- 31 Temmuz 2014
- 3.786
- 4.273
-
- Konu Sahibi Esra_Babies
Selam canım. Allah bağışlasın grubun abisi olsun senin oğluşun :))) Allah gönlüne göre versin inşallah olur, benim halam menopoza girdikten sonra hamile kaldı kazayla 40 yaşından sonra torunuyla aynı yaşta kızı :) küçük teyze oldu yani tabi bizimde en küçük kuzenimizSelam kızlar benimde 10 yaşinda oğlum var.bir kardeşi olsun çok istiyor.özellikle kiz kardeş.geçen sene ağustos ayinda boş gebelikten bir kürtajim var.bu arada en yaşliniz benim heralde 39 yasindayim
Bu ayki adet tarihin ne bu arada yani halen olmadıysan en son adetinden sonra gelecek adet tarihin :)Selam kızlar benimde 10 yaşinda oğlum var.bir kardeşi olsun çok istiyor.özellikle kiz kardeş.geçen sene ağustos ayinda boş gebelikten bir kürtajim var.bu arada en yaşliniz benim heralde 39 yasindayim
Ben sabredemedim direk 3.ayımda doktora bi şekilde çatlatma iğnesi yaptırdım o şekilde hamile oldum o yüzden direk kan testi yaptırdım çünkü rüyamda görmüştüm kan testi yaptırıp pozitif oldugunu :) aa ne güzel cocuklar aynı yaştaymış :)) inşallah ikincilerde aynı yaşta olur :))Seninle aynıyım bende. Kan testiyle öğrenmiştim direk. Zaten ovulasyon nedir. Testi var mı çook sonra öğrendim. Çocuklarımızda aynı sene doğmuş. Bi farkımız benden küçüksün heralde. En yaşlı benim
En yaşlı demeyelim lütfen 30 yaş ve devamı yaşlı sınıfında olmamalı zaten daha yeni yeni alışıyorum çok sinir bozucuymuş 30 yaş kelimesiBence bende olabilirim en yaslı yaş 33
Sağol canim rabbim herkezin evladini bağişlasin isteyen herkeze de nasip etsin.inşallah olur rabbim bizede nasip eder.Selam canım. Allah bağışlasın grubun abisi olsun senin oğluşun :))) Allah gönlüne göre versin inşallah olur, benim halam menopoza girdikten sonra hamile kaldı kazayla 40 yaşından sonra torunuyla aynı yaşta kızı :) küçük teyze oldu yani tabi bizimde en küçük kuzenimiz
Canim bu ay ben baya katiştim.1 ekim enson adet tarihim.15 ekimde tekrar adet oldum.yani ben öyle saniyodum.doktora gittim zaten kürtajdan sonra olmadi diye gidecektim.meğer yumurtlama kanamasiymis.adet tarihinde yine olursun dedi.25 ekimdi fakat olmadim.bu sabah test yaptim ama negatifti beklemedeyim.Bu ayki adet tarihin ne bu arada yani halen olmadıysan en son adetinden sonra gelecek adet tarihin :)
Biz hiç saatli emziremedikki :))) uyuyodu uyanıyordu meme, iki dakka boş duruyordu üçüncü dakka meme, bildiğin tiryakiydi 2,5 yaşında bıraktırdım artık bi şekilde. Dediğin gibi arada denk gelirdi kesin kazayla :))))
