Gebeliğe Hazırlık Haydi kızlar ! Şimdi Çoçuklarımıza Kardeş Zamanı :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam kızlar benimde 10 yaşinda oğlum var.bir kardeşi olsun çok istiyor.özellikle kiz kardeş.geçen sene ağustos ayinda boş gebelikten bir kürtajim var.bu arada en yaşliniz benim heralde 39 yasindayim
Selam canım. Allah bağışlasın grubun abisi olsun senin oğluşun :))) Allah gönlüne göre versin inşallah olur, benim halam menopoza girdikten sonra hamile kaldı kazayla 40 yaşından sonra torunuyla aynı yaşta kızı :) küçük teyze oldu yani tabi bizimde en küçük kuzenimiz

Selam kızlar benimde 10 yaşinda oğlum var.bir kardeşi olsun çok istiyor.özellikle kiz kardeş.geçen sene ağustos ayinda boş gebelikten bir kürtajim var.bu arada en yaşliniz benim heralde 39 yasindayim
Bu ayki adet tarihin ne bu arada yani halen olmadıysan en son adetinden sonra gelecek adet tarihin :)

Ben sabredemedim direk 3.ayımda doktora bi şekilde çatlatma iğnesi yaptırdım o şekilde hamile oldum o yüzden direk kan testi yaptırdım çünkü rüyamda görmüştüm kan testi yaptırıp pozitif oldugunu :) aa ne güzel cocuklar aynı yaştaymış :)) inşallah ikincilerde aynı yaşta olur :))

Bu arada yaşın kaçki canım :)
Bence bende olabilirim en yaslı yaş 33
En yaşlı demeyelim lütfen 30 yaş ve devamı yaşlı sınıfında olmamalı zaten daha yeni yeni alışıyorum çok sinir bozucuymuş 30 yaş kelimesi

Sağol canim rabbim herkezin evladini bağişlasin isteyen herkeze de nasip etsin.inşallah olur rabbim bizede nasip eder.

Bu ayki adet tarihin ne bu arada yani halen olmadıysan en son adetinden sonra gelecek adet tarihin :)
Canim bu ay ben baya katiştim.1 ekim enson adet tarihim.15 ekimde tekrar adet oldum.yani ben öyle saniyodum.doktora gittim zaten kürtajdan sonra olmadi diye gidecektim.meğer yumurtlama kanamasiymis.adet tarihinde yine olursun dedi.25 ekimdi fakat olmadim.bu sabah test yaptim ama negatifti beklemedeyim.

Aynen oyle iste en uzun ara bile 2 saatmis korusun denecekse.Iyi yapmis cocuklar simdi isteselerde yok,benimkide 2 yasina kadar emdi :)

Aa ne güzel tesadüf olmuş ne sevinmişsinizdir :)))) bende işyerimle anlaşamıyordum işten cıkmak istiyordum kendimi attırmaya çalıştım sonra tam işten çıkartacakları gün hamile olduğumu öğrendim işten çıkaramadılar :)))) hani derler ya bebek rızkıyla gelir diye yani bi gun önce cıksam hem hamile hem işsiz olcaktım :)))

Aynen oyle iste en uzun ara bile 2 saatmis korusun denecekse.Iyi yapmis cocuklar simdi isteselerde yok,benimkide 2 yasina kadar emdi :)
Ben duygusallıktan dolayı bıraktıramıyordum benle bağlarının kopmasına nasıl dayancam diyordum derken bi kaç gece üst üste beni cıldırttı gece kaç kez uyanıp emmek istedi bide sabah işe gidiyorum baktımki bu seferde ona karşı gerilmeye sinirlenmeye başladım, dedim onunla duygusal bağ kurcam derken bu sefer ona kızmaya başladım onu üzmeye başladım böyle emzirmenin kimseye faydası yok diyip kestim. Cunku bu sefer uykusuz kaldığım için onun başka isteklerine ayıracak gücüm vaktim kalmıyordu :/

Selam arkadaşlar benimde 5.5 yaşında bir oğlum var.Kardeş daşünüyoruz bat 31 Ekim geçen perşembe kan testi yaptırdım beta hCg 7.49 çıktı beklemedeyim yani ama sanırım yanlış bir zamanda olacak varsa.Doğum temmuzda ve oğlum eylülde 1. Sınıfa başlayacak

Allah rızkını daim etsin inşallah canım simdi yeni bebeklerimizi nasil ögrenicez bakalım

