Gebeliğe Hazırlık Haydi kızlar ! Şimdi Çoçuklarımıza Kardeş Zamanı :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar herkese günaydın valla ben hala kırmızıları görmedim 1 hafta geçti idrar testi yaptım dün negatif geö döllenme ümidi hala var içimde kan testini tekrarlıcam haftaiçi bakalım kısmet
Gunaydın canım, en kötü durumlardan biri bu maalesef belirsizlik insanı yiyip bitiriyor :KK43: inşallah vardırda beklediğine değer canım...

Aynen canım Rabbim zamanınıda yerinide biliyor gerçekten hiç o konulara takılma :) ne zaman gitceksin tekrar teste :)

Evet canım verecek Rabbim kolaylığını inşaallah :) burada salı perşembe yapılıyor ASM de tahlil salı günü yaptıracağım inşaallah hayırlı haberle dönerim size:) o günde regl olmam gerekiyor bakalım kısmet :KK66:

Gunaydın canım, en kötü durumlardan biri bu maalesef belirsizlik insanı yiyip bitiriyor :KK43: inşallah vardırda beklediğine değer canım...
Valla yoksa çok şaşırırım çünkü daha önce hiç gecikme olmadı günü gününe olurdum artık haftaiçi belli olur varsa var yoksa yok çalışmalara kaldığı yerden devam benim kız da seneye 1.sınıfa başlayacak belki Allah ondan geciktiriyot dayanamam diye üstelik çalışıyorum da neyse hayırlısı Rabbim önce ilk bebeği isteyenlere versin biz anneliği tattık çok şükür onların hasreti bitsin

Valla yoksa çok şaşırırım çünkü daha önce hiç gecikme olmadı günü gününe olurdum artık haftaiçi belli olur varsa var yoksa yok çalışmalara kaldığı yerden devam benim kız da seneye 1.sınıfa başlayacak belki Allah ondan geciktiriyot dayanamam diye üstelik çalışıyorum da neyse hayırlısı Rabbim önce ilk bebeği isteyenlere versin biz anneliği tattık çok şükür onların hasreti bitsin

Bende aynı durumdayım canım beta hCg 7.49 çıktı salı tekrar kan vericem ve benimde oğlum eylülde 1 e başlayacak Rabbim hayırlısını nasip etsin inşaallah haberdar et bizleri de :KK54:

Bende aynı durumdayım canım beta hCg 7.49 çıktı salı tekrar kan vericem ve benimde oğlum eylülde 1 e başlayacak Rabbim hayırlısını nasip etsin inşaallah haberdar et bizleri de :KK54:
İnşallah canım Allah çocuklarımızın yüzüne baksın tez zamanda kardeşlerine kavuşsunlar sende mutlaka paylaş birbirimizi takip edelim hamileliği beraber geçirelim ama senin kesin var da benimki büyük bir muamma

Ben sabredemedim direk 3.ayımda doktora bi şekilde çatlatma iğnesi yaptırdım o şekilde hamile oldum o yüzden direk kan testi yaptırdım çünkü rüyamda görmüştüm kan testi yaptırıp pozitif oldugunu :) aa ne güzel cocuklar aynı yaştaymış :)) inşallah ikincilerde aynı yaşta olur :))

Bu arada yaşın kaçki canım :)

En yaşlı demeyelim lütfen 30 yaş ve devamı yaşlı sınıfında olmamalı zaten daha yeni yeni alışıyorum çok sinir bozucuymuş 30 yaş kelimesi :KK70:
Ben 33 yaşındayım. İkinci çocuk 35 e kalmasın dimi ama :)

Ben 33 yaşındayım. İkinci çocuk 35 e kalmasın dimi ama :)
Aynen canım yavas yavas enerjide azalıyor, dayanma gücüde :))) keşke daha erken evlenip 30umdan önce iki cocuğuda yapmış olsaydım diyorum ama imkanlar bu yaşı öngördü napalım :KK70:

Evet canım geç döllenme varsa 7.gunde belli oluyor seninde az kalmış hadi hayırlısı bakalım sonucu görsende rahatlasan bari :KK43:

Evet canım geç döllenme varsa 7.gunde belli oluyor seninde az kalmış hadi hayırlısı bakalım sonucu görsende rahatlasan bari :KK43:
Nette araştırıp duruyorum bir rahat dur sabret diyoruö yok anacım merak rahat bırakmıyor bazı makalelelerde 0_5 aralığı 3.hafta olarak değerlendiriyorlarmış laboratuar ın değeri ve cihazına göre değişiyormuş al işte bir ümitlenme sebebi pisikolocim böjuldu zaman geçsin adet olsam daha iyiydi hiç olmazsa kabullenirdim

Nette araştırıp duruyorum bir rahat dur sabret diyoruö yok anacım merak rahat bırakmıyor bazı makalelelerde 0_5 aralığı 3.hafta olarak değerlendiriyorlarmış laboratuar ın değeri ve cihazına göre değişiyormuş al işte bir ümitlenme sebebi pisikolocim böjuldu zaman geçsin adet olsam daha iyiydi hiç olmazsa kabullenirdim
Sen yinede doktora git canım eğer gebelik varsa bi ihtimal kist olabilir ya da adet söktürücü kullanman gerekebilir tabi en doğru kararı doktor verecektir :KK43:

Mrb kızlar bende 4 yasinda oğluma kardes isteyenlerdenim geçen ay düşük yaptım bugün adet gunum ama olmadım zaten düzensiz likte var hayırlısı bakalim
Mrh canım. Cok geçmiş olsun inşallah tez zamanda tekrarı nasip olur:) inşallah hamilelik vardır haberdar et bizi mutlaka :)

Sen yinede doktora git canım eğer gebelik varsa bi ihtimal kist olabilir ya da adet söktürücü kullanman gerekebilir tabi en doğru kararı doktor verecektir :KK43:
Geçen hafta kan testi için gittiğimde direk ultrasona aldı temiz kist miyom filan yok dedi ihtimal olsa söylerdi tek neden stres olabilir dedi bakalım çarşambaya hala adet olmazsa tekrar test yaptıracağım

Geçen hafta kan testi için gittiğimde direk ultrasona aldı temiz kist miyom filan yok dedi ihtimal olsa söylerdi tek neden stres olabilir dedi bakalım çarşambaya hala adet olmazsa tekrar test yaptıracağım
Hım iyi o zaman sevindim canım aman stresten olsun yeterki de başka bişey olmasın. İnşallah iyi bir sonuc cıkar bu beklemenin sonucunda :)

Topik yaramis simdiden hamisler var :) ben hala ilk siradayim insallah hamisler listesine terfi ederim. Yumurtlamam bitti artik bekleme zamani zaman gecerse tabi :)

Merhaba kızlar bende geldim:) E Esra_Babies tatlım bbenide ekler misin rica etsem bat 13 Kasım yaşım 35 3. bebeği istiyorum biri 4.5 diğeri 2,5 yaşında bir oğlum ve kızım var Allahım hepimizin gönlüne göre versin :) Benim ilk 10 yıl sebepsiz infertiliteden çocuğum olmadı 10. yılda 3. tüp bebeğe gidecekken kızım oldu kızım 15 aylıkkemde oğluma hamile kaldım kendiliğinden:))

Kızlar söyke bir listeye baktimda bat yaklasıyor ve yine baktimda resmen yumurtlama haftasi gibiyiz hemen hemen hepimizin bu hafta yumurtlama haftası kendimi tavuk gibi hissettim bian

X