Aa ne güzel tesadüf olmuş ne sevinmişsinizdir :)))) bende işyerimle anlaşamıyordum işten cıkmak istiyordum kendimi attırmaya çalıştım sonra tam işten çıkartacakları gün hamile olduğumu öğrendim işten çıkaramadılar :)))) hani derler ya bebek rızkıyla gelir diye yani bi gun önce cıksam hem hamile hem işsiz olcaktım :)))Benim ogrenisimde baya garipti ilk ay denemistik olmamosti 2. Ay yumurtlama gunu filan takip edip demedik bende 4 gun sonra erken gebelik testi yapmistim ve negatifdi doktora gittim gmuayene oncesi test cubugu verdiler tabi ben pek onemsemeden yaptim sonra ultrason icin odaya gectim bebek suaunuyoruz ama gecen ay ve bu ay olmadi dedim hemsirede zaten hazirmis hamilesinki demisti bende oylelikle ogrenmistim bu arada dip not erken gebelik testini yapmaninda gunu varmis bunu ogrendim 5 gunmüs
Ben duygusallıktan dolayı bıraktıramıyordum benle bağlarının kopmasına nasıl dayancam diyordum derken bi kaç gece üst üste beni cıldırttı gece kaç kez uyanıp emmek istedi bide sabah işe gidiyorum baktımki bu seferde ona karşı gerilmeye sinirlenmeye başladım, dedim onunla duygusal bağ kurcam derken bu sefer ona kızmaya başladım onu üzmeye başladım böyle emzirmenin kimseye faydası yok diyip kestim. Cunku bu sefer uykusuz kaldığım için onun başka isteklerine ayıracak gücüm vaktim kalmıyordu :/Aynen oyle iste en uzun ara bile 2 saatmis korusun denecekse.Iyi yapmis cocuklar simdi isteselerde yok,benimkide 2 yasina kadar emdi :)
Allah rızkını daim etsin inşallah canım simdi yeni bebeklerimizi nasil ögrenicez bakalımAa ne güzel tesadüf olmuş ne sevinmişsinizdir :)))) bende işyerimle anlaşamıyordum işten cıkmak istiyordum kendimi attırmaya çalıştım sonra tam işten çıkartacakları gün hamile olduğumu öğrendim işten çıkaramadılar :)))) hani derler ya bebek rızkıyla gelir diye yani bi gun önce cıksam hem hamile hem işsiz olcaktım :)))
Ben duygusallıktan dolayı bıraktıramıyordum benle bağlarının kopmasına nasıl dayancam diyordum derken bi kaç gece üst üste beni cıldırttı gece kaç kez uyanıp emmek istedi bide sabah işe gidiyorum baktımki bu seferde ona karşı gerilmeye sinirlenmeye başladım, dedim onunla duygusal bağ kurcam derken bu sefer ona kızmaya başladım onu üzmeye başladım böyle emzirmenin kimseye faydası yok diyip kestim. Cunku bu sefer uykusuz kaldığım için onun başka isteklerine ayıracak gücüm vaktim kalmıyordu :/
Selam arkadaşlar benimde 5.5 yaşında bir oğlum var.Kardeş daşünüyoruz bat 31 Ekim geçen perşembe kan testi yaptırdım beta hCg 7.49 çıktı beklemedeyim yaniama sanırım yanlış bir zamanda olacak varsa.Doğum temmuzda ve oğlum eylülde 1. Sınıfa başlayacak
Bi sekilde birseyler sebep oluyor iste.
Cok zor oluyormus ama nasip ikincilere :)
Ee hayirli olsun diyelimmm :))))
Elbet kolayliklari zorluklari olacak canim.
Biraz karisik zaman cidden ama Allah yardım edecektir inşallah
Çok teşekkür ederim hayırlı olur inşaallah canımEvet ve oğlum ilk defa bu gece benden ayrı bi evde uyuyor çok bağlıyız o da bana bende ona.Doğacak olan bir şekilde bakılacak ama abiye yetememekten çokk korkuyorum Dediğin gibi Allah yardım edecektir inşaallah canım
Amin canım inşallah :)Sağol canim rabbim herkezin evladini bağişlasin isteyen herkeze de nasip etsin.inşallah olur rabbim bizede nasip eder.