Bi sekilde birseyler sebep oluyor iste.
Cok zor oluyormus ama nasip ikincilere :)

Ee hayirli olsun diyelimmm :))))
Elbet kolayliklari zorluklari olacak canim.
Biraz karisik zaman cidden ama Allah yardim edecektir insallah

Bi sekilde birseyler sebep oluyor iste.
Cok zor oluyormus ama nasip ikincilere :)

Ee hayirli olsun diyelimmm :))))
Elbet kolayliklari zorluklari olacak canim.
Biraz karisik zaman cidden ama Allah yardım edecektir inşallah

Çok teşekkür ederim hayırlı olur inşaallah canım Evet ve oğlum ilk defa bu gece benden ayrı bi evde uyuyor çok bağlıyız o da bana bende ona.Doğacak olan bir şekilde bakılacak ama abiye yetememekten çokk korkuyorum Dediğin gibi Allah yardım edecektir inşaallah canım

Hep gordugumuze odaklaniyoruz insaniz.
Aslina bakarsan ikincilerede ilklere bakildigi gb bakilamayacak.
Yani birinin digerini hic etkilememesi mumkun degil sonucta.
Hani ilktede hep yetememek olur ya insanin aklinda.Belki de anneligin ilk sarti iste.Oyle dusunup hep cabalamak....

Sağol canim rabbim herkezin evladini bağişlasin isteyen herkeze de nasip etsin.inşallah olur rabbim bizede nasip eder.
Amin canım inşallah :)
Hadi hayırlısı o zaman canım inşallah vardır bebiş :)
Ooo ne güzel canımm hayırlı olsun kanda cıkmış bi kac gune artar inşallah, Allah yardım eder merak etme, benim yegenim bu sene okula basladı evde 9 aylık ve 3 yaşında 2 kardeşi var :)))) annemlerin kentsel dönüşüme girdi ablamın siteye taşındılar o destek oluyor şimdi ve maşallah 9 aylık olan herkeste duruyor ve annesini aramıyor :) bnm oğlum babasında bile durmazdı :) dağına göre duman işte :)
Allah rızkını daim etsin inşallah canım simdi yeni bebeklerimizi nasil ögrenicez bakalım
Amin canım cümlemizin inşallah :) en hayırlı onlarında haberlerini alıroz inşallah :)
Evet aynen öyle canım :) maalesef ikincilerin kaderi bu ilgi buyuk kardeşle ikiye bölünüyor mecburen :)

Kızlar herkese günaydın valla ben hala kırmızıları görmedim 1 hafta geçti idrar testi yaptım dün negatif geö döllenme ümidi hala var içimde kan testini tekrarlıcam haftaiçi bakalım kısmet

Ooo ne güzel canımm hayırlı olsun kanda cıkmış bi kac gune artar inşallah, Allah yardım eder merak etme, benim yegenim bu sene okula basladı evde 9 aylık ve 3 yaşında 2 kardeşi var :)))) annemlerin kentsel dönüşüme girdi ablamın siteye taşındılar o destek oluyor şimdi ve maşallah 9 aylık olan herkeste duruyor ve annesini aramıyor :) bnm oğlum babasında bile durmazdı :) dağına göre duman işte :)

Hayırlısı inşaallah canımm :) çok teşekkür ederim içimi ferahlattın gerçekten :) ilk göz ağrıları başka oluyor tabii o herşeyin farkındayken ilginin çoğunu bebeğe vermek tuhaf geliyor gerçekten.Rabbim veriyorsa vardır bunda da bir hayır sevgiler

Herşeyin ilki bambaşka canım söz konusu evlat olunca insanın en zayıf noktası tabi ilkinin de ikincisinin de sevgisi aynıdır eminim ama büyük herşeyin farkında ve hassas olacağı için ilginin sevginin fazla gösterilmesi gereken o olacak diye düşünüyorum yanlışta düşünüyor olabilirim tabi sevgiler

Yanlis degil bence de :) diyorum ya ilkleri gorduk biliyoruz zaaflari uzulecegi seyler vs hep :)
Anladiklari icin yara almasinlar diye dusunuyoruz belki de.
Bu durumda hic yasanilmamis bisy ve kendi icinde ogretecektir herseyi.

Aynen canım Rabbim zamanınıda yerinide biliyor gerçekten hiç o konulara takılma :) ne zaman gitceksin tekrar teste :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…