tekrarı nasip olur:) inşallah hamilelik vardır haberdar et bizi mutlaka :)