Hadi hayırlısı o zaman canım inşallah vardır bebiş :)Canim bu ay ben baya katiştim.1 ekim enson adet tarihim.15 ekimde tekrar adet oldum.yani ben öyle saniyodum.doktora gittim zaten kürtajdan sonra olmadi diye gidecektim.meğer yumurtlama kanamasiymis.adet tarihinde yine olursun dedi.25 ekimdi fakat olmadim.bu sabah test yaptim ama negatifti beklemedeyim.
Ooo ne güzel canımm hayırlı olsun kanda cıkmış bi kac gune artar inşallah, Allah yardım eder merak etme, benim yegenim bu sene okula basladı evde 9 aylık ve 3 yaşında 2 kardeşi var :)))) annemlerin kentsel dönüşüme girdi ablamın siteye taşındılar o destek oluyor şimdi ve maşallah 9 aylık olan herkeste duruyor ve annesini aramıyor :) bnm oğlum babasında bile durmazdı :) dağına göre duman işte :)Selam arkadaşlar benimde 5.5 yaşında bir oğlum var.Kardeş daşünüyoruz bat 31 Ekim geçen perşembe kan testi yaptırdım beta hCg 7.49 çıktı beklemedeyim yaniama sanırım yanlış bir zamanda olacak varsa.Doğum temmuzda ve oğlum eylülde 1. Sınıfa başlayacak
Amin canım cümlemizin inşallah :) en hayırlı onlarında haberlerini alıroz inşallah :)Allah rızkını daim etsin inşallah canım simdi yeni bebeklerimizi nasil ögrenicez bakalım
Evet aynen öyle canım :) maalesef ikincilerin kaderi bu ilgi buyuk kardeşle ikiye bölünüyor mecburen :)Hep gordugumuze odaklaniyoruz insaniz.
Aslina bakarsan ikincilerede ilklere bakildigi gb bakilamayacak.
Yani birinin digerini hic etkilememesi mumkun degil sonucta.
Hani ilktede hep yetememek olur ya insanin aklinda.Belki de anneligin ilk sarti iste.Oyle dusunup hep cabalamak....
Insallah canim guzel haberini alirızKızlar herkese günaydın valla ben hala kırmızıları görmedim 1 hafta geçti idrar testi yaptım dün negatif geö döllenme ümidi hala var içimde kan testini tekrarlıcam haftaiçi bakalım kısmet
Hep gordugumuze odaklaniyoruz insaniz.
Aslina bakarsan ikincilerede ilklere bakildigi gb bakilamayacak.
Yani birinin digerini hic etkilememesi mumkun degil sonucta.
Hani ilktede hep yetememek olur ya insanin aklinda.Belki de anneligin ilk sarti iste.Oyle dusunup hep cabalamak....
Herşeyin ilki bambaşka canım söz konusu evlat olunca insanın en zayıf noktası tabi ilkinin de ikincisinin de sevgisi aynıdır eminim ama büyük herşeyin farkında ve hassas olacağı için ilginin sevginin fazla gösterilmesi gereken o olacak diye düşünüyorumyanlışta düşünüyor olabilirim tabi sevgiler
Aynen canım Rabbim zamanınıda yerinide biliyor gerçekten hiç o konulara takılma :) ne zaman gitceksin tekrar teste :)Ooo ne güzel canımm hayırlı olsun kanda cıkmış bi kac gune artar inşallah, Allah yardım eder merak etme, benim yegenim bu sene okula basladı evde 9 aylık ve 3 yaşında 2 kardeşi var :)))) annemlerin kentsel dönüşüme girdi ablamın siteye taşındılar o destek oluyor şimdi ve maşallah 9 aylık olan herkeste duruyor ve annesini aramıyor :) bnm oğlum babasında bile durmazdı :) dağına göre duman işte :)
Hayırlısı inşaallah canımm :) çok teşekkür ederim içimi ferahlattın gerçekten :) ilk göz ağrıları başka oluyor tabii o herşeyin farkındayken ilginin çoğunu bebeğe vermek tuhaf geliyor gerçekten.Rabbim veriyorsa vardır bunda da bir hayır sevgiler